5 ideer til en børnefest

Fødselsdagsbarn

Fylder dit barn snart år og skal du igang med at planlægge fødselsdagsfesten?

Selvfølgelig ønsker du at holde den bedste fødselsdag for dit barn. Du vil have dit barn og gæsterne har den fedeste dag og går derfra med med et stort smil på læben og gode minder.

Hos Evenses ønsker vi også at I får en uforglemmelig dag. Derfor finder du her 5 ideer til hvad du kan gøre for at skabe glæde hos de yngre gæster, samt ældre gæster. Vi tilbyder flere former for underholdning, der passer til forskellige aldre. Her finder du fem eksempler på underholdning, der passer godt til en børnefødselsdag.

1. Book en tryllekunstner

Hvem elsker ikke magi? En tryllekunstner er den perfekt underholdning til en børnefødselsdag. Under mødet mellem børnene og tryllekunstneren er børnene garanteret et underholdende show. Evenses tilbyder de bedste tryllekunstnere, der skaber overrasker og impronere alle gæster. Vores tryllekunstner har mange års erfaring. Vores tryllekunstner viser spændende tricks og giver et komplet show, som alle børn og forældre nyder godt af. Vi tilbyder også tankelæsning trylleri som ville efterlade gæsterne måbende. Det betyder derfor også at de store udvalg af forskellige typer af trylleri som passer til alle aldre.

2. Book en ballonkunstner

Farverige balloner passer til de fleste børn, især når de bliver formet til sjove figurer under et underholdende show. En ballonkunstner er især kendt for at lave ballondyr. De kan skabe mange forskellige former og laver en ballon der passer til de mange forskellige ønsker der måtte være. Der vil derfor være ballondyr til alle børn. Under showet fanger vores ballonkunstner også børnene ved hjælp af små magiske tricks og sjove anekdoter. Leder du efter en aktivitet der ville fange børnenes opmærksomhed? Så er en ballonkunstner den helt rigtige act. En ballonkunstner er især god til mindre børn.

3. Book en karikaturtegner

Et andet tip til din børn fest er at booke en karikaturtegner. En karikaturtegner skaber et entusiastisk og sjovt billede af fødselsdagsbarnet og af gæsterne. Hvis du bestiller en karikaturtegner hos Evenses, er det nødvendige materiale inkluderet. En karikaturtegner skaber en smuk og varig minde for dit barn. Inden for et par minutter maler vores kunstner en tegning af gæsterne. De kan også gøre billedet sjovt ved at male hovedet stort og kroppen lille. Børnene vil elske tegningerne, og efter festen kan de med glæde tage deres tegning med hjem og indramme det. Vores kunstnere er professionelle og sørger for, at børnene går hjem med et smil på deres læber.

4. Book en skuespiller

En skuespiller er også altid sjovt indslag til en fødselsdag. Måske er dit barns yndlings superhelt Spider-Man eller måske elsker dit barn Elsa fra Frozen, hvor fedt ville det ikke være at have denne speciale æresgæst med til ens fødselsdag. Det er noget barnet sent vil glemme og det ville være en helt særlig oplevelse. Derudover vil det også underholde og optage børnene. Vores professionelle skuespiller er klar på en udfordring. Du er velkommen til at kontakte os hvis der er et act du kunne være interesseret i. Så finder vi en løsning dette for dig, så dit barn kan have deres helt med til deres fødselsdagsfest.

5. Book en klovn

Et klassisk act til en børnefødselsdag er en klovn, en klovn er kendt for deres sjove pjuskede hår, røde næser og drillerier. Det kan også være dit barn elsker Pjerrot, så hvorfor ikke booke ham som børneunderholdning. Dette er et act der er god til de mindste, men specielt også kan fange den lidt ældre målgruppe.

Et tema er altid en god ide..

Vil du have din børnefødselsdag skal have et bestemt tema? Så kan vi hjælpe dig med det. Et tema er altid en god ide. Det gør ikke kun underholdningen nemmere at finde, men også pynt, mad og drikke. Hos Evenses er du mere end velkommen til at kontakte os og vi kan sammen finde det perfekte tema til dit barns fødselsdag, ellers kan du finde inspiration lige her. Nogle ideer til et tema ville være cirkus, pirat eller superhelt tema. Du kan også se mere her om andre acts der er passende til en børnefødselsdag


Er du ikke sikker på, hvilken underholdning der passer bedst til dit barns fest? Eller vil du arrangere en stor fødselsdagsfest og har brug for hjælp og råd? Så er vi på Evenses klar til at hjælpe dig. Vi er glade for at fortælle dig om de forskellige muligheder og tilbyde dig forskellige løsninger til en vellykket fest. Vi står klar til at give dit uforpligtende rådgivning og tilbudKvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!