Cocktailkursus

Sjov, lærerig og hyggelig oplevelse. Velegnet til teambuilding, polterabend og festlige arrangementer.

5 ud af 5 stjerner
Pris på forespørgsel
Cocktailbar
Cocktailkursus
Cocktail
Cocktailbar
Tjek tilgængeligheden af Cocktailkursus her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Lej et cocktailkursus til din begivenhed

Saml dine venner, familie eller kollegaer til en underholdende og lærerig aften, når vores dygtige bartendere holder cocktail kursus. De kan komme ud til din lokation, skabe et brag af en fest.

Cocktailkursus som teambuilding

En anerledes, hyggelig og sjov teambuilding er et cocktailkursus. Oplev dine kollegaer fra nye sider, når de bliver kastet ud i shaken, frozen og blended coktails. Under aftenen vil I ligeledes blive udsat for cocktailquiz, fremstilling og blindsmagning af cocktails.
Et cocktailkursus som teambuilding er ideelt til socialisering blandt kollegaer, og en hyggelig aften, der kan foregå på en hvilken som helst lokation.

Cocktailkursus til polterabend

Et cocktailkursus til polterabend er den perfekte måde, at lade forskellige vennegrupper mingle over en fælles, underholdende aktivitet. Det er både den perfekte måde at kickstarte dagen, men også ideel måde, til at få gang i festen efter maden.
Længden på kursuset er 1,5 time, og inkluderet i prisen er 3 forskellige cocktails og en professionel bartender, der deler tips, tricks og gode grin ud.

Cocktailkursus med fri bar

Go big or go home - få hele pakken med cocktailkursus + efterfølgende fri bar. Den perfekte løsning til firmafesten eller fødselsdagen.
Kursuset er 2 timer, og indledes med en cocktail alt imens vores dygtige bartenderen introducerer programmet.
Efterfølgende skal de inddelte hold igennem cocktailquiz, blindsmagning, lave en kendt cocktail og lave en individuel signaturcocktail, hvor det gælder om at spille fantasien løs.

Efter kursuset hopper bartenderne bag baren, og forkæler jer med lækre cocktails resten af aftenen. Dét er en fest, der sent glemmes.

3 anmeldelser
5 ud af 5 stjerner
Maria
5 ud af 5 stjerner
Mine varmeste anbefalinger til Cocktail kursuset og deres online kursus. Vi var 11 medarbejdere, der alle modtog en kasse med lækre ingredienser. Hele processen fra A-Z kørte gnidningsfrit, og der var konstant hurtige svar at få, hvis spørgsmål opstod undervejs. Selve kurset var både hyggeligt og sjovt med lækre drinks, blindsmagning og quiz - konkurrenceelementet gjorde det ekstra sjovt
Stine
5 ud af 5 stjerner
Vi havde en super god oplevelse til vores virtuelle Cocktail kursus. Specielt at der er et konkurrence element i det og så i form af quiz og blindsmagning var helt perfekt.
Anna
5 ud af 5 stjerner
Super arrangement

Andre så også på:

Cocktailbar

Cocktailbar

Fuldend festen med kulørte cocktails lavet af profesionelle bartendere.

Pris på forespørgsel
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.