5 grunde til hvorfor du skal leje en DJ med sanger

DJ med sanger

Lej en DJ i samspil med en sanger

Du ved, at din fest er vellykket, når du finder alle dine gæster på dansegulvet. Så hvordan skaber du en god stemning og får dine gæster til at danse? Ved at booke en DJ sammen med en sanger eller bare en dansk sanger til din fest, vil dit arrangement være unikt. Vi vil give dig fem grunde til, at du bør booke en DJ og en sanger.

1. DJ og sangere giver en vidunderlig levende følelse

Under en forestilling med DJ og sangere får du ikke kun mulighed for at nyde de smukke sange, som DJ'en spiller, men også stemmen til den kvindelige eller mandlige vokalist. Duoen skaber en vidunderlig atmosfære og gør hele udseendet så meget mere levende. Selvfølgelig er det godt at høre, når velkendte popsange og danske klassiker bliver sunget live.

2. DJ og sangere resulterer i et fyldt dansegulv hele aftenen

Med duoen DJ og sanger eller sanger opnås den ultimative følelse af jeres parti. Kombinationen af ​​DJs dejlige beat og vokalistens smukke stemme vil helt sikkert holde dansegulvet fuld hele natten lang. Dette interaktive show vil holde alle dine gæster i godt humør. Det er ikke umuligt for festen at ende med at synge.

3. DJ og sangere tilbyder fantastiske overraskelser i form af mashups.

En DJ med sangere eller sangere er en meget god kombination. De åbner op for muligheden for at udføre mashups. Dette skaber ofte positive overraskelser, og ofte synger gæsterne med på de fleste sange. Hvis du vil høre et eksempel på et mashup, klik her. Takket være de mange muligheder er en DJ med sangere den perfekte live performance for din fest.

4. Dj og sangeren vil skabe en snak om din fest, selv efter lang tid.

Valget af duo-artister fra DJ og en danske sanger vil efterlade et uforglemmeligt, og et godt indtryk på dine gæster. Det vil ikke undere mig, hvis der stadig er snak om din fest i lang tid fremover. Evenses tilbyder dig en række gode kombinationer af DJ og sangere. Disse kunstnerkombinationer vælges personligt af os, ud fra deres erfaringer. .

5. DJ og sangeren giver mulighed for at tilpasse musikken efter dine ønsker.

Duos af DJ, sangspil og syng den musik, dine gæster vil høre, vil du hyre en dansk sanger, der synger klassiske sange på dansk? Vi løser det. Er du mere interesseret i at booke en mandlig sanger, der synger de seneste hits? Det kan også løses. Musikken er tilpasset til showet for at møde dig og dine gæsters personlige præferencer. Vi ønsker dine gæster har det behagligt og frem for alt nyder din fest. Derfor er det naturligvis muligt at anmode om et ønsket sang nummer, hvor du kan vælge mellem dansk musik, sange, popsange, klassisk rock, 90'er musik og meget mere.

Leje DJ og musiker

Kombination af DJ og musikeren rejser din fest til et helt andet niveau. Det giver den herlige følelse, hvilke kun en live performance kan producere. Der er mange forskellige kombinationer af DJ og musikere at leje for eksempel:​

Ønsker du at leje en DJ med en dansk sanger eller musiker til din fest, bryllup, fødselsdag eller firmafest? På Evenses er det muligt at ansætte kvindelige og mandlige kunstnere i kombination med en DJ til dit fest. Evenses tager sig af hele pakken og bidrager entusiastisk ydeevne, hvilket giver dine gæster en uforglemmelig aften. Vi vælger altid den bedste sangpartner i kombination med DJ’en og skaber det bedste show på din fest.

Lej oplyst dansegulv

Udover at leje en DJ med sangere er der naturligvis et dansegulv påkrævet. Evenses tilbyder et varieret udvalg af dansegulve. Noget der gør din fest endnu mere unik, er et lejet oplyst dansegulv. Dette giver en rigtig cool atmosfære til din fest. Dansegulvet kan tilpasses til dine ønsker. Det er ligegyldigt, om du organiserer en fødselsdagsfest, en personligt fest eller en bryllupsfest. Der er passende dansegulve til alle slags fester. Alle oplyste dansegulve er af høj kvalitet, og dine gæster kan danse komfortabelt. Evenses tilbyder fire forskellige lysende danse gulve. Du kan vælge mellem dansegulv med diskbelysning, smart belysning, luksusbelysning eller Premium belysning. Diskotekudlejning pr. Kvadratmeter. Du bestemmer, hvor mange kvadratmeter du har brug for, og du betaler ikke for flere kvadratmeter end du bruger.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.