Coverband

Coverband

Vil du gerne booke et coverband til din fest, fødselsdag eller bryllup? Bandsøgeren på Evenses bookingkontor hjælper dig med at hyre det perfekte live band til din fest, som et allround coverband, rock-n-roll eller hyldestband. Vores coverbands spiller eksisterende hits fra kendte kunstnere. Vores danske kunstnere er klar til at gøre din begivenhed fantastisk. Led ikke længere for at finde det bedste coverband i Danmark!

Evenses tilbyder dig en bred vifte af musikgrupper. Vores behagelige cover-bands til bryllupper kan bookes i enhver genre; du kan reservere en popgruppe, et jazz coverband, jazzband, rockgruppe eller discoband for levering af musikken til dit bryllup. Du kan anmode om et udvalg af festmusik udført af berømte danske sangere. Hvis du foretrækker at høre rock-kopier fra et dansk coverband, kan du f.eks. booke et af vores rockbands. Det danske rockband er ekstremt populært og bliver ofte bestilt som et coverband. Andre populære genrer og optrædende er: Musik fra 60'erne og 70'erne, Dixie, rock'n'roll, top 40, bands fra 3. lande, funk, Århusianske bands, hyldest bands, klassiske og allround coverbands. Er du stadig i tvivl om du vil bestille en diskjockey eller et band til dit bryllup? Så overvej et af vores partybands med en discjockey. Det er nemt at bestille et band ved hjælp af vores festarrangører. Du er velkommen til at kontakte os for information og for at få hjælp til søgning og hyring af det perfekte musikband.

Bestil et coverband til din fest og bryllup.

Coverbands fra Danmark er klar til at få dig og dine gæster ud på dansegulvet. Vores partybands kan bookes til enhver lejlighed. Hver professionel kunstner har personligt indgået en kontrakt baseret på deres entusiasme, musikalitet og erfaring. For at få flere oplysninger om omkostningerne til et coverband, kan du anmode om et uforpligtende tilbud. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for hyring af hver gruppe. Rul ned for at få flere oplysninger om at hyre cover bands til festivaler, bryllupper eller fødselsdage, eller kontakt en af ​​vores medarbejdere angående cover bandet der skal bookes.

Hvilke slags coverbands har I?

Vi har en lang liste af coverbands, alt fra bands dedikeret til individuelle kunstnere og grupper, så som ABBA, Guns 'n' Roses og Elvis Presley, til coverbands, der spiller en bred pallette af populære numre, der strækker sig på tværs af årtier og landegrænser.

Hvad er forskellen på et coverband og et tribute band?

Coverbands og tribute bands er langt hen ad vejen meget ens. Forskellen er, at tribute bands dedikerer sig til én bestemt kunstner/gruppe, hvorimod coverbands spiller covers af sange fra en bred vifte af forskellige kunstnere. Dette vil sige, at tribute bands egentligt er en form for coverband, der bare har et mere indskrænket repertoire.

Er det muligt at ønske bestemte sange fra coverbandet?

Som udgangspunkt ja. Mens tribute bands generelt kun spiller sange fra deres pågældende kunstnere hhv. grupper, så plejer de at være åbne over for særønsker. Andre coverbands er endnu mere åbne over for dine ønsker, så du skal endeligt bare spørge dem.

Hvor lang tid plejer coverbands at spille?

Generelt spiller coverbands mellem en og tre timer, og oftest spiller de i set. Det vil altså sige, at de spiller et fastlagt repertoire som varer en time, og derefter et nyt repertoire. Dog er de stadig åbne over for tilføjelser til deres repertoire.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!