Soul band

Book et soul band til din fest, bryllup eller firmafest! En vigtig ingrediens for success til dit bryllup, fødselsdag eller reception er et muntert band, hvad ellers en et funky soul band? Evenses tilbyder et udvalg af professionelle soul bands, som du kan bestille til dit næste events. Vi har autentiske soul bands, der spiller de rigtige sjælklassikere til dig og fine gæster.

 

Vores soul bands kan virkelig fyre op for din begivenhed med deres funky og disco-soul hits. Funk, disco, funkclassic og dance er alle elementer, der kommer frem når vores sould bands udfolder sig. Evenses soul bands danner den perfekte kombination med blandt andet sangere, trompetister, saxofonister og andre instrumentelle musikinstrumenter. 

Soul band kan lejes til dit bryllup, firmafest, begivenhed og andre typer arrangementer. 

 

Vores soul bands udlejes dagligt og bookes til arrangementer, festivaler og fester. Alle soul bands er udvalgt på kvalitet, entusiasme og erfaring. Evenses bestræber sig på kavalitet, så de kunstnere vi arbejder med er ægte fagfolk og ved, hvordan man kan gør din begivenhed til en succes som ingen anden.

 

 

Book et soul band til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

For at få flere oplysninger om omkostningerne til et soul band kan du anmode om et helt gratis tilbud. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for udlejning af hver gruppe/band. Se længere nede for mere information og udlejning af soul bands til danske festivaler, bryllupper eller fødselsdag. Du kan også kontakte en af ​​vores professionelle medarbejdere for at høre mere.

Se længere ned for yderligere information til udlejning af soul bands til bryllupper, festivaler, festivaler, firmafester, jubilæer eller fødselsdage.

Bands

Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

jazzband boekingen receptie 0
Drinks On Us
Står du og mangler musikken til at få gang i festen? Bestil dette fantastisk band!
Fra:
8390,-Pris på forespørgsela
Band huren receptie evenement
The Premium Band
Dette band spiller den smukkeste pop-, jazz og soulmusik. Book eller bestil allerede idag!
Fra:
4820,-Pris på forespørgsela