Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
DJ og Saxofonist
100% match

DJ og Saxofonist

Fantastisk show med en DJ og en live saxofonist!
Denne optræden kombinerer det bedste fra begge verdener, en fantastisk præstation fra en live saxofonist sammen med en DJ der tilpasser sig mu...
Mere information

4,5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Screen Shot 2020-10-06 at 14.47.47.png
1/6
DJ 2night
DJ 2night
100% match

DJ 2night

DJ Show med vores allround DJ, med tilhørende professionelt lys og lyd.
Vores allround DJ Show er leveret med en all-round DJ, professionel DJ, lydudstyr og et fantastisk lysshow! Alle vores ...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
6000 kr - 11000 kr
CoverUp
1/6
Festband
Festband
100% match

Festband

Et festband som sprudler af liv og spilleglæde
Festband, som garanterer 100% festgaranti Festbandet sprudler af liv og spilleglæde! Hårene rejser sig på armene og fødderne begynder at leve ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Book Silent Disco
100% match

Book Silent Disco

Book et silent disco til din næste fest! Du kan booke dit silent disco her hos Evenses.
Book et Silent Disco event Vil du fejre din næste event på en anderledes måde? Book et Silent Disco h...
Mere information

4,9 (13 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

'Dance' Musik

Book dansemusik! Er din ældste søn fast besluttet på at blive den næste Martin Garrix fra Hardwell, og tror du det ville være en god idé at gøre noget med dette til hans kommende fødselsdag?

Er du medlem af det udvalg, der vil organisere en større kvarterfest næste sommer, og leder du stadig efter musikalsk fortolkning af begivenheden? Eller planlægger du snart at afholde en fest for nogle venner og bekendte, og leger du med ideen om at få en live-handling til lejligheden? Du har måske allerede tænkt på det selv, men det kan godt være, at booking af dansemusik er den ideelle løsning til den fest eller begivenhed, du skal arrangere.

Hvis du ikke allerede havde overvejet dette selv, kan vi forestille os, at det at booke dansemusik lyder lidt vagt. Vi vil derfor kort forklare, hvad vi mener med booking af dans, og hvad de forskellige muligheder er. Dansemusik eller et dansetema kan komme i mange former, og du kan gå i mange retninger med det.

Antag for eksempel, at du skal arrangere en fest, og du gerne vil have en professionel DJ, der spiller den nyeste dansemusik, men du er imod al planlægning og forberedelse. Det er muligt, for som arrangør kommer mange ting til dig på samme tid, især når det drejer sig om større begivenheder eller større grupper af mennesker. I sådanne tilfælde kan du kontakte et underholdningsbureau som Evenses. Baseret på dine input, ideer og hvad du tænker på til festen, kan vi tage alt det forberedende arbejde fra dig, fra at arrangere en førsteklasses beliggenhed og ansætte personale til at finde den perfekte cateringvirksomhed og bestille en dans DJ.

Vi har dog også nok kunder, der virkelig kan lide at forberede deres fest eller begivenhed, og som en erfaren festplanlægger forstår vi det alt for godt. Hvis dette også gælder for dig, hjælper vi dig gerne med at organisere alle festligheder. Især hvis det er første gang, du organiserer en fest eller begivenhed, kan det nogle gange være ret overvældende. På denne måde kan du forlade de forberedelser og opgaver, som du ikke har tid til, eller har lyst til at gøre det til os for at få mere tid til de ting, som du ikke kan eller ikke vil aflevere. Skal der installeres en scene, men du har ingen idé om, hvordan du arrangerer den? Vi kan ordne det for dig på et øjeblik.

At reservere et dansetema til din fest eller begivenhed behøver ikke være svært, men i betragtning af det varierede udvalg af muligheder og DJ'er i Storbritannien anbefales det at ringe til hjælp fra en fest, der har erfaring inden for området bookinger. Hos Evenses har vi et bredt udvalg af muligheder og live-handlinger, som vi allerede har reserveret til utallige dansefester og events, herunder live kunstnere, oplyste dansegulve og komplette lasershow. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan booke den perfekte dansefest til det arrangement, du skal arrangere.

Dansens vækst i en nøddeskal

Moderne dansemusik er faktisk en samling af elementer fra mange forskellige undergenrer af elektronisk musik. Udviklingen af ​​dans gennem årtierne er stort set blevet formet af populariteten af ​​visse undergenrer, såsom diskotek eller house, i bestemte perioder. Vi troede derfor, det ville være interessant at give et fugleperspektiv af denne udvikling af en af ​​nutidens mest populære musikgenrer.

Rødderne til moderne elektronisk dansemusik (EDM) ligger i halvfjerdserne i det sidste århundrede, diskotekens storhedstid. Vigtige elementer i disco var trommemaskiner og elektroniske instrumenter, som synth-rytmer kunne produceres med. Flere verdensberømte 1970'ers discosange bidrog til udviklingen af ​​dansescenen. Hittet I Feel Love af Donna Summer, hvor Giorgio Moroder (også kaldet "the Disco's Father") bidrog, og Rock Your Baby af George McCrae, som en Roland trommemaskine og rytmemaskine kan høres på, ses så tidligt dans. År senere viste sådanne sange sig at være grundlaget for synthpop som en undergenre af elektronisk dansemusik.

I firserne, hvor der var mindre og mindre lytning til diskotek, blev house musik og electro ekstremt populær, men sammen med house voksede også populariteten af ​​synthpop. Teknologiske fremskridt fra denne periode øgede også kvaliteten af ​​elektronisk musik og blev i stigende grad en del af den almindelige musikoplevelse. Flere og flere synths og trommemaskiner blev brugt, mens opfindelsen af ​​den tekniske standard MIDI revolutionerede kommunikationen mellem elektroniske instrumenter. I 1980'erne begyndte det sammen med stigningen af ​​pc'en at være muligt for enhver person med en vis viden og en computer at lave musik i deres soveværelse. Store hits som Take On Me af A-ha og On and On af Jesse Saunders, som undertiden omtales som det første rigtige house-hit, er sange, der repræsenterer den typiske lyd fra firsernes dans.

Det var i 1990'erne, at elektronisk dansemusik virkelig begyndte at ligne det, vi i dag kender som dans og EDM, takket være fremkomsten af ​​undergenrer som techno, dub og trance. Undergenrer som disse blev hurtigt meget populære i denne periode, så elektronisk dans som helhed hurtigt blev en permanent del af mainstream, især i Europa. Væksten af ​​disse typer musik gjorde raves også til et kendt navn takket være natklubber, der var vært for store fester, der indeholdt populære dans-DJ'er samt underjordiske kunstnere. Mens handlinger som den britiske orbital var raseri i Europa, fik Detroit-teknologien fart i De Forenede Stater. Pioneer Derrick May var en af ​​drivkræfterne bag amerikansk techno.

I slutningen af ​​1990'erne og begyndelsen af ​​2000'erne blev dansen også ved at blive populær i USA, hovedsagelig takket være albums og hits fra internationale dans DJ og musikproducenter, såsom Madonnas Ray of Light. Fra det øjeblik blev dance DJs som David Guetta, DJ Tiësto og Daft Punk også mere berømte, hvilket resulterede i verdensomspændende hits. Kunstnere som Skrillex, der spillede kombinationer af dubstep, house og trap, populariserede dubstep-genren som en undergenre af EDM.

Moderne dans og EDM, som vi kender det i dag, er ofte præget af remixer og originale lyd blandinger. Verdenskendte dance-DJ'er som Steve Aoki, Martin Garrix og The Chainsmokers dominerer sammen med grundlæggerne af nuværende elektronisk musik som Tiësto og Daft Punk hitlister over hele verden, fra Stockholm til Cape Town og fra Amsterdam til Beijing. Danse musikkens popularitet understreges yderligere af brugen af ​​elementer af den af ​​forskellige popkunstnere, herunder verdenskendte navne som Drake, Justin Bieber og Katy Perry. Derfor er konceptet med dansemusik blevet så bredt, og hvorfor du kan gå på så mange måder, når du bestiller et dansetema til din fest eller begivenhed.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Som du nu er klar over, behøver det ikke at være svært at booke et dansefest, men det er nyttigt at have i det mindste en god idé for dig selv, hvilken slags underholdning der passer til den fest eller begivenhed, du skal arrangere. Du bliver nødt til at beskæftige dig med en enorm variation i muligheder og dans DJ'er til at booke. Hos Evenses samarbejder vi med et omfattende udvalg af handlinger, der passer til sæt på alle typer fester og begivenheder, lige fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og firmaarrangementer.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!