Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
DJ og Saxofonist
100% match

DJ og Saxofonist

Fantastisk show med en DJ og en live saxofonist!
Denne optræden kombinerer det bedste fra begge verdener, en fantastisk præstation fra en live saxofonist sammen med en DJ der tilpasser sig mu...
Mere information

4,8 (9 Anmeldelser)
13500 kr - 22000 kr
DJ Cool
100% match

DJ Cool

Skal du bruge en festlig DJ?
DJ Cool Den jyske DJ Cool er klar til at sætte gang i dansegulvet til din fødselsdagsfest uanset om det er en 30 års eller en 80 års fødselsdagsfest. Med 25 års ...
Mere information

5 (12 Anmeldelser)
9500 kr - 14700 kr
DJ 2night
100% match

DJ 2night

DJ Show med vores allround DJ, med tilhørende professionelt lys og lyd.
Vores allround DJ Show er leveret med en all-round DJ, professionel DJ, lydudstyr og et fantastisk lysshow! Alle vores ...
Mere information

4,8 (8 Anmeldelser)
6000 kr - 11000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

'Dance' Musik

Book dansemusik! Er din ældste søn fast besluttet på at blive den næste Martin Garrix fra Hardwell, og tror du det ville være en god idé at gøre noget med dette til hans kommende fødselsdag?

Er du medlem af det udvalg, der vil organisere en større kvarterfest næste sommer, og leder du stadig efter musikalsk fortolkning af begivenheden? Eller planlægger du snart at afholde en fest for nogle venner og bekendte, og leger du med ideen om at få en live-handling til lejligheden? Du har måske allerede tænkt på det selv, men det kan godt være, at booking af dansemusik er den ideelle løsning til den fest eller begivenhed, du skal arrangere.

Hvis du ikke allerede havde overvejet dette selv, kan vi forestille os, at det at booke dansemusik lyder lidt vagt. Vi vil derfor kort forklare, hvad vi mener med booking af dans, og hvad de forskellige muligheder er. Dansemusik eller et dansetema kan komme i mange former, og du kan gå i mange retninger med det.

Antag for eksempel, at du skal arrangere en fest, og du gerne vil have en professionel DJ, der spiller den nyeste dansemusik, men du er imod al planlægning og forberedelse. Det er muligt, for som arrangør kommer mange ting til dig på samme tid, især når det drejer sig om større begivenheder eller større grupper af mennesker. I sådanne tilfælde kan du kontakte et underholdningsbureau som Evenses. Baseret på dine input, ideer og hvad du tænker på til festen, kan vi tage alt det forberedende arbejde fra dig, fra at arrangere en førsteklasses beliggenhed og ansætte personale til at finde den perfekte cateringvirksomhed og bestille en dans DJ.

Vi har dog også nok kunder, der virkelig kan lide at forberede deres fest eller begivenhed, og som en erfaren festplanlægger forstår vi det alt for godt. Hvis dette også gælder for dig, hjælper vi dig gerne med at organisere alle festligheder. Især hvis det er første gang, du organiserer en fest eller begivenhed, kan det nogle gange være ret overvældende. På denne måde kan du forlade de forberedelser og opgaver, som du ikke har tid til, eller har lyst til at gøre det til os for at få mere tid til de ting, som du ikke kan eller ikke vil aflevere. Skal der installeres en scene, men du har ingen idé om, hvordan du arrangerer den? Vi kan ordne det for dig på et øjeblik.

At reservere et dansetema til din fest eller begivenhed behøver ikke være svært, men i betragtning af det varierede udvalg af muligheder og DJ'er i Storbritannien anbefales det at ringe til hjælp fra en fest, der har erfaring inden for området bookinger. Hos Evenses har vi et bredt udvalg af muligheder og live-handlinger, som vi allerede har reserveret til utallige dansefester og events, herunder live kunstnere, oplyste dansegulve og komplette lasershow. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan booke den perfekte dansefest til det arrangement, du skal arrangere.

Dansens vækst i en nøddeskal

Moderne dansemusik er faktisk en samling af elementer fra mange forskellige undergenrer af elektronisk musik. Udviklingen af ​​dans gennem årtierne er stort set blevet formet af populariteten af ​​visse undergenrer, såsom diskotek eller house, i bestemte perioder. Vi troede derfor, det ville være interessant at give et fugleperspektiv af denne udvikling af en af ​​nutidens mest populære musikgenrer.

Rødderne til moderne elektronisk dansemusik (EDM) ligger i halvfjerdserne i det sidste århundrede, diskotekens storhedstid. Vigtige elementer i disco var trommemaskiner og elektroniske instrumenter, som synth-rytmer kunne produceres med. Flere verdensberømte 1970'ers discosange bidrog til udviklingen af ​​dansescenen. Hittet I Feel Love af Donna Summer, hvor Giorgio Moroder (også kaldet "the Disco's Father") bidrog, og Rock Your Baby af George McCrae, som en Roland trommemaskine og rytmemaskine kan høres på, ses så tidligt dans. År senere viste sådanne sange sig at være grundlaget for synthpop som en undergenre af elektronisk dansemusik.

I firserne, hvor der var mindre og mindre lytning til diskotek, blev house musik og electro ekstremt populær, men sammen med house voksede også populariteten af ​​synthpop. Teknologiske fremskridt fra denne periode øgede også kvaliteten af ​​elektronisk musik og blev i stigende grad en del af den almindelige musikoplevelse. Flere og flere synths og trommemaskiner blev brugt, mens opfindelsen af ​​den tekniske standard MIDI revolutionerede kommunikationen mellem elektroniske instrumenter. I 1980'erne begyndte det sammen med stigningen af ​​pc'en at være muligt for enhver person med en vis viden og en computer at lave musik i deres soveværelse. Store hits som Take On Me af A-ha og On and On af Jesse Saunders, som undertiden omtales som det første rigtige house-hit, er sange, der repræsenterer den typiske lyd fra firsernes dans.

Det var i 1990'erne, at elektronisk dansemusik virkelig begyndte at ligne det, vi i dag kender som dans og EDM, takket være fremkomsten af ​​undergenrer som techno, dub og trance. Undergenrer som disse blev hurtigt meget populære i denne periode, så elektronisk dans som helhed hurtigt blev en permanent del af mainstream, især i Europa. Væksten af ​​disse typer musik gjorde raves også til et kendt navn takket være natklubber, der var vært for store fester, der indeholdt populære dans-DJ'er samt underjordiske kunstnere. Mens handlinger som den britiske orbital var raseri i Europa, fik Detroit-teknologien fart i De Forenede Stater. Pioneer Derrick May var en af ​​drivkræfterne bag amerikansk techno.

I slutningen af ​​1990'erne og begyndelsen af ​​2000'erne blev dansen også ved at blive populær i USA, hovedsagelig takket være albums og hits fra internationale dans DJ og musikproducenter, såsom Madonnas Ray of Light. Fra det øjeblik blev dance DJs som David Guetta, DJ Tiësto og Daft Punk også mere berømte, hvilket resulterede i verdensomspændende hits. Kunstnere som Skrillex, der spillede kombinationer af dubstep, house og trap, populariserede dubstep-genren som en undergenre af EDM.

Moderne dans og EDM, som vi kender det i dag, er ofte præget af remixer og originale lyd blandinger. Verdenskendte dance-DJ'er som Steve Aoki, Martin Garrix og The Chainsmokers dominerer sammen med grundlæggerne af nuværende elektronisk musik som Tiësto og Daft Punk hitlister over hele verden, fra Stockholm til Cape Town og fra Amsterdam til Beijing. Danse musikkens popularitet understreges yderligere af brugen af ​​elementer af den af ​​forskellige popkunstnere, herunder verdenskendte navne som Drake, Justin Bieber og Katy Perry. Derfor er konceptet med dansemusik blevet så bredt, og hvorfor du kan gå på så mange måder, når du bestiller et dansetema til din fest eller begivenhed.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Som du nu er klar over, behøver det ikke at være svært at booke et dansefest, men det er nyttigt at have i det mindste en god idé for dig selv, hvilken slags underholdning der passer til den fest eller begivenhed, du skal arrangere. Du bliver nødt til at beskæftige dig med en enorm variation i muligheder og dans DJ'er til at booke. Hos Evenses samarbejder vi med et omfattende udvalg af handlinger, der passer til sæt på alle typer fester og begivenheder, lige fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og firmaarrangementer.Er det muligt at tilpasse playlisten til mine ønsker?

Ja, selvfølgeligt er det det. Vores DJs er meget åbne overfor dine ønsker, og foretrækker at du giver dem en referenceramme, som de kan lave playlisten ud fra. De er generelt også åbne over for ønsker i løbet af festen.

Hvor længe bør saxofonister og DJs spille sammen?

Vi anbefaler, at saxofonisten spiller med DJ'en i 2-3 timer. Hvis saxofonisten spiller mindre, når I næsten ikke at nyde det, hvorimod at længere end 3 timer går hen og bliver lidt for meget i længden.

Skal vi selv have noget udstyr klar til DJ'en?

Niks. Medmindre i har nogle meget konkrete sær ønsker sørger vores DJs selv for alt hvad der hedder højtalere, lyd og lys.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!