DJ til dit næste arrangement? 5 vigtige ting at overveje.

All-round-dj

Dj til alle anledninger

Book en DJ og underhold dine gæster og gør dit arrangement til en gæsterne sent vil glemme. I denne blog giver vi dig nogle tips og gode råd du skal være opmærksom på når du vælger at booke en Dj.

1. Har DJ'en tidligere erfaringer?

Bare fordi nogen ejer noget DJ udstyr betyder det ikke, at de er gode DJs. Erfaring er en vigtig faktor at overveje. Arrangementet succes afhænger hovedsageligt af, hvor erfarne DJ’en er. En fordel ved en professionel DJ med erfaring er, at de kan mærke atmosfæren og fornemme hvilket musik der passer bedst til publikum. En erfaren DJ vil læse gæsterne og spille hvad gæsterne vil høre. Derfor bør du ikke kun se efter prisen, når du bestiller en DJ, men også hvor meget erfaring de har.​ Det er derfor en god ide at booke en DJ gennem Evenses fordi vi kun arbejder sammen med DJ der har flere års erfaring.

Book en DJ hos Evenses med erfaring og professionalitet. Vi arbejder konstant på at tilbyde det bedste professionelle underholdning, og vores team har omhyggeligt udvalgte DJ'er, der passer til dine unikke arrangementer. Muligheden om at diskutere dine ønsker er altid tilstede og har du brug for at hører din DJ spille før du booker er dette også muligt. Et opkald mellem dig og DJ’en gør det lettere for begge parter. Du kan udtrykke dine ønsker og DJ'en er i stand til at tilpasse sit sæt efter dine ønsker på forhånd og vide præcis hvilken musik du virkelig vil høre til dit arrangement.

2. Hvilken musikgenre passer til dit event?

Når du vælger musik skal du huske på at musikken skal passer til både dig og dine gæster. Måske skal det være en disco DJs, 80’er og 90’er DJ eller lounge DJ. Men før du vælger en genre, stil dig selv spørgsmålet: Kan mine gæster virkelig også lide denne musik genre? Hvis du stadigvæk er i tvivl og bare gerne ville have en dj der spiller lidt af det hele, så er en allround DJ perfekt. Ser mere af vores store udvalg af forskellige DJs her, og undersøg hvilken type DJ er den helt rigtige for dit arrangement.

3. Hvad er dine forvetninger?

Er en DJ nok? Leder du efter noget mere unikt? og ville du gerne have noget live sang også? Så kan vi råde dig til at bestille en DJ og en musiker, der spiller sammen. Denne kombination skaber et unikt følelse, som ville få alle gæster på dansegulvet, Derudover skaber en DJ og musikerens duo ofte mere interaktion med gæsterne end en DJ gør alene. En DJ og musiker kombinerer det bedste fra to musikverdener. Du får stemningen af et live act sammen med dejlige rytmer og melodier. Evenses tilbyder forskellige kombinationer af DJ og musikere. Det kunne være en kombination med en saxofonist, violinist eller sangerinde for at nævne nogle få. Hvis du er interesseret i at booke en DJ sammen med en musiker kan du læse mere om de forskellige muligheder her.

4. Check om der er mulighed for erstatning

Selvfølgelig vil du ikke risikere at stå uden DJ til dit event. DJ'en kan uventet være syg eller måske er der en anden årsag til fravær. Derfor skal du altid kontrollere, at der findes en ny underholdning. Et professionelt underholdnings som Evenses tilbyder dig altid en lignende kunstner, hvis din bookede kunstner ikke kan udføre det planlagte show.

5. Kontrollér udstyret

Har du styr på udstyret? Normalt tager en dj eget udstyr med så man ikke skal tænke på det. Men det er vigtigt at være opmærksom på dette når man beder om et tilbud. Hvis man allerede har udstyret på lokationen, skal man derfor selvfølgelig også informere om dette. Hvis du mangler noget lyd- og belysningsudstyr er du mere end velkommen til at kontakte os og høre mulighederne for at leje lys og lyd. Hvis en musiker spiller med DJ, forbinder musikeren sit instrument til DJ-udstyret.

Ej at forglemme dansegulvet. Vil du have alle op at danse? Med et oplyst dansegulv opmuntrer du dine gæster til at danse. Du kan leje et oplyst dansegulv, der passer til dit event. De fås i forskellige modeller og med forskellige mønstre.


Hvis du stadigvæk er lidt usikker på hvad en booking af en dj kræver, så er vi hos Evenses klar til at hjælpe dig. Har du brug for hjælp til at booke en dj til dit næste event så står vi også klar til at hjælpe.Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!