Kendte Sangere

Kendte sangere

Skal du booke en kendt sanger til din bryllupsfest, fødselsdag eller firmafest? Evenses har et stort udbud af kendte danske sangere. Du kan booke kendte danske sanger fra forskellige genrer som pop, folkemusik, rap og Urban. De berømte danske kunstnere kan bookes til forskellige lejligheder som festivaler, firmafester eller en fødselsdag. En kendt dansk kunstner er for dig, som virkelig vil overraske dine gæster, og fyre den maks af. Du skal dog være opmærksom på, at kendte sangere og andre kendte artister, er en del dyre end ikke-kendte artister.

Hvilke fester egner sig til kendte sangere Det store spørgsmål er om du er villig til at bruge en stor sum penge på kendte sangere og om det egentlig er det du ønsker dig. Hvis dit budget er under 20.000 kr., så bliver det rigtig svært at få en af de kendte sangere du ønsker. Her kan det være relevant at se på sangere fra talentshows som X Factor, Danmark har talent, Voice og andre gode sangprogrammer.

Hvorfor booke en kendt kunstner?

Kort fortalt, så ved du hvad du får. Du har allerede sunget med på deres sange og du vil uden tvivl give dine gæster et minde, der varer mange år. At booke en kendt sanger til en fest vil være en stor overraskelse for dine gæster.

Kendte sangere til byfest, foreningsfest, firmaarrangementer og andre store begivenheder

Ønsker du at trække gæster til din begivenhed kan en af vores kendte sangere eller kendte band hjælpe dig med. Evenses Entertainment står til rådighed, hvis du skal booke kendte sangere, bands, upcoming bands eller andre artister. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at fylde programmet ud inden for dit budget. Vi har også rigtig dygtige cover bands, der vil være perfekte til større begivenheder. Se gerne nærmere på:

Skal du have hjælp til at fylde dit program ud til din begivenhed? Udover kendte sangere eller kendte bands mangler der stadig musik i programmet. Her kunne et af de ovenstående festbands være løsningen til at få gang i dansegulvet. En DJ kan også være en god måde at få bundet arrangementet sammen og sørge for, at der aldrig er mærkelige pauser.

Ting du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at booke kendte sangere?

Det bedste råd vi kan give dig er at være i god tid. Der er en masse ting, der skal være styr på også i god tid. Det er derfor en god idé at have godt styr på din begivenhed og hvem der står for hvad. De kendte kunstnere har et management, der står for bookingen. De vil have en rider, som er en række krav om eventet. Der kan være mange ting sådan en rider. Det kan være praktiske ting, som at den kendte sanger skal have 2 flasker vand og et måltid mad. Der vil også være krav til scene, lyd- og lysudstyret. Hvis du har flere spørgsmål til riders, så endelig send os en mail eller giv os et kald.

Book en kendt sanger til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores kendte sangere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke sanger, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores kendte danske sangere her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!