Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Trylleshow med Pjerrot
100% match

Trylleshow med Pjerrot

Lej Pjerrot til din fest for et festligt indslag, der møder børn i øjenhøjde
Book et trylleshow med Pjerrot Mangler du underholdning til en fest, der gør børnene flade af grin? Så foreslår vi...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Ballonmand
100% match

Ballonmand

Book en ballonmand til din næste fødselsdag, reception eller anden begivenhed hos Evenses.
Book en ballonmand Vores ballonartist passer perfekt til en børnefødselsdag, firmafest eller fødse...
Mere information

5 (8 anmeldelser)
2000 kr - 7000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en klovn til din begivenhed

Skal du booke noget underholdning til dit barns fødselsdag, din firmafest eller byfest? Hvorfor så ikke prøve en klovn? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows.

Vi har et bredt udvalg af teatralsk underholdning, såsom: levende statue, klovn, mimer, bugtaler og meget andet, hvis det lyder tiltalende, så er Evenses det rette valg for dig. Alle de services som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.

Hvorfor booke en klovn til din næste begivenhed?

En klovn er et ret specielt act. Det er som regel noget man oplever i et cirkus eller til byfestivaler. Men hos Evenses kan du booke dem til dit næste event.

Skal du holde en børnefødselsdag? Så er klovnen en oplagt mulighed, da der er noget for børnene og de barnlige sjæle.
De har mange forskellige færdigheder, såsom jonglering og laver ballondyr, som i kombination med nogle sjove danstrin, festlig musik, store sko og god interaktion med publikum er der skabt en sjov dag. Børnene kan være med, og både børn og forældre vil tale om klovnen i flere dage bagefter!

klovn.jpeg

Hvad skal man vide når man booker en klovn?

Fra fødselsdage for børn, festlige firmaarrangementer og messer for professionelle, kan du booke en klovn til næsten enhver lejlighed. Uanset hvilken type fest eller begivenhed du organiserer, er chancerne for, at det at reservere en klovn garanterer et smil på alles ansigt. En live optræden af ​​en professionel klovn kan give din fest det strejf af humor og originalitet, som ofte andre typer underholdning måske mangler.

Som et resultat af den variation, der findes, når man ønsker at booke en klovn, kan det nogle gange være svært at vide, hvilken forestilling der bedst passer til din fest eller begivenhed. Af den grund er det nyttigt at arbejde med en erfaren fest planlægger som Evenses. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan bestille den perfekte underholdning til din fest.

Tips til reservation af en klovn

At bestille en klovn behøver ikke at være kompliceret, men det er godt at vide lidt om, hvad du leder efter under bookingprocessen. Hos Evenses gør vi vores bedste for at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Nedenfor er nogle råd, der hjælper dig med at få en god idé om, hvilken type klovn der passer til din begivenhed.

Hvad kan klovnen gøre?

Klovne er ofte en henvisning til en karakter, der er sjov og akavet i naturen, men der er en hel del variation i den underholdning, som klovne kan tilbyde.
Der er for eksempel klovne, der kan jonglere, klovne, der kan folde super søde ballonfigurer, klovne, der simpelthen er teatralske tryllekunstnere og nogle gør festen ekstra sjov ved at agere som et sæt ekstra hænder til begivenheden, på en underholdende måde. Det er nyttigt at finde ud af, hvad klovnen efter eget valg kan tilbyde, og hvordan det supplerer de festligheder, du organiserer.

pexels-clown-caramello-10804857.jpeg

Er klovnen god med børn?

En klovn er ofte en meget flot tilføjelse til en fest for yngre børn til når du skal holde fødselsdag. Af den grund er det vigtigt at have en idé om, hvordan en klovn præsenterer sig for børn. For at identificere dette er der videomateriale fra tidligere forestillinger og anmeldelser fra folk, der allerede har booket eller set klovnen.

Du ønsker ikke at ansætte en, der er uprofessionel eller for uhyggelig til børn, så heldigvis vælger Evenses omhyggeligt den rigtige type kunstnere til at arbejde med.

Book en klovn til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Uanset hvilken type underholdning du leder efter, hjælper Evenses dig med at finde den ideelle mulighed til din fest såsom børnefødselsdag. Desuden er vores eventmangere tilgængelige til at hjælpe dig med at leje den klovn du ønsker.

Ønsker du at booke en klovn? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne.
Læs mere om hvordan du booker en klovn her


Lidt historie

Klovnen, en ofte klodset og undertiden tragisk figur, har været en almindelig karakter i forskellige former for underholdning i århundreder. Fra gade udøvere og professionelle teaterstykker til cirkus klovne og typiske slapstick-karakterer, kan klovne være en række ting, som alle fungerer for at underholde.
Der er mange forskellige typer klovne. Den moderne klovn er ofte en kombination af klodsethed og barnlig opførsel, og den har den klassiske røde næse, hvid ansigtsmakeup og overdimensionerede sko og tøj.

Hvad koster det at booke en klovn?

En klovns pris afhænger af, hvor i landet arrangementet er, hvad du ønsker klovnen skal lave og hvor længe du ønsker at klovnen skal være til dit arrangement.

Hvad laver en klovn til et arrangement?

Man kan få mange forskellige klovne, og nogle kan flere ting, såsom jonglere og lave ballondyr. Klovne er gode til at lave sjov og festlig stemning til et arrangement, og få folk til at grine. Hvis du har nogen specifikke ønsker, kan vi høre klovnen ad.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!