Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Dj med sangerinde
100% match

Dj med sangerinde

Bestil en moderne DJ kombineret med en liveoptrædende sangerinde.
En DJ kombineret med en sangerinde, der synger live. Under DJ’ens optræden, synger vokalisten i kortere perioder sammen med ...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed
Book en DJ hos Evenses! Vi har alle typer DJ's; all-round, lounge, house, disco, 80’er/90’er, k...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

DJ's & Sangere

Mangler du en DJ til dit event, men du ønsker at skabe en særlig oplevelse for dine gæster? Vil du prøve noget anderledes end du plejer? Så hyr en DJ & sanger til dit event. Evenses har mange muligheder og du er sikret en unik oplevelse

dj_med_sanger.jpeg

Hvorfor booke en DJ & sanger?

Hvis du ønsker at skabe en hel speciel oplevelse for dine gæster, så kan du booke en DJ med en sanger. Vi har mange forskellige muligheder, og det er altid et sikkert hit når der kommer en sanger med til en DJ booking. Det kan sætte gang i festen og dine gæster vil tale om det efterfølgende.

Du kan leje en DJ, og booke en sanger med, som synger ind over det DJ’en spiller. Det er en utrolig smuk kombination, og der er et særlig bånd mellem DJ’en og sangeren, som gør at oplevelsen bliver helt særlig.

Der er mange muligheder, og uanset om du er ved at planlægge dit bryllup, din fødselsdagsfest eller firmafest, så kan en DJ og sanger være den perfekte løsning. Du kan både booke en DJ og sanger til hele natten, men du kan også booke en DJ, som kommer og spiller hele natten, og en sanger som kommer og er med i et par timer. Dette vil skabe lidt variation.

Vores DJs & sangere har flere års erfaring, og de kan gøre dit arrangement til et særligt event. Vi har mange forskellige muligheder til din fest, så du er velkommen til at kontakte os for at få mere information. Har du særlige ønsker til dem, så vil vi gøre alt for at imødekomme dine præferencer og ønsker. Ligeledes hvis du har ønsker til bestemte genre, sange eller noget helt tredje.

dj_sangere.jpeg

Hvilken slags DJ skal du have til dit event?

Uanset hvilken slags event du er ved at planlægge, så er en DJ en god ide - en som kan være ansvarlig for musikken hele natten. På den måde er du sikret at der er styr på musikken, og du skal ikke selv bruge tid på at planlægge en playliste eller bekymre dig om hvilken slags musik der vil være passende til dit event.

Vi har mange forskellige DJs og vi har helt sikkert en, der passer til event. Det kan være du holder en temafest og har brug for en 80’er & 90’er DJ eller en disco DJ. Det kan også være du ønsker en allround DJ, som spiller en masse blandet godt musik, så der er noget til enhver smag. Eller måske du ønsker en house DJ eller lounge dj. Uanset hvad dine ønsker er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til den rette DJ.

Uanset hvilken slags DJ du ønsker til dit event, så kan du booke en sanger med, som kan synge ind over det DJ’en spiller. Vi har mange kombinationer, og hvis du ønsker en bestemt musikgenre, så har vi en DJ, som kan spille efter dine ønsker.

Book en DJ & Sanger til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller fødselsdagsfest!

Vi har mange forskellige DJs, som er passende til din fest. Du kan booke DJ & sanger hos os, som spiller musik for dig og dine gæster, så I ikke kan stå stille. En sanger som giver jer en oplevelse, som I sent vil glemme, og som giver noget helt unikt til festen.

Ønsker du at booke en af vores dygtige DJ & Sanger? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ & Sanger, og musiker, der er det bedste match til din fest. Vi har et bredt sortiment af DJs og vi vil gøre alt for at hjælpe dig og finde den rette til dit event.

Se nærmere på vores udvalg og hyr DJs & Sangere her.

Hvad er der specielt ved en DJ og en sanger?

Når du booker en sanger til at spille med din DJ, så får du en meget mere levende version af musikken. Du får muligheden for at høre teksten blive sunget af et andet menneske, hvilket gør det til en meget mere personlig oplevelse end hvis du hørte sangen blive gengivet af en højtaler.

Hvilke genrer passer bedst til en sanger og en DJ?

Vi har et bredt udvalg af sangere og DJs, så vi kan sagtens finde nogen, der kan spille den genre, du vil høre, uafhængigt af, hvilken genre, du er interesseret i.

Hvor længe foreslår i, at sangeren og DJ'en spiller?

To timer er en fantastisk længde på samspillet, da det giver jer muligheden for at nyde sangeren og blive inddraget i musikken. Efter to timer skal selv de mest erfarne sangere dog også snart til at hvile stemmen, og det er begrænset hvor meget længere dine gæster kan følge med i sangen. Fordelen her er så, at DJ'en snildt kan fortsætte med at spille i tre timer mere uden sangeren, og på den måde holde festen i live.

Er det muligt også at få et instrument til at spille sammen med DJ'en og sangerinden?

Ja det er det, vi har også en lang række instrumentalister, der har erfaring med at spille sammen med DJ's, herunder guitarister, saxofonister og perkussionister. Hvis du har et bestemt ønske skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!