Bossa Nova og latin musik: Denne sommerlige musik får dine hofter til at svinge og bunden til at dreje. Med vores professionelle autentiske musikere, er denne musik perfekt til din lejlighed. Dette er virkelig bandet til din sommerbegivenhed, reception eller begivenheden, hvor stemningsfyldt musik er kernen med deres legende arrangementer, akustisk lyd og plads til improvisation.

Dét brasilianske Bossa Nova band er komponeret af et dygtigt og professionelt team af musikere bestående af en 100% brasiliansk kvindelig forsanger, bassist, saxofonist, guitarist og percussionist. De spiller et mangfoldigt program med kendte stykker fra bossa nova, samba, jazz og latin. Denne form for stemningsfyldt musik er perfekt til en reception, forretningsmæssig lejlighed, middag eller intim fest. Ved en Bossa Nova-forestilling kan du forestille dig selv på en solrig strand med en Caipirinha i din hånd og lyde fra junglen i baggrunden. Sig mig, er det ikke det, alle ønsker?

Vil du booke et brasiliansk præg til din fest, bryllup, begivenhed, forretningsfest eller festival? Vores Bossa Nova band kan bookes via dette websted til en lang række lejligheder: åbningsceremoni, bryllup eller et forretningsarrangement. Har du nogen spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os på Evenses, og en af ​​vores medarbejdere vil kontakte dig hurtigst muligt.