Coverbands

Et coverband kan være den perfekte løsning til dit bryllup, fødselsdag eller firmafest! Hvis du vil have dine gæster til at synge, og danse med til dit event så er et coverband det du skal booke. Hos Evenses kan du finde alle former for coverbands til at gøre din fest uforglemmelig, vi tilbyder blandt andet: perfekte live allround coverbands, rock n roll og tribute/hyldest bands som du kan booke. Vores coverbands spiller nuværende hits fra kendte kunstnere, men også klassikere som du og dine gæster kan skråle med på. Vores danske kunstnere er klar til at gøre din begivenhed fantastisk. Din søgen for det perfekte coverband er over, vi har det hele hos Evenses!... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Vores danske coverbands er klar til at få dig og dine gæster på dansegulvet. Vores bands kan bookes til enhver lejlighed. Hver professionel gruppe er personligt blevet håndplukket til vores hjemmeside på grundlag af entusiasme, musikalske evner og erfaring.

Book et coverband til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

For at få flere oplysninger om omkostningerne til et coverband kan du anmode om et helt gratis tilbud. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for udlejning af hver band. Se længere nede for mere information og udlejning af coverbands til danske festivaler, bryllupper eller fødselsdag. Du kan også kontakte en af ​​vores professionelle medarbejdere for at høre mere.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores coverbands her.