5 tips til børnefest underholdning!

Ballonmand kan bookes her

Fylder dit barn snart år og planlægger du en fødselsdagsfest?

Selvfølgelig vil du have festen til at lykkes, og dit barn og dets venner kommer hjem med et stort smil på læben. I dette blogindlæg finder du 5 forslag, der er perfekte til at skabe glæde hos børnene. Det er ligegyldigt, om du vil organisere en børnefest for en femårig, niårig eller elleve årig. Vi tilbyder flere former for underholdning, der passer til forskellige aldre. Her finder du fem eksempler på underholdning, der passer godt til børnenes interesse.

1. Tryllekunstner

Børn elsker magi. En troldmand/tryllekunstner er en perfekt underholdning for din søn eller datters børnfødselsdag. Under mødet mellem børnene og tryllekunstneren er børnene garanteret at se en masse sensationelle overraskelser. Evenses samarbejder med flere tryllekunstnere, der skaber imponerende magiske tricks til børnenes fest. De har lang erfaring fra tidligere børn fester og ved, hvordan de kan tilpasse et show til børn. Vores tryllekunstner viser spændende tricks og giver et komplet show, som alle børn (og forældre) nyder godt af. Børnene er intensivt involveret i de fantastiske begivenheder af showet.

2. Ballonkunstner

Farverige balloner passer til de fleste børn, især når de er tilsluttet og skaber sjove figurer. Vores ballonkunstnere skaber farverig underholdning for børn i alle aldre. De kan skabe mange forskellige tegn og rette noget for alle. Alle børn kan så forlade festen med en hukommelse i form af en smuk ballonfigur. Under showet opretholder vores ballonkunstner også børnene ved hjælp af små magiske tricks og jokes. Leder du efter en aktivitet til børnenes fest? En ballonkunstner er især god til mindre børn.

3. Karikaturtegner

Et andet tip til din børn fest er at booke en karikaturtegner. En karikaturtegner skaber et entusiastisk og sjovt billede af fødselsbarnet og de andre børn. Hvis du bestiller en karikaturtegner hos Evenses, er det nødvendige materiale inkluderet. En karikaturtegner skaber en smuk og varig hukommelse for dit barn og hans eller hendes venner. Inden for et par minutter maler vores kunstner en tegneserie tegning af børnene. De kan også gøre billedet sjovt ved at male hovedet stort og kroppen lille. Børnene vil elske tegningerne, og efter festen går de alle sammen lykkelige og glade med deres billeder. Vores kunstnere er professionelle og sørger for, at børnene går hjem med et smil på deres læber. Vores kunstnere kan male i A3 eller A4 format, men også på et mindre papir.

4. Jongler

Jonglering har altid været en stor attraktion for mange børn. Med en sensationel udstilling af en professionel jonglør vil dine børn fest helt sikkert blive vellykket. Evenses tilbyder forskellige jonglere og alle er professionelle. De skaber et utroligt flot show, der imponerer mest.

5. Temafest

Vil du have din børnefødselsdag skal have et bestemt tema? Så kan vi hjælpe dig med det. Vi skaber et tema til din søns eller datters fødselsdagsfest. Børnenes fest vil så have en uforglemmelig eftermiddag. For den yngre kunne en zoo opstilling, pirat eller superhelt tema være en god ide. For de ældre et hippie tema eller noget helt andet. Det er selvfølgelig muligt at vælge et tema der passer til dit barn. Evenses tilbyder en god løsning for hver fest.

Har du brug for hjælp eller råd?

Er du ikke sikker på, hvilken underholdning der passende bedst til din søn eller datters børn fest? Eller vil du arrangere en stor fødselsdagsfest og har brug for hjælp og råd? Så er vi på Evenses klar til at hjælpe dig. Vi er glade for at fortælle dig om de forskellige muligheder for din børn fest og tilbyde dig forskellige løsninger til en vellykket fest. Kontakt os venligst. Vi kan nås via e-mail, telefon eller direkte i chatten på hjemmesiden.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.