Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
DJ & Perkussionist
100% match

DJ & Perkussionist

Rytmisk slagtøj med DJ
DJ og Percussionist Vores perkussionist (trommeslager) giver en swingende og inciterende live-optræden! Dine gæster vil huske dette særlige show med live trommer, i e...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed
Book en DJ hos Evenses! Vi har alle typer DJ's; all-round, lounge, house, disco, 80’er/90’er, k...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

DJ's & Perkussionister

Book en DJ & perkussionist til din fødselsdag, bryllup eller fest?

Vores allround DJ, sammen med perkussionisten, vil udføre en strålende og original præstation. perkussionisten spiller mindre perkussion instrumenter som en bongo, conga og djembe. DJ & perkussionist er godt tilrettelagt og ved, hvordan man får det bedste ud af denne kombination. perkussionisten spiller normalt sammen med en allsidig DJ, men hvis ønskeligt kan DJ'en spille forskellige genrer: pop, soul, house osv. Alle ønskede genrer er mulige. I korte sessioner trommer perkussionisten sammen med DJ'en.

For at gøre acten DJ & perkussionist ekstra spektakulær er det også muligt at kombinere denne handling med flere musikere. Tænk på en saxofonist, trompetist, sanger eller endda et band. Vi hjælper dig med at gøre det bedste valg til dit fest.

Book en DJ & perkussionist til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige DJ & perkussionist? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ & perkussionist, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores DJ & perkussionist her.

Hvad er forskellen på en DJ og en DJ med en perkussionist?

Når DJ'en bliver ledsaget af en perkussionist, får du muligheden for at supplere DJ'ens musik med levende musik, hvor du kan mærke vibrationerne fra trommesættet. Dette giver optrædenen et autentisk præg.

Hvilket udstyr skal jeg selv have for at DJ'en og perkussionisten kan spille?

Du skal ikke have mere end et strømstik og plads til dem. Vores DJ's og musikkere medbringer selv alt det udstyr, de har brug for. På den måde slipper du for en masse koordinationsarbejde ift. teknikken.

Hvor lang tid før bookingen ankommer DJ'en og perkussionisten?

Oftest omkring en time før de skal spille, men hvis det er vanskeligt at komme ind til det område, hvor de skal spille, vil de oftest ankomme tidligere end det, for at være sikker på at nå det hele i tide.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!