Her er fordelene ved at booke en duo!

book musikduo sanger og guitarist

Hvorfor leje et helt band, når du kan leje en duo?

Hvis du lejer en musik duo, vil de kunne tilpasse deres optræden til din begivenhed, og skabe både hyggelige og intime koncerter, men også store og dristige shows. Der er flere forskellige typer duoer, så som: Sanger-duoer, DJ-duoer, pop-duoer, jazz-duoer og klassiske duoer. Her kan du læse om fordelene ved en musikduo til din private fest, dit bryllup eller din firmafest.

De samme træk i en duo som i et helt band

En af fordelene ved musikduo er, at de kan skabe den samme stemning til din fest som et helt band. Der er mange forskellige typer duoer, som du kan booke gennem Evenses, hvor en af de mest populære er en duo bestående af saxofonist og DJ. De spiller et bredt repertoire af populære sange med en blanding af DJ og levende musik. Fordelen ved disse duoer er, at de sammen skaber ny musik, når saxofonisten improviserer stykker til sangene, som DJen spiller. DJens sange rækker sig fra de nyeste sange til velkendte danske og engelske popsange.

Skab en hyggelig og intim atmosfære til din fest

Ønsker du en intim atmosfære til din fest? Lej en duo til dit bryllup, firmafest eller jubilæumsfest. Fordelen ved en musikduo i forhold til en soloartist er, at musikerne har et unikt samspil mellem hinanden. Det er et smukt syn at se to musikere, der kender hinanden, og spiller sammen, da de har en helt anden kemi. Fordi en duo indeholder færre mennesker end et helt band, er samspillet mellem gæster/publikum og de to kunstnere også meget stærkere og atmosfæren bliver mere intim.

Har du problemer med festen?

En anden fordel ved en musikduo er, at de kan spille til næsten enhver begivenhed, uanset hvor lille eller stor din fest er. Et helt band kræver ofte et større rum for at få plads til alle musikere, deres udstyr og deres instrumenter. Hvis du lejer en musikduo i stedet, ville du ikke stå overfor problemer som pladsmangel. Dette gør duoer meget velegnede til udlejning til firmafester, bryllupper og private fester. Hvor hyggeligt vil det ikke være hvis du havde en live performance til din egen fødselsdagsfest?​

Begrænset budget?

Sidst men ikke mindst er musikduoer ofte et billigere alternativ end et helt band, da du kun behøver at betale for to musikere i stedet for et helt band. Hvis du vil leje underholdning med et mere begrænset budget, er vores forslag at leje en duo.Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!