En DJ kombineret med en sangerinde, der synger live. Under DJ’ens optræden, synger vokalisten i kortere perioder sammen med DJ’en. Det nødvendige festlige indslag til enhver fest, bryllup eller begivenhed. Det er også muligt at booke sangerinden alene eller i kombination med vores DJ-show. Vi tilpasser musikstilen efter dine specielle ønsker, så meget det overhovedet er muligt. Vi sørger for hele pakken, helt til det ekstravagante med en allround-DJ, en af de allerbedste sangerinder, professionelt DJ-udstyr og et imponerende lysshow.

Vores korpiger, som optræder sammen med DJ’en, er helt fantastisk professionelle i deres optræden. De bliver ofte bedt om at optræde til bryllupper, fester og andre festlige begivenheder. Deres engagement vil give dine gæster en uforglemmelig aften. Før hver optræden gennemgår vi de enkelte sangerinder og finder ud af, hvem der er ledig og bedst egnet til din fest.

Er det muligt kun at booke en sangerinde?

Standardpakken inkluderer en sangerinde og en af vores allerbedste DJ’s. Hvis du foretrækker at booke en af vores sangerinder sammen med din egen DJ eller sammen med din egen indspillede musik, er det også muligt. Sangerinderne kan også optræde sammen med andre kunstnere, som f.eks. pianister eller guitarister.

100% tilfredsgaranti

Evenses har indgået kontrakt med et hold sangerinder og DJ’s, som alle har stor erfaring og har optrådt til hundredvis af fester, bryllupper og forretningsarrangementer. Alle vores kunstnere er nøje udvalgt på baggrund af erfaring, optrædener og kreativitet. Vi samarbejder med et ungt team af dygtige, venlige og professionelle kunstnere. Og da vi ligeledes arbejder sammen med et team af flere forskellige musikere, kan vi garantere dig, at vi altid er i stand til at gennemføre et arrangement.

En komplet løsning bestående af lys, lyd og DJ-udstyr

Showet inkluderer alt det nødvendige udstyr. Vi sørger for det professionelle DJ-udstyr, den smarte DJ-pult, en passende lydteknik og et flot lysshow. På baggrund af vores store erfaring inden for området, har vi allerede stået for mange optrædener på mange forskellige danske feststeder. Vi dækker alt, lige fra det elegante slot til den lille fest derhjemme, fra byfesten og til turbåden på kanalen. Der findes ikke nogen show, der er for små eller ubetydelige for os! Vi er fleksible og kan tilpasse vores optrædener til dine ønsker og feststedernes krav. Vi kan også tilbyde dig et dansegulv med diskotekslys eller en live videooptagelse i forbindelse med din DJ’s og sangerindes show. Vi er altid i tæt samarbejde med dig for at sikre os, at vi tilbyder det absolut bedste for at imødekomme dine og feststedets ønsker.

Her er dine ønsker i centrum

Vi vil gøre alt for, at musikken lever fuldkommen op til dine forventninger. Når du booker, har du mulighed for at informere os om, hvilke numre du ønsker, vi spiller eller ikke spiller. Du kan ligeledes bestemme rækkefølgen af de forskellige indslag samt angive, hvis du har andre specielle ønsker, som f.eks. en åbningsdans. Alle vores DJ’s har en samling på henved 10.000 tilgængelige titelnumre. Det gør, at der kan spilles alle tænkelige musikgenrer, lige fra populær dance, til de berømte sange, vi alle synger med på, til rå soul, til moderne disko og til de klassiske numre inden for dance. Vores sangerinder er ligeledes rigtig dygtige til at improvisere og har et stort sangrepertoire. De kan synge et bredt udvalg af sange inden for de forskellige musikgenrer.

Kunne du tænke dig at booke en DJ sammen med en sangerinde til din fest, dit bryllup, din fødselsdag eller event?  Alt er muligt, så vent endelig ikke med at kontakte os vedr. din skræddersyede fest, hvis du har spørgsmål!