Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

DJ & saxofonist

Vil du leje en DJ og en saxofon spiller? Bestilling af deejay med instrumental akkompagnement til din fest, bryllup eller fødselsdag. Det er den ideelle mulighed for at tilføje ekstra farve til din begivenhed. Vores hollandske DJ'er kan lejes i forskellige kompositioner og stilarter. Evenses arbejder udelukkende med professionelle erfarne DJ'er og musikere. Diskjockejer og saxofonister er den ultimative kombination for en spektakulær aften.

 

Vores DJ'er og saxofonister er professionelt uddannede og personligt indgået. Evenses fra Amsterdam har alle sine musikere. På denne måde garanterer vi kvalitet under din begivenhed. Hvis du vil have en DJ med sax til din bryllupsdag, bedes du kontakte John & Mr. Leje Smith. Hvis du vil bestille en DJ med mere variation, kan du leje festen DJ. Vores diskjockeys kan ledsages sammen med saxofonen med andre musikinstrumenter, såsom violin, trommer, trompet, guitar eller elgitarr. Vores DJ'er og saxofonister kan også udføre forskellige genrer til dig. Vores DJ'er kan lide at tilpasse sig. Dine ønsker er afgørende! Vinyl eller moderne, alt er muligt med vores deejays.

 

 

DJ og saxofonist leje til dit bryllup, fest og arrangement!

 

Omkostningerne forbundet med diskjockey med saxofonist er alt inklusive. Vi ønsker ikke, at du står over for nogen overraskelser. Derfor vil vi gerne kontakte dig, så vi kan diskutere dine foretrukne ønsker. Vi kan også forstyrre dig af visse andre forhold. Har du en DJ booth, DJ pladespiller og andet DJ gear? Er der forstærkning til din begivenhed? Vi hjælper gerne med at løse dette i vores samlede pakke, så vi kan bestemme prisen. Denne samlede pakke er den samlede pris, der anvendes af Evenses.

 

Du kan altid kontakte vores booking kontor. Evenses Artist Office hjælper dig med at vælge den bedste måde at organisere din fest på. Bestil den bedste DJ til instrumental akkompagnement med saxofonen for at få den sande udmærkede følelse. Du kan danse fra DJ! Se nedenfor for et udvalg af vores kunstnere og find din passende saxofonist og DJ nedenfor!

dj saxofonist
DJ og Saxofonist
Fantastisk show med en dj og en live saxofonist!
Fra:
5950,-Pris på forespørgsela
John Mr
John & Mr. Smith
Denne DJ og Sax Duo bringer din fest til et andet niveau, med energiske beats.
Fra:
4450,-Pris på forespørgsela
540183 358536670856692 1799169431 n
Dette festshow kombinerer en top DJ med en saxofonist, percussionist og en kvindelig sangerinde
Fra:
5950,-Pris på forespørgsela