Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
mr-probz-boeken-feest-evenement.jpg
1/4
Mr Probz
Mr Probz
100% match

Mr Probz

"Waves” udgjorde hans internationale gennembrud. Lej Mr. Probz til din fest.
Bestil Mr Probz Dennis Princewell Stehr bedre kendt som Mr. Probz er en hollandsk rapper, sanger og sangskriver....
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
FOTO CAMPER
100% match

FOTO CAMPER

Sjov og anderledes underholdning
At leje en fotocamper til sin fest kan være en fantastisk måde at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for dine gæster. En fotocamper kan tilbyde en kreati...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Mavedanser
100% match

Mavedanser

Book en mavedanser til optræden og/eller undervisning/workshop her!
Vores professionelle mavedanser er uddannet scenekunstner i London og har optrådt og undervist i mavedans siden 2010 både i...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Cocktailbar
100% match

Cocktailbar

Fuldend festen med kulørte cocktails lavet af profesionelle bartendere.
Fri cocktailbar til din begivenhed? Fuldend din fest og forkæl dine gæster med frisklavede kulørte cocktails, shaket ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Kendte Danskere

Kendte danskere

Skal du booke en kendt dansk kunstner til din firmafest, fødselsdag eller bryllup?

Gennem Evenses kan du bestille kendte danske sangere/sangerinder, og berømte DJ's til dit event. En kendt dansk kunstner er for dig, som virkelig vil overraske dine gæster, og fyre den max af.

Udover klassisk dansk musik og popmusik kan vores kunstnere også levere elektronisk festmusik. Til dette anbefaler vi at booke en af vores velkendte danske DJ's. For eksempel, hvis du vil have en kendt DJ, kan du bestille dem her. Ønsker du en hilsen fra en af dine yndlingsskuespillere eller yndlings influencers, så kan du booke dem hos os. Vi arbejder med mange agenturer og vil gå langt for at skaffe lige den underholdning du ønsker at booke.

Ting at være opmærksom på, når man booker en berømt kunstner

Jo mere berømt kunstneren er, jo mere efterspørgsel får kunstneren, og jo mere omfattende bliver kontrakterne. Af den grund er det en god ide at arbejde med et firma, der har påviselig erfaring med at booke berømte kunstnere. For at hjælpe dig på din vej har vi en liste over tip, du skal være opmærksom på, hvis du vil booke en berømt kunstner til din fest eller begivenhed. Den sidste ting du ønsker er uventede forhindringer, der kan opstå, når du bestiller en berømt handling til din begivenhed, så sørg for at planlægge i overensstemmelse hermed!

Ved hvad du vil have

Det lyder måske logisk, men det vil overraske dig, hvor mange mennesker der starter en søgning efter en berømt kunstner uden at vide, hvilken slags fest de skal arrangere. Ved at have en klar idé om det parti, du har i tankerne, og hvilken type kunstner du ønsker, kan du gøre det meget lettere for dig selv. Hvis du er villig til at booke en velkendt kunstner, så vil du have dem til at matche den fest, du organiserer, den atmosfære, du har i tankerne, og det sted, hvor festen holdes.

Hold tidsplanen

Dette gælder for planlægningen af ​​enhver begivenhed, hvad enten det er for en berømt handling eller ej. Hvis det er en berømt kunstner, er det endnu vigtigere at ikke vente til sidste øjeblik med at forberede sig. Uanset om du er i direkte kontakt med kunstneren eller overlader bookingprocessen til Evenses, skal du sørge for at lade dem vide, hvilken slags fest du arrangerer, hvornår det finder sted, og hvorfor du vil booke den pågældende kunstner. Jo større kunstneren er, jo mindre tilgængelighed har de sandsynligvis. Chancerne er, at han eller hun ikke længere vil være tilgængelig, hvis du beslutter at vente for længe på at vælge handlingen eller få organiseret resten af ​​din begivenhed.

Undersøg

Selvom du har hørt en berømt kunstner på tv eller i radioen, er det stadig tilrådeligt at undersøge noget. Hvordan lyder de live? Er det let og behageligt at kommunikere med dem eller deres ledelse? Hvordan er interaktionen med publikum ved mindre begivenheder? Af denne grund kan du finde en hel række anmeldelser til berømte kunstnere på vores hjemmeside. Derudover vil du også være i stand til at finde flere oplysninger om den berømte kunstner, du vil reservere over hele internettet og medier.

Hold øje med de yderligere betingelser

Vi har allerede nævnt det før, men jo mere berømt kunstneren du vil booke, jo mere omfattende er det sæt krav du kan forvente. Der er intet galt med dette i sig selv, men sørg for, at du ved nøjagtigt, hvad der bliver bedt om dig, og hvad du betaler for. Der kan ofte forhandles på dette område, som er en af ​​de facetter, hvor samarbejde med et erfaren underholdningsbureau som Evenses kan være gavnligt.

Hold et par alternativer

Forestil dig, at du har taget alle ovenstående tip i betragtning, og at du har fundet den perfekte kendte kunstner til din begivenhed, men kunstnerens tilgængelighed viser sig at være optaget på den ønskede dato. Hvis du ikke har taget dette scenarie i betragtning på forhånd, så er du pludselig nødt til at lede efter en ny handling igen, og der er en god chance for, at du ikke får tid nok til at finde en passende erstatning. Så sørg for at du også har et par alternative muligheder i tankerne, når du bestiller en berømt kunstner. På den måde er du forberedt, når dit første valg ikke er tilgængeligt for din begivenhed af en eller anden grund.

FAQ Book kendte danskere

Vi har listet nogle af de spørgsmål vi får her hos Evenses, når det kommer til kendte artister. Det kan godt være en lidt kompliceret proces, hvis man ikke har prøvet det før.
Hvad koster det at booke kendte danskere? Det er meget forskelligt, hvad kendte danskere koster. Hvor lang tid skal det kendte band eller kendte sanger optræde? Hvem er det du ønsker at booke? Der er stor forskel om du ønsker at booke en kendt sanger, der kun har haft 3 hits til et band som Lukas Graham, som også er en international kendt band. Derudover skal du højest sandsynlig sørge for en masse tekniske ting, som også koster en del penge. Du skal nok booke en scene, lyd og lys til arrangementet. Dette er en stor omkostning i budgettet. Det kan være en god idé at indhente tilbud fra forskellige udbydere eller få en pakkeløsning som du gør hos Evenses Entertainment.

Hvad er med i prisen?
Det er ofte kun honoraret til den kendte dansker du betaler. Her er det vigtig at være opmærksom på om du skal betale koda for musikken. Det kan du læse mere om på koda's hjemmeside. Du skal derfor undersøge om du skal betale koda. Du skal ofte booke andre bands, DJ's eller andre underholdning, da kendte kunstnere ofte kun optræder i kortere perioder, for at holde prisen nede.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du vil reservere en berømt kunstner i Danmark, bliver du nødt til at håndtere mange forskellige valg. Hos Evenses arbejder vi med en række berømte kunstnere, der er velegnede til forestillinger ved alle slags arrangementer, lige fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og forretningsbegivenheder.

Kendte danskere? Hvem kan jeg booke?

Er der en helt specifik kendt kunstner du ønsker at booke, så endelig tag kontakt til os og vi vil se, hvad der kan lade sig gøre, så du kan få booket din yndlings kendte dansker. Er det en kendt skuespiller, en fodboldspiller, en kendt sangerinde eller er det din favorit på Instagram, så vil vi gøre, hvad vi kan, så du kan booke lige netop din favorit.

Sammen kan vi også booke en velkendt kunstner i kombination med andre musikalske elementer, såsom en pianist, guitarist eller saxofonisten. Uanset om du leder efter en berømt handling til at rocke din begivenhed eller ønsker en solosanger med et intimt orkester, der understøtter vokalen, vil en stor handling føre til en stor begivenhed. For at give din fest et personligt præg kan du bede om at arrangere et repertoire af sange, som du bestemt vil høre. Mange af de berømte kunstnere, som vi samarbejder med, er åbne for denne anmodning, da du er meget seriøs med at gøre dit arrangement så specielt som det kan være.

Når du booker en velkendt kunstner, anbefales det at få hjælp fra en virksomhed med erfaring. Evenses har længe været aktiv i verden af ​​begivenheder og underholdning, og gennem årene har vi hjulpet hundreder af kunder med at booke berømte kunstnere. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede se på vores udvalg af kunstnere. Du kan også kontakte vores begivenhedsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om reservation af en berømt kunstner. Du kan nemt nå os ved at indsende tilbudsformularen på hjemmesiden eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi hjælper med at få processen med at booke en berømt kunstner i bevægelse og i den rigtige retning.

Book en kendt dansker til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores kendte danskere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke kunstner, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores kendte danske kunstnere her.Laver i andet end det der er på siden?

Tag endelig kontakt til os, hvis du/I har forespørgsler på noget i ikke finder på siden!

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!