Kendte DJ's

Skal du booke en kendt DJ til din fest, fødselsdag eller bryllup?

Gennem Evenses kan du booke en kendt dansk eller udenlandsk DJ til enhver lejlighed. Hver DJ hos Evenses kan bookes til alle former for arrangementer. Vi tilbyder dig DJ's, der er blandt andet er i DJ-Mag top 100 men også mindre casual slags. Vores kendte DJ's spiller en række forskellige stilarter til dig.  Hvis du vil have festmusik, kan du anmode om en af ​​vores Urban eller Top 40 DJ'er. Det er også muligt at foretage en kombination af bookings hos en af ​​vores berømte danske sangere og DJ's.

Kendte DJ's

Gifter du dig endelig, og leder du efter den perfekte måde at få alle gæster til at danse hele natten? Kommer den årlige kvarterfest om sommeren, og vil du gøre den til en mindeværdig fest? Eller bliver din søn snart 21, og vil du overraske ham med en gigantisk fest udendørs? Har du nogensinde tænkt på at booke en berømt DJ til den fest eller det arrangement, du skal arrangere? At bestille en velkendt DJ kan bare være det, der gør en sjov fest til en uforglemmelig begivenhed.

At bestille en kunstner eller en berømt DJ er ikke strengt forretning for store fester og festivaler. Mange berømte DJ'er kan bookes til mindre fester og begivenheder i Storbritannien, uanset musikstil. Fra EDM og hardstyle til house og autentisk festmusik, der er navne inden for enhver genre, som dine gæster finder velkendte. Dette sikrer også, at booking af en berømt DJ kan være en fremragende mulighed til et varieret antal lejligheder, lige fra fødselsdage og bryllupper til firmaarrangementer og festivaler.

Uanset om en DJ er velkendt eller ej, er det vigtigt at vide, hvilken type DJ du leder efter. For eksempel kan en DJ muligvis levere en smadrende klubaften med sin afslappede EDM-lyd, men det vil være skuffende, hvis du faktisk leder efter hardcore house. Det er en skam at bruge tid, kræfter og budget på at booke en velkendt DJ, der i sidste ende måske ikke tilføjer værdi til din begivenhed. Af den grund er det generelt nyttigt at have en idé om den berømte DJ, du kan lide, og hvilken slags musik du vil høre på din fest, inden du reserverer.

Kun hos Evenses kan du få direkte adgang til hundredvis af kendte DJ'er, der kan bookes til det arrangement, du organiserer. Fra nationale stjerner som Mental Theo og Dave Roelvink til internationale som Fedde le Grand og Quintino, sortimentet er meget omfattende. Det er selvfølgelig ideelt til, når du vil organisere den perfekte fest og booke en velkendt DJ, selvom processen med at søge og booke ikke bliver lettere.

Det er generelt en god idé at arbejde med et firma, der har erfaring inden for kunstnerreservation. Ikke alle berømte DJ'er passer godt sammen med den slags fest, du har i tankerne. Hos Evenses har vi en omfattende portefølje af kendte DJ'er, som vi har booket utallige gange. Vi stiller med glæde denne ekspertise til rådighed for vores kunder, så de kan booke den perfekte DJ til det arrangement, de skal arrangere.

Du kan nå vores specialister syv dage om ugen via tilbudsformularen på vores hjemmeside eller via e-mail eller telefon. Du kan også udforske dig selv ved at rulle gennem profilerne på de tilgængelige kendte DJ'er ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside. Du skal også huske på, at du sandsynligvis bliver nødt til at beskæftige dig med en reservationsagent, en manager eller en anden formidler, der fungerer som DJ's repræsentant. Af den grund har vi angivet, hvad du kan forvente af at arbejde med Evenses, og hvilke fordele dette har for dig nedenfor.

Book en berømt DJ: hvad er rollen som agent eller manager?

Du skal arrangere en fest eller et arrangement, og du har besluttet at undersøge mulighederne for at booke en berømt DJ. Dette er bestemt en af ​​de bedste måder at sikre, at din fest bliver en kæmpe succes, men at bestille en velkendt DJ kan rejse et par spørgsmål, især når det er første gang, du skal foretage en sådan reservation. En af de nye oplevelser, du får ved at gøre dette, er at tale og forhandle med en repræsentant for den berømte DJ, du vil booke. Dette kan være en manager eller en bookingagent, der letter processen med at booke deres berømte klient.

For nemheds skyld

At have et erfarent eventbureau ville gøre det meget lettere for dig at nå til enighed med en berømt DJ, der er tale om. Forestil dig, om kunstneren selv skulle håndtere de utallige anmodninger uden hjælp fra en manager. Takket være manager kan DJ'en koncentrere sig om hans eller hendes musik og forestillinger, mens manager sørger for jævn kommunikation med interesserede parter.

Erfaring tæller

Det sker ofte, at berømte kunstnere og berømte DJ'er er repræsenteret af mennesker, de har kendt i lang tid. Det betyder, at du som kunde, på trods af at du ikke taler med kunstneren selv, er i kontakt med nogen, der kender den velkendte DJ og ved, hvilken slags begivenheder de foretrækker at optræde på. Denne viden er bestemt nyttig, når du planlægger din fest og den rolle, som DJ'en skal spille, da kunstnerens manager eller agent kan give dig råd på dette område.

Den rigtige agent kan hjælpe dig med at spare penge

Hos Evenses ved vi alt for godt, at underholdningsverdenen er en verden af ​​forbindelser. Derfor kan det være meget frustrerende, når du støder på forskellige priser for den samme berømte DJ. Selvfølgelig skal du antage, at hvert bookingbureau får et stykke kage, når det kommer til at bestille en berømt handling. At arbejde med det rigtige agentur kan dog føre til en lettere bookingproces og muligvis endda sænke omkostningerne.

Hvad kunstneren har brug for

Hvis den velkendte DJ, du vil booke, er godt repræsenteret, vil hans manager eller bookingagent også vide præcis, hvad han eller hun har brug for at udføre. Det betyder, at formidleren sandsynligvis også ved, hvor du f.eks. Kan leje de rigtige forstærkere eller de nødvendige belysningsinstallationer. Dette er bestemt nyttigt, når du organiserer en begivenhed et sted, der stadig skal være stort set udstyret til en live DJ-handling.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du vil booke en berømt DJ i Storbritannien, bliver du nødt til at håndtere en masse variation med hensyn til handlinger og musikstile. Hos Evenses arbejder vi med en omfattende portefølje af kendte DJ'er, der er velegnede til forestillinger på alle slags fester og begivenheder, lige fra fødselsdage, bryllupper, festivaler og firmaarrangementer. Ved at booke en berømt DJ kan du give dine gæster et show, som de sandsynligvis aldrig har oplevet før.

Med Evenses kan du også booke en velkendt DJ i kombination med andre musikalske elementer, såsom instrumental akkompagnement på klaver, guitar eller saxofon. Uanset om du vil gøre din tyvende bryllupsdag til "byens snak" eller have den årlige BBQ, der springer i sportsklubben, sørger en velkendt DJ for, at der bliver tale om din fest. For at give din fest et personlig præg, kan du arrangere et repertoire med kunstneren. Mange af de kendte DJ'er, som vi arbejder med, er åbne for anmodninger om sange, som du vil høre.

Når du booker med en berømt DJ, anbefales det at gøre det med et erfaren bureau. Evenses har været aktiv i verden af ​​begivenheder og bookinger i mange år, og vi har booket utallige kendte DJ'er til vores kunder. Brug søgemaskinen på hjemmesiden for at se, hvad vi har at tilbyde. Du kan også kontakte vores bookere og specialister syv dage om ugen med spørgsmål om bestilling af en velkendt DJ. Du kan nå os ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi vil arbejde sammen med dig om de velkendte DJ-bøger, der passer perfekt til den fest eller begivenhed, du skal arrangere.

Book en kendt DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores kendte DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores kendte DJ's her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!