Farverig, kreativ og interaktiv, det er en forestilling af vores ballonmand. Vores ballonartist passer perfekt til en børnefødselsdag, firmafest, og fødselsdag. Denne ballonmand har været meget aktiv i mere end 12 år og har allerede leveret mere end 1500 ballonforestillinger. Han har optrådt som ballonkunstner I ikke mindre end femten lande. Denne ballonartist er også en europæisk mester i ballonfoldning. Han har også modtaget American Ballon Excellence Award. Disse priser viser at han er meget professionel. Udseendet tages også med i betragtning: han optræder i et muntert farvet kostume med en stor pose fuld a balloner.

Du kan booke ballonmanden til at udføre forskellige shows. Han kan bookes til et normalt ballonfoldnings event, som børn elsker! Eller du kan også booke denne artist til at udføre det store show: klovneri, magiske tricks, og ballon sjov.

Ønsker du at booke en ballonmand til dit næste arrangement? Du kan booke denne artist her hos Evenses. Ring i dag, og få et gratis tilbud fra en af vores professionelle medarbejdere.