DJ 2night

DJ Show med vores allround DJ, med tilhørende professionelt lys og lyd.

4,4 ud af 5 stjerner
6000 kr - 11000 kr
Screen Shot 2020-10-06 at 14.47.47.png
Twonightdjs slider2.png
Screen Shot 2020-10-06 at 14.46.57.png
ZwWaGqBYis
Screen Shot 2020-10-06 at 14.47.31.png
DJ setup - Evenses.jpg
Screen Shot 2020-10-06 at 14.47.47.png
Tjek tilgængeligheden af DJ 2night her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Vores allround DJ Show er leveret med en all-round DJ, professionel DJ, lydudstyr og et fantastisk lysshow! Alle vores DJ's er professionelle kunstnere med forbløffende kvaliteter.

Evenses har et team af seks kontraheret top DJ’s der alle har erfaring fra hundredvis af fester, bryllupper og firma events. Alle vores DJ’s har alle erfaringer fra at have spillet i berømte danske klubber. Vores DJ’s er omhyggeligt udvalgt, baseret på deres erfaring, optræden og kreativitet. Vi arbejder med et ungt team af hjælpsomme og professionelle DJ’s.

Vi kan garantere at showet altid fortsætter, på grund af vores store DJ- team.

Som et resultat af vores omfattende erfaring, har vi leveret DJ-shows på mange danske fest steder. Disse kan gå fra et klassisk slot, intime husfester, byfester til en kanalbådtur. Vi kan tilpasse DJ-showet, så det passer til både lokalitetsbegrænsningerne og dine egne personlige præferencer. Vi kan også forbedre DJ-showet med behagelige ekstra tilbehør som en saxofonist, kvindelig sangerinde, percussionist og / eller oplyst disko dansegulv.

Dine ønsker er afgørende for vores plan:

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at musikken virkelig realiserer dine krav. Du bekræfter, hvilke numre du foretrækker på bookingtidspunktet, hvordan arrangementets rækkefølge skal organiseres og andre specielle ønsker, som en åbningsdans. Vores DJ’s har et omfattende repertoire på 10.000 titler, der skal vælges fra.De kan spille, lige den stil du ønsker fra populær dans til kendte singalongs til soul, svingende disco og danseklassikere. Vores kvindelige sangerinder har også en fantastisk improvisationsevne og et stort repertoire. De kan synge mange forskellige musikstile

Gode tilføjelser:

Du kan tilføje mere til vores all-round DJ- show, der passer til dine ønsker og præferencer. Tænk på en opgradering til det eksklusive DJ Show, et belyst dansegulv eller seje video billeder. En live musiker, der spiller sammen med Dj’en er også muligt.

Hvad med en funky saxofonist, fashionabel violinist, trendy harpist, social kvindelig sangerinde eller spændende percussionist til at afrunde aftenen?

Vil du leje en fest DJ til dit bryllup eller fest? Du kan bestille all-round DJ2night på Evenses. Alt er muligt for skræddersyede events, tøv ikke med at kontakte os for yderligere spørgsmål!

Repertoire DJ 2night

Genre

Pop
Jazz
Disco
Rock
Latin
Blues
Soul
House
Dans
3 anmeldelser
4,4 ud af 5 stjerner
Lena & Rob
4 ud af 5 stjerner
Det var en fantastisk aften! Alt gik perfekt og Dj’en gjorde et fremragende stykke arbejde! Han var en flink fyr, og han spillede præcis, hvad vi ønskede at høre! Mange tak for dette, især for Dj’en!
Ralf & Priscilla
5 ud af 5 stjerner
Mange tak for den underholdning du har givet os, til vores fest: en fantastisk aften! En fantastisk fest! Vi har modtaget mange komplimenter vedrørende Dj’en og saxofonisten. Hilsen Ralf og Priscilla.
Marc Grootsman
4 ud af 5 stjerner
Jeg var meget tilfreds med DJ Showet: han forstod præcis hvad jeg ville have og han reagerede på alle mine ønsker. Jeg anbefaler dette af hele mit hjerte, Dj’en gjorde festen til en stor succes! Hilsen, Marc.

Andre så også på:

DJ & Mobildiskotek

DJ & Mobildiskotek

6 anmeldelser

Book et DJ show med talentfulde DJ Roki, med tilhørende professionel lys og lyd.

9200 kr - 14720 kr
DJ Jesper

DJ Jesper

Skal du bruge en festlig DJ?

9500 kr - 14700 kr
Festlig DJ

Festlig DJ

4 anmeldelser

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed

Pris på forespørgsel
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.