1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
The Frogs
100% match

The Frogs

4 anmeldelser

Få dine gæster ud på dansegulvet med det festlige partyband The Frogs.

Pris på forespørgsel
Party Hit-Orchestra
100% match

Party Hit-Orchestra

3 anmeldelser

Lej Party Hit-Orchestra som garanterer fed musik og underholdning til dit arrangement

Pris på forespørgsel
UK Hit-Orchestra
100% match

UK Hit-Orchestra

4 anmeldelser

Lej UK Hit-Orchestra som garanterer en autentisk musikalsk oplevelse med britisk musik gennem tiden

Pris på forespørgsel
Festband
100% match

Festband

3 anmeldelser

Et festband som sprudler af liv og spilleglæde

Pris på forespørgsel
Livemusik til din fest? Book live band her | Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book et liveband

Livemusik

Livemusik er et tiltag, der kan sætte gang i en hver fest. Om du er til danske klassikere, nyere pop-musik eller sing-along sange, kan vi finde et match, der passer til din festlige lejlighed.

Festmusikken er leveret af profesionelle bands med et bredt repertoire af sange. Livemusik er et perfekt lag til festen, hvad end anledningen er bryllup, firmafest, fødselsdag, byfest mm. Uanset anledning tilfører livemusik liv og intimitet til din fest. Netop derfor udbyder Evenses et bredt udvalg af musik til festen. Derfor bør du kontakte vores underholdningsspecialister for at finde den helt rigtige kunstner til dine præferencer. Udfyld formularen for et uforpligtende tilbud.

Vores coverbands spiller som oftest sange fra forskellige kunstnere, men det er ligeledes muligt at indsnævre repertoiret til én enkelt kunster. Et liveband får med garanti dine gæster ud på dansegulvet. For den fulde oplevelse, kan du lade dem danse på vores oplyste LED-dansegulv, og give dem en aften de sent vil glemme.

Budget

Priserne på de forskellige kunstnere spænder naturligvis. Du anbefales derfor at udfylde en formular med dine musikpræferencer, budget og ønskede spillelængde. Derefter vil en eventspecialist kontakte dig med et uforpligtende tilbud.

Visuelle præferencer

Såfremt du har præferencer til bandets visuelle udtryk, er det ofte muligt at imødekomme dette. Dette kan give den røde tråd til din fest, og personliggøre oplevelsen. Eksempler på dette kan være en hippie-inspireret udklædning til en 70'ers fest, et læderiklædt rockband eller et band i smoking til brylluppet.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.