• Cocktailbar
 • Cocktailkursus
 • Cocktail
Cocktailbar
Cocktailkursus
Cocktail

Cocktailkursus

15000 kr - 20000 kr
5 (3 Anmeldelser)

Om Cocktailkursus

Lej et cocktailkursus til din begivenhed

Saml dine venner, familie eller kollegaer til en underholdende og lærerig aften, når vores dygtige bartendere holder cocktail kursus. De kan komme ud til din lokation, skabe et brag af en fest.

Cocktailkursus som teambuilding

En anerledes, hyggelig og sjov teambuilding er et cocktailkursus. Oplev dine kollegaer fra nye sider, når de bliver kastet ud i shaken, frozen og blended coktails. Under aftenen vil I ligeledes blive udsat for cocktailquiz, fremstilling og blindsmagning af cocktails.
Et cocktailkursus som teambuilding er ideelt til socialisering blandt kollegaer, og en hyggelig aften, der kan foregå på en hvilken som helst lokation.

Cocktailkursus til polterabend

Et cocktailkursus til polterabend er den perfekte måde, at lade forskellige vennegrupper mingle over en fælles, underholdende aktivitet. Det er både den perfekte måde at kickstarte dagen, men også ideel måde, til at få gang i festen efter maden.
Længden på kursuset er 1,5 time, og inkluderet i prisen er 3 forskellige cocktails og en professionel bartender, der deler tips, tricks og gode grin ud.

Cocktailkursus med fri bar

Go big or go home - få hele pakken med cocktailkursus + efterfølgende fri bar. Den perfekte løsning til firmafesten eller fødselsdagen.
Kursuset er 2 timer, og indledes med en cocktail alt imens vores dygtige bartenderen introducerer programmet.
Efterfølgende skal de inddelte hold igennem cocktailquiz, blindsmagning, lave en kendt cocktail og lave en individuel signaturcocktail, hvor det gælder om at spille fantasien løs.

Efter kursuset hopper bartenderne bag baren, og forkæler jer med lækre cocktails resten af aftenen. Dét er en fest, der sent glemmes.

Tjek tilgængeligheden af Cocktailkursus her.
Fra kl.

3 Anmeldelser
5 (3 Anmeldelser)

Maria
Mine varmeste anbefalinger til Cocktail kursuset og deres online kursus. Vi var 11 medarbejdere, der alle modtog en kasse med lækre ingredienser. Hele processen fra A-Z kørte gnidningsfrit, og der var konstant hurtige svar at få, hvis spørgsmål opstod undervejs. Selve kurset var både hyggeligt og sjovt med lækre drinks, blindsmagning og quiz - konkurrenceelementet gjorde det ekstra sjovt
Stine
Vi havde en super god oplevelse til vores virtuelle Cocktail kursus. Specielt at der er et konkurrence element i det og så i form af quiz og blindsmagning var helt perfekt.
Anna
Super arrangement

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en workshop?

En workshop er en interaktiv og lærerig session, hvor deltagere får mulighed for at lære nye færdigheder, udforske et emne eller deltage i en aktivitet under ledelse af en erfaren instruktør.

Hvad slags workshops tilbyder I?

Vi tilbyder et bredt udvalg af workshops inden for forskellige områder, herunder kunst og håndværk, dans, madlavning, musik, teambuilding, personlig udvikling og meget mere. Vores workshops kan tilpasses til forskellige målgrupper og behov.

Hvordan kan jeg booke en workshop gennem Evenses.dk?

Du kan kontakte os via vores hjemmeside eller telefonisk for at diskutere dine behov og ønsker til en workshop. Vi vil arbejde sammen med dig for at finde den rette workshop, der passer til dit event, og hjælpe med at arrangere detaljerne.

Hvor lang tid varer en typisk workshop?

Varigheden af en workshop kan variere afhængigt af emnet, kompleksiteten og deltagerne. Typisk varer en workshop mellem 1-3 timer, men vi kan tilpasse varigheden efter dine præferencer og behov.

Hvad er inkluderet i en workshop?

Det, der er inkluderet i en workshop, afhænger af emnet og workshoppen selv. Normalt inkluderer det instruktion fra en erfaren workshopleder, materialer eller udstyr til workshopaktiviteten og en engagerende læringsoplevelse.

Hvad er en cocktailbar?

En cocktailbar er en specialiseret bar eller station, hvor bartendere skaber og serverer forskellige typer cocktails og drikkevarer. Det er et typisk et populært sted, hvor gæster kan nyde unikke og velsmagende cocktails lavet af forskellige ingredienser.

Hvad inkluderer en typisk cocktailbar?

En typisk cocktailbar inkluderer et bredt udvalg af spiritus, mixere, frugtsaft, sirupper, frugter, is, cocktailglas, redskaber som shakere og rørepinde samt andre nødvendige elementer til at forberede og servere cocktails.
Og selvfølgelig bartendere.

Hvad slags cocktails kan jeg forvente fra en cocktailbar?

En cocktailbar tilbyder et varieret udvalg af cocktails, herunder klassiske cocktails som Martini, Mojito og Cosmopolitan samt signaturcocktails og tilpassede kreationer. Bartendere kan også tilpasse cocktails efter gæsternes præferencer og specialønsker.

Kan en cocktailbar tilpasses forskellige arrangementer?

Ja, en cocktailbar kan tilpasses forskellige arrangementer som bryllupper, firmafester, fødselsdage og private begivenheder. Den kan tilbyde skræddersyede cocktailmenuer, tema-cocktails og specialiserede drikkevarer for at matche arrangementets stemning og tema.

Hvad koster det at leje en bar?

Priserne ved at leje en bar spænder bredt, alt efter størrelsen på dit arrangement, tidspunktet og tidsintervallet. Ved specifikke krav til sortiment eller påklædning, kan der ligeledes være ekstra omkostninger forbundet heraf.

Laver i andet end det der er på siden?

Tag endelig kontakt til os, hvis du/I har forespørgsler på noget i ikke finder på siden!

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Cocktailbar Cocktailkursus
15000 kr - 20000 kr
5 (3 Anmeldelser)
Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!