Her er fordelene ved at booke en duo!

book musikduo sanger og guitarist

Hvorfor leje et helt band, når du kan leje en duo?

Hvis du lejer en duo, vil de kunne tilpasse koncerterne og skabe både hyggelige og intime koncerter, men også store og dristige optagelser. Der er flere forskellige typer duoer som: Sang duo, DJ duo, Pop Duo, Jazz Duo og Klassisk Duo. Duos er generelt booket til en lavere pris end et helt band. Nedenfor kan du læse om fordelene ved en musikduo til din private fest, dit bryllup eller din virksomhedsbegivenhed.

De samme træk i en duo som i et helt band

En af fordelene ved musikduo er, at de kan skabe den samme stemning til din fest som det var et komplet band, der spiller. Der er mange forskellige type duoer at leje hos Evenses: sang duo, pop duo, jazz duo og klassisk duo. Evenses tilbyder også duo i form af saxofonist og DJ. De spiller populære sange og tilbyder professionel saxofonist spiller og DJ. Det store ved disse duoer er, at de sammen skaber ny musik, når saxofonisten improviserer stykkerne til sangene, som DJ'en spiller. Dj’ens sange rækker sig fra de nyeste sange til velkendte danske og engelske popsange.

Skab en hyggelig og intim atmosfære til din fest

Ønsker du en intim atmosfære til din fest? Lej en duo til dit bryllup, firmafest eller jubilæumsfest. Fordelen ved en musikduo i forhold til en soloartist er, at musikerne har et unikt samspil mellem hinanden. Det er et vidunderligt smukt syn at se to musikere, der kender hinanden, og udfører godt musik sammen. Fordi en duo indeholder færre mennesker end et helt band, er samspillet mellem gæster/ publikum og de to kunstnere også meget stærkere og atmosfæren bliver mere intim.

Har du problemer med festen?

En anden fordel ved en musikduo er at de kan spille på næsten enhver begivenhed, uanset hvor lille eller stor din fest er. Et helt band kræver ofte et større rum for alle musikere, deres udstyr og deres instrumenter til at passe. Hvis du lejer en musikduo i stedet, ville du ikke stå over for problemer som at der ikke skulle være plads. Dette gør duos meget velegnede til udlejning til firmafester, bryllupper og private fester. Hvor intimt og hyggeligt vil det ikke være hvis du havde en live performance til din eget fødselsdagsfest?​

Et større rum er imidlertid ikke et problem for en musikduo. Med det rigtige udstyr vil oplevelsen være så god som om et helt band spillede.

Begrænset budget?

Sidst men ikke mindst er musikduo ofte et billigere alternativ til at leje end et helt band. Efter alt behøver du kun at betale for to musikere i stedet for et helt band. Hvis du vil leje underholdning med et mere begrænset budget, er vores tip at leje en duo.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.