Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Funklende lys- og ildshows
100% match

Funklende lys- og ildshows

Vil du have en spektakulær aften?
Book f.eks. et ildshow til dit bryllup, personalefest eller fødselsdag! Dette ildshow kan bestå af en gruppe af professionelle kunstnere, der kan optræde i ...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Evenses ildsluger.jpg
1/6
Ildshow
Ildshow
100% match

Ildshow

Har du brug for anderledes og spektakulær underholdning? Book et ildshow her!
Jonglering med ild! Ildstave kastes, snurres, spindes og gribes. Oplev den særlige stemning i shows med levende ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Ildshow i nye klæder
100% match

Ildshow i nye klæder

Mød vores dygtige ildkunstner Signe
Sæt fut i festen med et ildshow Hvad med at starte festen med flammer? Holder du en fest i de mørke timer, kan du have en ildartist til at stå og lave et ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book ildshows til din begivenhed

Skal du booke en anderledes, men sjov form for underholdning til din fødselsdag, firmafest eller bryllup? Hvorfor så ikke booke et ildshow?

Ildshows er originale, mystiske og spændende. De fleste ildshow tager cirka 10 minutter. Ildshows er kendt for deres smukke matchende kostumer, varierede dansestilarter og utrolige tekniker.

Book et ildshow til din fest, festival eller firmafest!

Hvis du er interesseret i at gå en ekstra mil, er det den ideelle mulighed at booke et ildshow. At booke et ildshow er ideelt til din byfest, firmafest, bryllup eller anden begivenhed. Ildshows kan bruges til både små og store arrangementer. Det skaber en hel særlig stemning i mørket, og showet er velegnet i forbindelse med solnedgang eller efter solens nedgang.

Ildshow.jpeg

Hvorfor skal du booke et ildshow til din fest?

Et ildshow er måske ikke det første du tænker på når du leder efter underholdning til dit arrangement, men det betyder ikke at det ville være en dårlig ide.
Faktisk kunne det bare være en perfekt tilføjelse til festlighederne. Under alle omstændigheder er det den perfekte måde at give dine gæster en helt anden oplevelse. Ildshows er mystiske, originale og spændende, der sikrer et skuespil. Hvis du endnu ikke er overbevist, vil vi nævne nogle gode grunde til at booke et ildshow nedenfor.

Meget original form for underholdning

Et professionelt ildshow er ikke noget, du møder hver dag. Uanset om det er en fødselsdagsfest, et bryllup eller et firmaarrangement, vil et ildshow skabe en særlig stemning til dit arrangement. Oplev bl.a. brændende flammer i nye klæder, jonglører, akrobatiske ildtalenter, og farlig dans til fængende trommerytmer helt sikkert imponere publikum.

Perfekte måde at holde festen i live

Generelt varer et professionelt ildshow ikke længere end 30 minutter, derfor er det velegnet til gågader, aftenåbent eller til firmafester, som vil skabe et minde hos dine tilskuer eller gæster.

Et ildshow kan have stor merværdi på en lang række forskellige steder, så længe der er plads nok til, at kunstnerne kan vise deres kunst. Derudover er et brandshow også perfekt til fester og begivenheder, der finder sted udendørs og til natlige lejligheder.

Ild shows er alsidige

Et ildshow er generelt et bredt koncept, fordi der er en hel del variation. Du kan for eksempel booke en smuk solo-handling, der kombinerer ild teknik, dans og kostumer for at skabe en fortryllende helhed. Du kan også gå til hele ensembler, hvor en gruppe professionelle kunstnere i forskellige formationer kan levere en forestilling.

Du kan også kombinere de forskellige handlinger, der er tilgængelige med hinanden, eller med en helt anden form for underholdning, såsom en DJ eller en mavedanser. Sørg for, at du altid diskuterer dette godt med kunstnerne på forhånd, så hele forestillingen kan matches perfekt med hver komponent.

Book et ildshow til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Få handlinger ser så imponerende ud visuelt som et live-ildshow. Ved at booke et professionelt ildshow kan du skabe en energisk og bogstaveligt talt flammende atmosfære.

Ønsker du at booke et af vores ildshows? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket show, der er det bedste match til din fest.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores ildshows her.

Hvad koster et ildshow?

Et ildshows pris afhænger af hvor i landet du skal bruge et ildshow, og derudover afhænger det af, hvad du forventer af showet, herunder hvor længe det skal være og hvad kunstneren skal lave.

Er et ildshow farligt?

At lege med ild kan være farligt, hvis det går galt, og ildshows er ikke noget man bør lave selv derhjemme, men vores ildshows laves af professionelle. De har mange års erfaringer, og ved præcis hvad de skal gøre og hvordan de skal bevæge sig, for at undgå at noget går galt. Så du er i trygge rammer.

Hvor kan et ildshow blive afholdt?

Et ildshow skal helst afholdes i mørke, da man der får den fulde effekt. Deruodver er det oplagt at afholde udendøre, men et ildshow kan også blive afholdt indenfor dette kræver dog, at der er er højt til loftet og meget god udluftning, da det efterlader en del røg. Nogle steder skal man også have tilladelse at anvende ild, da det ryger meget.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!