Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Ballonmand
100% match

Ballonmand

Book en ballonmand til din næste fødselsdag, reception eller anden begivenhed hos Evenses.
En ballonmand kan tilføje et strejf af magi og sjov til ethvert event. Hos Evenses tilbyder vi profe...
Mere information

5 (8 Anmeldelser)
2000 kr - 7000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en klovn til din begivenhed

Farverig Fest med Vores Professionelle Klovn

Skal du booke noget underholdning til dit barns fødselsdag, din firmafest eller byfest? Hvorfor så ikke prøve en klovn? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows.

Vi har et bredt udvalg af teatralsk underholdning, såsom: levende statue, klovn, mimer, bugtaler og meget andet, hvis det lyder tiltalende, så er Evenses det rette valg for dig. Alle de services som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.

Hvorfor booke en klovn til din næste begivenhed?

En klovn er et ret specielt act. Det er som regel noget man oplever i et cirkus eller til byfestivaler. Men hos Evenses kan du booke dem til dit næste event.

Skal du holde en børnefødselsdag? Så er klovnen en oplagt mulighed, da der er noget for børnene og de barnlige sjæle.
De har mange forskellige færdigheder, såsom jonglering og laver ballondyr, som i kombination med nogle sjove danstrin, festlig musik, store sko og god interaktion med publikum er der skabt en sjov dag. Børnene kan være med, og både børn og forældre vil tale om klovnen i flere dage bagefter!

klovn.jpeg

Hvad skal man vide når man booker en klovn?

Fra fødselsdage for børn, festlige firmaarrangementer og messer for professionelle, kan du booke en klovn til næsten enhver lejlighed. Uanset hvilken type fest eller begivenhed du organiserer, er chancerne for, at det at reservere en klovn garanterer et smil på alles ansigt. En live optræden af ​​en professionel klovn kan give din fest det strejf af humor og originalitet, som ofte andre typer underholdning måske mangler.

Som et resultat af den variation, der findes, når man ønsker at booke en klovn, kan det nogle gange være svært at vide, hvilken forestilling der bedst passer til din fest eller begivenhed. Af den grund er det nyttigt at arbejde med en erfaren fest planlægger som Evenses. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan bestille den perfekte underholdning til din fest.

Tips til booking af en klovn

At booke en klovn behøver ikke at være kompliceret, men det er godt at vide lidt om, hvad du leder efter under bookingprocessen. Hos Evenses gør vi vores bedste for at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Nedenfor er nogle råd, der hjælper dig med at få en god idé om, hvilken type klovn der passer til din begivenhed.

Hvad kan klovnen gøre?

Klovne er ofte en henvisning til en karakter, der er sjov og akavet i naturen, men der er en hel del variation i den underholdning, som klovne kan tilbyde.
Der er for eksempel klovne, der kan jonglere, klovne, der kan folde super søde ballonfigurer, klovne, der simpelthen er teatralske tryllekunstnere og nogle gør festen ekstra sjov ved at agere som et sæt ekstra hænder til begivenheden, på en underholdende måde. Det er nyttigt at finde ud af, hvad klovnen efter eget valg kan tilbyde, og hvordan det supplerer de festligheder, du organiserer.

pexels-clown-caramello-10804857.jpeg

Lidt historie

Klovnen, en ofte klodset og undertiden tragisk figur, har været en almindelig karakter i forskellige former for underholdning i århundreder. Fra gade udøvere og professionelle teaterstykker til cirkus klovne og typiske slapstick-karakterer, kan klovne være en række ting, som alle fungerer for at underholde.
Der er mange forskellige typer klovne. Den moderne klovn er ofte en kombination af klodsethed og barnlig opførsel, og den har den klassiske røde næse, hvid ansigtsmakeup og overdimensionerede sko og tøj.

Er klovnen god med børn?

En klovn er ofte en meget flot tilføjelse til en fest for yngre børn til når du skal holde fødselsdag. Af den grund er det vigtigt at have en idé om, hvordan en klovn præsenterer sig for børn. For at identificere dette er der videomateriale fra tidligere forestillinger og anmeldelser fra folk, der allerede har booket eller set klovnen.

Du ønsker ikke at ansætte en, der er uprofessionel eller for uhyggelig til børn, så heldigvis vælger Evenses omhyggeligt den rigtige type kunstnere til at arbejde med.

Book en klovn til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Uanset hvilken type underholdning du leder efter, hjælper Evenses dig med at finde den ideelle mulighed til din fest såsom børnefødselsdag. Desuden er vores eventmangere tilgængelige til at hjælpe dig med at leje den klovn du ønsker.


Ønsker du at booke en klovn? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne.Hvorfor booke en klovn?

En klovn kan være en god tilføjelse til en begivenhed eller fest. Klovne kan underholde børn og voksne med sjove vittigheder, magiske tricks og balloner, figurer. De er også ofte farvestrålende klædt ud og tilføjer visuel appel til et arrangement.

Hvilken slags begivenheder er egnede til en klovn?

Klovne er velegnede til en lang række arrangementer, herunder børnefester, firmaarrangementer, festivaler, messer, skolefester og samfundsfester. Faktisk kan enhver begivenhed, hvor der er børn til stede, drage fordel af en klovne.

Hvilke slags aktiviteter kan klovnen udføre?

Klovne kan udføre forskellige aktiviteter såsom balloner, figurer, magi, vittigheder og spøg og skæmt, mime, spil og konkurrencer. Det er en god idé at tale med klovnen for at se, hvilke aktiviteter han eller hun kan tilbyde.
Man kan få mange forskellige klovne, og nogle kan flere ting, såsom jonglere og lave ballondyr. Klovne er gode til at lave sjov og festlig stemning til et arrangement, og få folk til at grine. Hvis du har nogen specifikke ønsker, kan vi høre klovnen ad.

Hvad koster det at booke en klovn?

En klovns pris afhænger af, hvor i landet arrangementet er, hvad du ønsker klovnen skal lave og hvor længe du ønsker at klovnen skal være til dit arrangement.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!