1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Dansk Party Band
100% match

Dansk Party Band

4 anmeldelser

Book Dansk Party Band - greatest hits der sætter gang i enhver fest!

19495 kr - 31190 kr
The Premium Band
100% match

The Premium Band

3 anmeldelser

Dette band spiller den smukkeste pop-, jazz og soulmusik. Book eller bestil allerede idag!

4820 kr - 7710 kr
Ønsker du at booke et coverband? Lej et coverband hos Evenses
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Book et Coverband

En af de store tvivl, som folk ofte har, når de skal arrangere et bryllup eller en fest og snakker om live bands, er, om bandets repertoire er stort nok, og om det passer til den pågældende begivenhed. Ved at ansætte et coverband kan du stort set give slip på denne tvivl. Et coverband er ganske enkelt en gruppe professionelle musikere, der synger (eller "dækker") sange fra andre sangere og grupper sammen. Et sjovt og passende coverband kan være den perfekte tilføjelse til dit bryllup, men tag dig tid til at finde ud af, hvad du lige ønsker til din fest, og hvilke muligheder du har med hensyn til bands. Vores bookere og underholdningsspecialister hjælper dig gerne med dette.

Uanset om du leder efter et band, der kan synge sange fra 1970'erne til din partners 50-årsdag, et lille orkester, der spiller det nye parts klassiske yndlingsstykker ved et bryllup, eller en energisk sanger til gadefesten på Karneval næste år med et coverband vil du tilføje noget liv og intimitet til begivenheden. Af denne grund tilbyder Evenses en meget bred vifte af forskellige coverbands, lige fra popgrupper og jazzbands til bands, der spiller golden oldies og allround-coverbands. Du kan nemt og uforpligtende kontakte os for at finde ud af mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit bryllup eller fest inden for coverbånd.

Hvad er et coverband?

Ansættelse af et coverband kan være den perfekte afslutning på din fest eller begivenhed, men det er yderst vigtigt at vælge et band, der passer til den fest, du organiserer. Et band, der supplerer den stemning, du leder efter, er vigtig at huske på. Når man ved dette, er det mere en fordel at gå efter et coverband i stedet for et, der primært spiller deres eget arbejde. På trods af at coverbånd stort set spiller musik fra andre kunstnere, er der altid forskelle og specialiseringer, der følger med hver. For eksempel kan du hos Evenses finde coverbånd, der kan afspille al den popmusik, du ønsker, men også bands, der specialiserer sig i latinsk musik eller jazz, for at nævne nogle få.

Det er også vigtigt at indse, at et coverband ikke nødvendigvis er et hyldestband. Et coverband spiller generelt kendte sange fra forskellige kunstnere eller bands, mens et hyldestband generelt fokuserer på at spille repertoiret for en bestemt sanger eller gruppe. Med andre ord er alle hyldestbånd normalt coverbånd, men på ingen måde fungerer alle coverbånd som hyldestbånd. Ved at booke et coverband får du ofte lidt mere variation og fleksibilitet med hensyn til festens musik.

Hvad skal du diskutere med de coverbånd, du kan lide?

Som vi nævnte tidligere, er det ikke svært at booke et coverband til din fest eller begivenhed, men det er vigtigt, at du undersøger, inden du træffer et valg. Selvfølgelig vil du have, at bandet passer godt til den begivenhed, du organiserer. På vores hjemmeside finder du et omfattende udvalg af coverbånd, alle med en profil og information, der er nyttig, når du vælger et band. Du kan også bruge søgemaskinen og filtre til at gøre processen nemmere eller blot kontakte os via tilbudsformularen, e-mail eller telefon for mere information. For at hjælpe dig i gang har vi listet nogle tip nedenfor, som du skal være opmærksom på, når du vælger et coverbånd.

Tag din tid til at undersøge

Når du har besluttet at lyse op for din fest med et coverband, er det vigtigt at sammenligne nogle muligheder og handlinger. En mening fra en, du kender, er ofte den bedste, når du vælger et band, men det er meget nyttigt også at undersøge lidt nærmere. For eksempel kan du surfe på internettet for at se, om bandet er på sociale medier, og om du kan finde anmeldelser fra folk, der har set dem udføre. Har bandet et websted? Kan der findes videoer fra deres tidligere forestillinger? Er det let at kontakte bandet? Al denne type information kan hjælpe dig med at danne et første indtryk af bandet.

Hold øje med budgettet

Uanset om du vil fejre en fødselsdag, arrangere et bryllup eller tilføje en overraskelse til den årlige virksomhedsudflugt, i sidste ende bliver du altid nødt til at håndtere et budget. Det er derfor vigtigt at bede om prisen på de coverbånd, du har i tankerne. Det er også nyttigt at spørge bandet om det udstyr, de har brug for, hvor meget af det de selv kan arrangere, transportbetingelser, og om de også har en vært til arrangementet. Forberedelse af alle disse faktorer til bandet giver dig det mest nøjagtige syn på, hvor meget citatet vil være uden overraskelser.

Vær opmærksom på den nødvendige plads

Hvis du vil booke et coverband til en fest, er det en god ide at tage den plads, som bandet har brug for. Der er ret forskel på det krævede rum mellem en solo folkemusikssanger og et femdelt jazzband. Jo flere medlemmer og instrumenter coverbandet har, jo mere plads har de brug for. Dette er en af ​​de ting, du kan spørge, når du først kontakter et band, som du kan lide.

Opsætningen er alt

Bestemt, i tilfælde af begivenheder, hvor timing er afgørende, såsom bryllupper eller ceremonier, er det vigtigt at vide, hvor meget tid bandet har brug for at opsætte alt. Som alle bands har coverbånd også brug for lidt tid til at udføre lydtest og foretage andre forberedelser. For at holde stress på festdagen så lavt som muligt anbefales det at booke et coverband, der kan være til stede et par timer i forvejen.

Være klar om, hvor længe forestillingen skal vare

De fleste coverbands kan give både korte og lange forestillinger afhængigt af arrangementstypen og det budget, der er tilgængeligt. Ved et bryllup vil du f.eks. Have et coverband til receptionen, men ikke under ceremonien. På en fødselsdag kan du derimod kun have en forestilling i en time eller to. Det er vigtigt at diskutere dette med Evenses inden du bestiller bandet, så du kan planlægge aftenen i overensstemmelse hermed.

Fortæl bandet i tide, hvis du har specifikke krav

Som nævnt tidligere er en af ​​de store fordele ved at booke et coverband, at du i høj grad kan personaliserer forestillingen. At anmode om sange er for eksempel en glimrende måde at give festen et personligt præg, mens det også kan være sjovt at tilføje et ekstra bandmedlem eller instrument. Bekræft dine ønsker til bandet tidligt, så de har tid nok til at forberede sig og til at give mulige andre forslag.

Den visuelle del er også vigtig

Ud over det musikalske aspekt ved at booke et coverband er det også vigtigt, at set-up og bandmedlemmer ser præsentable ud. Et liveband er også en visuel oplevelse for dine gæster. Du kan opdage meget om præsentationen og den visuelle side af handlingen ved hjælp af fotos og videoer fra tidligere forestillinger. Det er meget muligt, at bandet er parat til at tilpasse sig dit arrangement. Tænk bare på en hippie-inspireret opsætning til en 70'ers fest, et rockband i fuld tøj eller et tredelt band i smoking til et bryllup.

Evenses kan hjælpe dig med at finde det perfekte coverband

Hvis du bestiller et coverband via Evenses, kan du under alle omstændigheder allerede antage, at livemusikken til din fest eller begivenhed er i orden. Ikke kun finder du et bredt udvalg af coverbands i forskellige genrer, fra hollandske rockbands og oldies-bands til klassiske orkestre, men også et team af bookere og underholdningsspecialister, der er glade for at hjælpe dig med at finde det ideelle coverband til din fest. Du kan kontakte os uden forpligtelse syv dage om ugen, hvis du vil booke et coverband eller har spørgsmål om bookingprocessen.

Du kan også udforske vores udvalg af coverband uden at kontakte os. På denne hjemmeside finder du profiler for hvert coverband, vi arbejder med, samt et stort antal anmeldelser fra kunder, der har arbejdet med disse bands tidligere. Vi anbefaler ærligt, at du først kigger på coverbåndene på vores hjemmeside og eventuelt ser nogle yderligere oplysninger, såsom videoer eller fotos, på internettet. Uanset hvilken type begivenhed eller fest du organiserer, med Evenses har du en partner, du kan stole på.

Vil du booke et coverband til dit bryllup, fødselsdag eller fest? Via bandfinderen fra kunstnerbureauet Evenses kan du leje det perfekte liveband til din fest, såsom et all-round coverband, rock n roll band og hyldest band. Vores coverbands udfører eksisterende hits af kendte kunstnere. Vores danske kunstnere er klar til at gøre dit arrangement fantastisk. Se ikke længere for at finde det bedste coverband i Danmark!

Evenses tilbyder dig et bredt udvalg af musikgrupper, der kan spille sange til dit bryllup. Vores feel-good coverband til bryllupper kan bookes i enhver genre: Som et bryllupsbånd kan du reservere en popgruppe, jazz coverband, jazzorkester, rockdannelse eller et disco beat band til at booke god live musik. Du kan anmode om et udvalg af festmusik udført af kendte danske sangere eller af en dansk sanger. Hvis du foretrækker at leje rockcover fra et dansk coverband, kan du f.eks. Booke et af vores rockband. Det danske rockband er ekstremt populært og efterspørges ofte som et undercover-band. Andre populære genrer er musik fra 60'erne og 70'erne, dixie, rock n roll, top 40, funk, hyldest, klassisk og allround coverband. Det er let at booke et band ved hjælp af vores eventspecialist. Kontakt os gerne for information for at få hjælp til at finde et band og leje det perfekte musikband.

Book et coverband til dit bryllup

Coverbands fra Danmark er klar til at få dig og dine gæster op på dansegulvet. Vores festbands kan bookes til enhver slags begivenhed. Hver professionel kunstner er personligt indgået på baggrund af entusiasme, musikalitet og erfaring. For at få flere oplysninger om omkostningerne ved et coverband kan du anmode om et helt gratis tilbud. Dette indeholder omkostningerne og den samlede pris, som Evenses bruger til leje af hvert dansorkester og covergruppe. Rul også ned for at få flere oplysninger om at leje covergrupper til festivaler, bryllupper eller fødselsdagsfester, eller kontakt en af ​​vores medarbejdere for at booke coverbandet. Nedenfor finder du et antal tip om, hvad du skal passe på, når du booker et coverband.

OSS Coverband

Hvor meget koster et coverband?

Retningslinje for priser på coverbands:

0 - 5000kr amatør coverband
5000 - 10000kr lille coverband
10000 - 20000kr semi-professionelt coverband
20000 - 30000kr professionelt coverband
30000 - 50000kr high-end coverband
50000kr + Kendte bands

Den nøjagtige pris afhænger af et antal variabler. Kvaliteten af ​​covergruppen, coverbandets omdømme, livebandets størrelse, hvor længe bandet skal spille, det krævede lydsystem og den tilbagelagte afstand. Dette bestemmer tilsammen den endelige samlede pris for coverbåndet.

Hvilken musik spiller coverbandet til et bryllup?

Coverbands har et performance repertoire. De er ofte åbne for forslag og anmodningsnumre. Selvfølgelig er de åbne for at påpege dette for dig, inden du bestiller.

Hvor længe spiller et coverband?

En standardydelse består af 3 blokke på 45 minutter. Dette er opdelt i 3-3,5 timer. Kortere sæt er også mulige. Den maksimale spilletid for de fleste bands er 4 blokke på 40 minutter. Normalt er dette delt over 4 timer.

Har et coverband pauser i løbet af aftenen?

For at kunne udføre på en behagelig, professionel og lidenskabelig måde har bandet brug for en pause fra tid til anden. Som standard kører underholdningen i op til 1 time uden pause. Ved længere forestillinger kan du antage, at der er en afbrydelse hver time i ca. 15 minutter.

Hvad sker der i pausen?

I pausen leverer bandet atmosfærisk musik og spiller det gennem lyd systemet. Musikken stemmer naturligvis overens med den musik, der spilles under forestillingen. Nogle bands har DJ'er, der leverer musik i pauserne.

Hvor længe har tar det et coverband at sætte op?

Det tager cirka 45 minutter for små coverband at sætte op. For større bands fra 5 personer tager dette 1 til 1,5 time. Hvis du har en stor fest, kan dette også påvirke opbygningstiden på grund af den nødvendige ekstra teknologi.

Skal vi arrangere en scene for coverbandet?

Har bandet brug for en scene? Normalt har et coverband ikke brug for en scene. Hvis der er en ledig plads, kan de ofte spille der. Med et stort publikum er det rart at have en scene. På denne måde har alle dine gæster et godt overblik over underholdningen.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.