Stilfuld lounge, jazz og baggrundsmusik til dit middagsselskab, reception, fest eller event. DJ 'Erase' er perfekt til alle lejligheder, hvor der ønskes imponerende musik, uden at det lyder for intenst. På denne måde kan Dj’en forblive mere i baggrunden, hvilket gør det muligt for dine gæster at have en god samtale. Hvis i ønsker noget musik med mere gang i den, som i kan danse til, kan DJ 'Erase' nemt levere det. Vi sørger altid for, at repertoiret og det nødvendige udstyr matcher dine specifikke ønsker og præferencer.

DJ Erase kan få følgeskab af flere DJ’s: vores jazz og lounge DJ’s har erfaring fra flere af de store danske klubber. De har også optrådt til mange private fester, bryllupper, receptioner, konferencer og firmaevents. Den meget erfarne DJ 'Erase', ved godt hvordan enhver lejlighed kan gøre bedre, med musik.

Komplet pakke med lys, lyd og DJ- udstyr

Jazz og Lounge DJ Showet med DJ 'Erase' indeholder alt det nødvendige udstyr. Vi leverer professionelt DJ-udstyr, en stilfuld Dj-Pult, en passende lyd teknik og et godt lysshow.

På grund af vores store erfaring, har vi leveret et show til næsten alle danske festlokaler.

Vi har leveret underholdning til intime husfester, på slotte, turbåde og klubber. Vores fleksibilitet gør det muligt for os, at tilpasse ydeevnen i betragtning af både festens størrelse og placeringen. Et belyst disco dansegulv eller live video billeder kan tilføjes, til DJ og saxofonistens show.

Vi kan tilpasse det præcis efter dine behov.

Dine ønsker er vores hovedfokus

Vi gør alt for at sikre, at musikken fuldt ud opfylder dine ønsker.

På bookingtidspunktet fortæller du os hvilke numre du foretrækker, hvordan du gerne vil arrangere begivenhedssekvensen og andre specielle ønsker, som en åbningsdans.

Vores DJ’s har et omfattende repertoire på 10.000 titler du kan vælge mellem. De kan spille lige den musikstil du ønsker, fra populære danse til velkendte singalongs til rå soul, swingende disco, og dance klassikere. Vores kvindelige sangerinde har en fantastisk evne til improvisation og et stort repertoire. De kan beskæftige sig med et stort udvalg af musikgenrer.

Nogle gode tilføjelser

Til vores Jazz og Lounge DJ kan du tilføje alt, lige efter dine ønsker og præferencer. Et oplyst dansegulv eller flotte videooptagelser. En live musiker, der spiller sammen med Dj’en, er også muligt, hvad med en funky saxofonist, stilfuld violinist, trendy harpist, social sanger eller en cool trommeslager!

Ønsker du at bestille en lounge og jazz DJ til din reception, fest, cocktailfest, Kongres eller bryllup?

Du kan leje DJ 'Erase' her til din fødselsdag, event, havefest eller firmafest!

Alt er muligt, skræddersyede løsninger og spørgsmål, skriv venligst til os!