Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Stryger kvartet
100% match

Stryger kvartet

Klassisk kvartet til din begivenhed
Klassisk kvartet bestående af cello, viola og to violiner er alle uddannet på diverse konservatorier i Danmark og i Europa. Kvartetten passer perfekt til k...
Mere information

Pris på forespørgsel
Stryger Trio
100% match

Stryger Trio

Lej en stryger trio med smuk klassisk musik
Stryger Trio Stryger trioen leverer smukke og nærværende øjeblikke med klassisk musik, som sent glemmes. Musikken skaber æstetisk nærvær og en eleg...
Mere information

Pris på forespørgsel
Klassisk Duo Vianova
100% match

Klassisk Duo Vianova

Smuk klassisk musik spillet af en duo på klaver og violin. Imponerende og stilfuldt!
En violinist ledsaget af en pianist. Dette specielle ensemble spiller den smukkeste klassiske musik. Denn...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Klassisk Trio
100% match

Klassisk Trio

Klassiske toner på cello, klaver og violin, der skaber en unik stemning
Klassisk Trio Klassisk Trio er konservatorieuddannede professionelle musikere. Klassisk Trio skaber en unik stemning ...
Mere information

7000 kr - 15000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book klassisk musik til dit event

Vil du booke klassisk musik til dit bryllup, middagsselskab, reception eller begivenhed? Klassisk musik kan både nydes som en koncert eller som baggrundsmusik, hvor musikken ikke er i fokus, men er med til at skabe en atmosfære kun levende musik kan skabe. En klassisk koncert kan for eksempel være et indslag til en fest, hvor du enten ønsker at overraske værtsparret eller gæsterne med dragende og indlevende musik
Skal det være et orkester, et stort ensemble, en mindre gruppe eller solister, kan du finde det her hos Evenses. Vi rådgiver og sparre gerne, så du får det, der passer bedst til eventet.

Er det et klassisk orkester du vil booke?

Her hos Evenses kan du booke forskellige typer af orkestre. Klassiske findes i forskellige størrelser. Vi har et stort udvalg af konservatorie og andre professionelle musikere. Ønsker du en klassisk koncert til dit event ville et orkester eller et mindre ensemble skabe den bedste oplevelse. Vil du for eksempel give dine gæster storslået velkomst, kunne du hyre et klassisk orkester til at spille dem velkommen. Hvad skal orkesteret så spille, når gæsterne kommer? Her vil du måske blive overrasket over, de mange muligheder der er. Med lidt forberedelsestid så er det kun fantasien, som sætter grænser.
Klassiske orkester består af en masse forskellige instrumenter og ingen orkestre er helt det samme. Hvis du har specifikke ønsker, så kontakt os og vi gør alt for at finde et, der matcher dine ønsker. Orkestre kræver en del plads, så hvis du ikke har en masse plads, så skal du finde et ensemble i stedet for.

Et klassisk ensemble

er bestemt også en mulighed om du ønsker en koncert eller baggrundsmusik til din reception, bryllup, fødselsdag eller fest.
Et ensemble er et mindre orkester. Det kunne være en strygerkvartet til receptionen til dit bryllup eller en trio, der spiller til din konference. Et ensemble kan bestå af alle mulige forskellige instrumenter. Det kunne være et brass ensemble, som består af trompet, trækbasun og tuba. eller et træblæser ensemble bestående af klarinetter, fløjte, saxofon og fagot. Der er mange forskellige sammensætninger.

Der er mulighed for at bestille specifikke numre eller genre du foretrækker og som passer til din fest. Måske har du James Bond tema. Forestil dig et orkester eller ensemble spille alle soundstricksene fra filmene. Det kan også være, at du ønsker de store klassiske værker. Har du ingen ønsker, så kan orkesteret eller ensemblet selv sammensætte noget, der er passende for dit event.

Hvis du er i tvivl om klassisk musik er det rigtige til din fest, reception, konfirmation, fødselsdagsfest, jubilæum, bryllup eller begivenhed, så kontakt os og vi kan finde det helt perfekte musiske indslag. Er et ensemble stadig for stort har vi også solister, som er en optræden af en musiker. Det kunne for eksemplet være en harpenist, violinist, fløjtenist, pianist, guitarist eller saxofonist.
Vi tilbyder også jazzbands, hvis du ønsker den afslappende vibe som kun jazz musik kan skabe og som fungerer godt som baggrundsmusik uanset om der er tale om et bryllup, halvfjeddsårs fødselsdag, reception eller en konference.

Vi tilbyder professionelle musikere og du kan derfor forvente et højt niveau fra alle de orkestre, ensembler og solister vi har på hjemmesiden. Er du i tvivl om hvad du skal booke, er du velkommen til at kontakte os og vi vil hjælpe dig hele vejen hen til et passende indslag til din begivenhed. Kig endelig vores side igennem og se alle de forskellige bands og artister vi tilbyder. Det burde være muligt at finde noget, som du vil booke til dit event. Ellers vil vi gerne finde det du søger. Vi er klar på en udfordring.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!