Vores allround DJ Show er leveret med en all-round DJ, professionel DJ, lydudstyr og et fantastisk lysshow! Alle vores DJ's er professionelle kunstnere med forbløffende kvaliteter.

Evenses har et team af seks kontraheret top DJ’s der alle har erfaring fra hundredvis af fester, bryllupper og firma events. Alle vores DJ’s har alle erfaringer fra at have spillet i berømte danske klubber. Vores DJ’s er omhyggeligt udvalgt, baseret på deres erfaring, optræden og kreativitet. Vi arbejder med et ungt team af hjælpsomme og professionelle DJ’s.

Vi kan garantere at showet altid fortsætter, på grund af vores store DJ- team.

Som et resultat af vores omfattende erfaring, har vi leveret DJ-shows på mange danske fest steder. Disse kan gå fra et klassisk slot, intime husfester, byfester til en kanalbådtur. Vi kan tilpasse DJ-showet, så det passer til både lokalitetsbegrænsningerne og dine egne personlige præferencer. Vi kan også forbedre DJ-showet med behagelige ekstra tilbehør som en saxofonist, kvindelig sangerinde, percussionist og / eller oplyst disko dansegulv.

Dine ønsker er afgørende for vores plan:

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at musikken virkelig realiserer dine krav. Du bekræfter, hvilke numre du foretrækker på bookingtidspunktet, hvordan arrangementets rækkefølge skal organiseres og andre specielle ønsker, som en åbningsdans. Vores DJ’s har et omfattende repertoire på 10.000 titler, der skal vælges fra.De kan spille, lige den stil du ønsker fra populær dans til kendte singalongs til soul, svingende disco og danseklassikere. Vores kvindelige sangerinder har også en fantastisk improvisationsevne og et stort repertoire. De kan synge mange forskellige musikstile

Gode tilføjelser:

Du kan tilføje mere til vores all-round DJ- show, der passer til dine ønsker og præferencer. Tænk på en opgradering til det eksklusive DJ Show, et belyst dansegulv eller seje video billeder. En live musiker, der spiller sammen med Dj’en er også muligt.

Hvad med en funky saxofonist, fashionabel violinist, trendy harpist, social kvindelig sangerinde eller spændende percussionist til at afrunde aftenen?

Vil du leje en fest DJ til dit bryllup eller fest? Du kan bestille all-round DJ2night på Evenses. Alt er muligt for skræddersyede events, tøv ikke med at kontakte os for yderligere spørgsmål!