Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Champagnetårn
100% match

Champagnetårn

Giv dine gæster en velkomst, de sent vil glemme. Lej et champagnetårn!
Lej et champagnetårn Man siger at førstehåndsindtrykket er det vigtigste. Giv dine gæster en velkomst, der går i histo...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Lej et champagnetårn til dit event

Skal du holde en fest, og har brug for noget ekstra elegance? Hos Evenses kan du booke et smukt champagne tårn, som kan overraske dine gæster, og tilføre noget elegance til dit event.

Du kan få dit tårn lige som du ønsker det, og hvis der er andet du ønsker til dit event, kan vi hjælpe dig med dette. Vi står klar til at rådgive dig, og opfylde dine ønsker, så du får et event præcis som du drømmer om.

bryllup champagnetårn .png

Hvorfor booke et champagnetårn?

Uanset om du er ved at planlægge dit bryllup, firmafest eller anden begivenhed, så kan du booke et champagnetårn til begivenheden. Du kan simpelthen ikke undvære et champagne tårn, hvis du virkelig vil se dine gæster tabe kæben. De vil blive overvældet af det fantastiske tårn.

Det giver en luksuriøs stemning til din fest. Det er perfekt til bryllupper, hvor det giver noget elegance, at dine gæster skal modtage et glas champagne fra et tårn. Det er også perfekt til temabaseret fester såsom casino-event eller Gatsby-fest. Du kan også sagtens booke et champagnetårn til andre begivenheder såsom firmafest, jubilæum, fødselsdags fest eller reception.

Vores champagne tårne kan leveres til events med helt op til 1000 gæster. Du lejer glas af os, som bliver sat op i et tårn af vores folk, og de kan blive fyldt op med Champagne, Prosecco eller Cava. Du er også velkommen til selv at købe den type drikkevare du vil have i, men dette kan vi også medbringe, sådan at du ikke skal sørge for noget. Så kan du bare læne dig tilbage og nyde synet af et champagne tårn.

Ligeledes er nedtagelsen af tårnet inkluderet, så dette behøver du heller ikke at bekymre dig om. Vores folk bliver til dit event og sørger for at tårnet hele tiden er fyldt, og kan hjælpe med at dele glas ud til dine gæster. Hvis du ønsker lidt ekstra spræl til dit tårn, så kan du booke det med LED-lys, som giver en ekstra festlig stemning.

champagnetårn.jpeg

Book et champagnetårn til dit bryllup, firmafest, jubilæum eller fødselsdagsfest.

Et champagne tårn er perfekt, hvis du ønsker elegant og luksuriøs atmosfære til dit event. Det er en perfekt måde at servere champagne til dine gæster, og de vil beundre tårnet.

Ønsker du at booke et Champagnetårn? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type servicer, der er det bedste match til din fest. Vi har mange forskellige tilbud, som kan passe sammen med dit champagne tårn såsom værter eller værtinder, cocktailbar eller harpenist.

Du kan kontakte os, og få et uforpligtende tilbud på et champagne tårn, samt modtage rådgivning om hvordan du opnår dit drømme event.

Se nærmere på vores udvalg af vores Champange tårne her.

Hvad koster det at leje champagnetårn?

Prisen på et champagne tårn afhænger af hvor mange mennesker i er, hvor i landet dit event bliver afholdt og om vi skal medbringe drikkelse, eller om du selv vil stå for dette.

Hvad er inkluderet i prisen?

I prisen er glas, opsætning og nedtagning af tårnet, og tjenere som gør al arbejdet, hvis du ønsker at vi medbringer drikkelse, så er dette inkluderet i den pris du modtager.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!