Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
DJ og Saxofonist
100% match

DJ og Saxofonist

Fantastisk show med en DJ og en live saxofonist!
Denne optræden kombinerer det bedste fra begge verdener, en fantastisk præstation fra en live saxofonist sammen med en DJ der tilpasser sig mu...
Mere information

4,5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Book saxofonisten CC Grey
1/6
CC Grey
CC Grey
100% match

CC Grey

Book saxofonisten CC Grey til dit næste arrangement!
CC Greys biografi som saxofonist Den hollandske saxofonist CC Grey har været på scenen siden 2008. De første år spillede hun i coverbandet...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
4500 kr - 9000 kr
DJ & Perkussionist
100% match

DJ & Perkussionist

Rytmisk slagtøj med DJ
DJ og Percussionist Vores perkussionist (trommeslager) giver en swingende og inciterende live-optræden! Dine gæster vil huske dette særlige show med live trommer, i e...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
DJ & Trompet
100% match

DJ & Trompet

Den unikke lyd af en trompet og en top DJ og de bedste hits.
Den unikke lyd fra en trompet og de bedste hits fra en top DJ. Vi har mange professionelle kunstnere tilgængelige, der kan tilslut...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book DJs og musikere til dit event

Ønsker du at booke en musiker sammen med din DJ? Noget som kan give lidt ekstra farve til festen? Så hyr en DJ og en musiker. En DJ og en musiker er en god kombination, hvis du ønsker en speciel og unik oplevelse til dit arrangement. Med den DJ og en musiker er du garanteret et musikalsk indslag, som sent ville blive glemt.

Hvorfor booke en musiker til din DJ?

Måske du har booket en DJ til firmafest eller en DJ til bryllup, men du ønsker der skal være noget ekstra. Noget som gør at festen blive mindeværdigt, og noget som virkelig kan sætte gang i dansegulvet. Så har vi den helt rette løsning til dig. En DJ og musiker kan varmt anbefales, og det bliver en af de helt gode oplevelser.

Vores DJs og musikere har års erfaring, og kan spille det hvilket som helst event, som du er ved at planlægge. Det kan være du ønsker at booke en DJ i kombination med en saxofonist, violinist eller sanger, som kan levere den helt rigtige musik til festen, så du og dine gæster kan nyde aften.

En DJ spiller musik til dit event, og musikeren kan spille ind over, så det bliver en helt unik oplevelse. Alle vores DJs og musikere kommer med deres eget udstyr, men hvis du har udstyr på lokationen, så lad os det vide, så vi kan tage højde for dette.

dj_med_sanger.jpeg

Hvilken musiker skal der være til din DJ?

Vi har mange forskellige løsninger, som kan passe til mange forskellige arrangementer - privatarrangementer såvel som firmaarrangementer. Vi har mange dygtige DJs og musikere, og hvad end du ønsker, vil vi gøre alt for at opfylde dem.

DJ og saxofonist.

En DJ og saxofonist er en god kombination, hvis ønsket er loungemusik eller festmusik. Med denne kombination er fordelen, at det skaber rammen for en unik oplevelse, hvilket løfter arrangementet. Som gæst er det ikke tit, at man oplever en DJ og saxofonist i samspil, hvorfor det er et musikalsk indslag, der sent glemmes.

En DJ og saxofonist kan passe til mange forskellige arrangementer, og vi kan nemt tilpasse det, så det bliver helt perfekt til dit arrangement. En DJ og saxofonist kan tilpasse sig til dine ønsker, og de er også gode til at tilpasse sig hinanden.

DJ og violinist

En DJ og en violinist er et godt valg, hvis du ønsker et specielt og mindeværdigt indslag til dit arrangement. Med en violinist er det muligt at tilføre et levende element, som vækker opmærksomheden blandt dine gæster.

Violinisten har mulighed for at spille forskellige sange og genrer, da vores violinister har stor erfaring fra adskillige arrangementer. De er også gode til at tilpasse sig til DJ’en eller dine ønsker.

DJ og sanger

En DJ og en sanger er et oplagt valg, hvis du ønsker at leje en musiker til at synge dine yndlingssange. Hvad enten det er Danmarks største hits eller specifikke sange fra 80'erne, er det muligt, da Evenses har sangere inden for alle genre, herunder soul, pop eller dansktop.

Med en DJ og sanger er du således sikret en nærværende og unik oplevelse, som passer til dit arrangement.

dk_dk_Lej DJ og saxofonist evens.jpg

Book en DJ & musiker til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller andet!

Uanset hvilket slags event du er ved at planlægge, så kan en DJ og en musiker give noget ekstra farve til dit event. Har du specifikke ønsker til DJ’en og musikeren, så kan det være en god ide at aftale dette på forhånd, så alle parter er indforstået med, hvad der er af forventninger.

Vi kan hjælpe dig med at arrangere lyd og lys til dit event. Det er kun dine egen fantasi der sætter grænser, og vi vil gøre alt for at du får det bedste event og får dine ønsker opfyldt.

Ønsker du at leje en DJ og musiker? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJs & musikere, der er det bedste match til din fest. Du må altid tage kontakt til os, og få et uforpligtende tilbud eller blot en samtale om hvad der kunne være det rette match til din begivenhed.

Se nærmere på vores udvalg af DJs & musikere her.

Hvad koster det at booke DJ og musiker?

Prisen på DJs og musikere afhænger bl.a. hvor i landet dit event bliver afholdt, hvor længe du ønsker vedkommende skal spille, da nogle ønsker at DJ'en er der hele aften og musikeren skal være med i et par timer.

Hvilke slags events passer DJ og musiker til?

Det kan passe til mange forskellige events, og det er kun din egen fantasi der sætter grænser. Det kan f.eks. være til bryllup, jubilæumsfest, firmafest eller fødselsdag.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!