Duo Kasia og Wojtek

Book duoen Kasia og Wojtek til dit arrangement

5 ud af 5 stjerner
Pris på forespørgsel
Vobis
Vobis
Vobis
q JoqQbGBMU
Vobis
Tjek tilgængeligheden af Duo Kasia og Wojtek her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Kasia og Wojtek

Er du ved at planlægge et arrangement, og ønsker et musikalsk indslag, som er både festligt og elegant? Så er disse to musikere et fantastisk sted at starte. Kasia og Wojtek er en musikduo, der optræder med live musik spillet på violin, klaver og Harmonik. Duoen bringer liv til dit arrangement med forskellige genrer som klassisk, folkemusik, American standard, højskole fællessange. Derudover er gruppen åben over for ønsker fra din side hvis du skulle have præferencer i forhold til musikken.

Både Kasia og Wojtek er uddannede musikere fra konservatoriet, og derudover er de begge uddannede organister, så de kan garantere en koncert af høj kvaliltet. Således kan de tilbyde et festligt men raffineret indslag.

Duoen er ideel til:

  • En fin Middag
  • Firmafester
  • Elegante receptioner
  • Private arrangementer
  • Udendørs koncerter (hvis vejret er godt)
  • Vielser

Kasia og Wojtek sørger selv for lydteknik og medbringer deres egne instrumenter efter aftale. På denne måde fjerner de besværet fra dig, og er med til at skabe en livlig men afslappet atmosfære til dit arrangement.


Ønsker du at leje Kasia og Wojtek til dit kommende arrangement? Udfyld kontaktformularen og modtag et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores eventspecialister telefonisk eller over mail.

Repertoire Duo Kasia og Wojtek

Genre

Jazz
Folkemusik
Klassisk
2 anmeldelser
5 ud af 5 stjerner
Svend (Haubro meningsråd)
5 ud af 5 stjerner
Et nyt musikalsk samarbejde har set dagens lys. To professionelle og dedikerede musikere Kasia og Wojtek har allerede optrådt sammen ved flere lejligheder - Kasia på violin og Wojtek på klaver, harmonika og keyboard. De mestrer såvel salmer, danske sange og de store klassikere. Uanset, om det er akkompagnement til fællessang eller et selvkomponeret arrangement, taler de to sammen gennem musikken, så det hele fremtræder som en flot helhed med stor indlevelse, som uvægerligt smitter af på tilhørerne. Som nævnt mestrer duoen mange genrer, og alt er gennemarrangeret - af og til med nye og overraskende arrangementer af kendte ting. Duoen spænder så bredt, at de vil kunne tilpasse repertoiret til de fleste arrangementer.
Hans, Dialektgruppen på Jenle
5 ud af 5 stjerner
Vi havde bedt Duo Kasia og Wojtek spille for os til vores ”Åkjær- aften” på Jenle d. 21 juli i år. Det viste sig at være et godt valg, velklingende musik som publikum syntes godt om, så vi vil helt sikke prøve at få fat i dem igen!

Andre så også på:

Standboys

Standboys

Book festbandet Standboys til din begivenhed

11000 kr - 20000 kr
Stryger Trio

Stryger Trio

Lej en stryger trio med smuk klassisk musik

Pris på forespørgsel
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.