Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Vinyl DJ's

Skal du booke en Vinyl DJ?

Book en god Vinyl DJ med et godt supplement til din begivenhed eller bryllup. Disse DJ's tilbyder hver især en unik stilpakke og musikgenrer. Så det er helt op til dig hvordan og hvorledes det skal se ud. Måske er du en person med tilhørsforhold til 70'erne. Eller foretrækker du Disco, House, Techno eller Funk musik til dit arrangement? Næsten alt er muligt. Vinyl DJ's har en rækkevidde på 10.000 + LP's. Så tøv ikke med at spørge om noget på forhånd.

Alle Vinyl DJ's er blevet personligt og omhyggeligt udvalgt af Evenses. Vi kræver, at kunstneren er professionel og dermed også underholdningen. Vi kan helt sikkert sige, at hver DJ i vores katalog er en erfaren DJ. Vi er privilegerede og heldige med at have et ekstraordinært udvalg af Vinyl DJ's hos Evenses. Vi kan altid levere dine ønsker.

Vinyl vs. digital:

Fremgangen af ​​digital musik har ført til diskussionen om, hvad der ville være "bedre": en vinyl-DJ eller en DJ, der arbejder med digital musik. For os er dette ikke så relevant. Efter vores mening er det især vigtigt at vide, hvilken type DJ der passer bedst til den begivenhed, du har i tankerne. Hvis du ikke er helt parat til at foretage det valg af den type DJ, du vil have, har vi nogle tip, der hjælper dig med at forklare, hvorfor en Vinyl DJ måske er den rigtige mulighed for dig!

Lydkvalitet

Dette første punkt kan være et baseret på personlig præference, men lyden af ​​vinyl kan faktisk producere en klassisk og fyldigere lyd sammenlignet med musik på cd'er eller i MP3-format. Derudover er effekten af ​​klipning (når et eller flere af lyd elementerne i en sang overstiger forstærkernes maksimale niveau) mindre synlig med vinyl end med digital musik. Bestemt i tilfælde af større rum og begivenheder, hvor lydstyrken stiger over tid, er lyd funktionerne meget vigtige at huske på.

Kvalitet vs. kvantitet

Ligesom forskellige andre punkter på denne liste er dette punkt også delvis inspireret af romantikken i klassiske vinylplader. At have en masse musik på iTunes eller Spotify betyder ikke, at du er en god DJ eller kan gøre en fest virkelig unik. En vinyl-DJ bruger normalt mere på en sang end en digital DJ, da han eller hun er nødt til at købe den fysiske plade. I teorien vil dette betyde, at den gennemsnitlige vinyl DJ tager nøje hensyn til, hvilke sange de køber, og bruger også meget mere tid på at øve med sangene i deres repertoire.

Vinylplader er håndgribelige i DJ'ens hænder og på din fest

Måske er den største forskel mellem vinyl og digitale DJ'er, at førstnævnte går på arbejde med fysiske plader af den musik, de ønsker at spille, mens sidstnævnte faktisk ikke behøver at håndtere musikken i en fysisk form. Dette giver ofte en mere autentisk og personlig atmosfære. Derudover er det visuelle aspekt også en verden af ​​forskel, både for vinyl DJ og for publikum. En digital DJ er primært bekymret over sin computer og den elektriske pladespiller, mens en vinyl DJ konstant har travlt med plader fra samlingen, som han eller hun har medbragt. Dette tilføjer et meget unikt element til udførelsen af ​​en vinyl DJ på din fest eller begivenhed.

I vinyl-æraen handlede musikken stadig om musikken

Dette er sandsynligvis det mest pro-vinyl argument på denne liste, men det indeholder en vis sandhed. På grund af internettets vækst er det almindeligt, at den gennemsnitlige kvalitet af moderne musik er meget lavere end for tredive eller fyrre år siden. Personlig præference fører til, at denne opfattelse er usikker på at være sand eller ej, men hvad der er sandt er, at det var meget dyrere for kunstnere at frigive musik på vinylens tid. Det ville betyde, at de måtte tænke længere på at frigive en sang, hvilket ville føre til en højere kvalitet af tilgængelig musik. For os er det hovedsageligt afhængig af, hvilken slags musik du foretrækker at høre under din fest.

Perfekt nostalgi

Den vigtigste detalje er selvfølgelig at beslutte, hvilken slags begivenhed du vil have, og hvilken DJ der passer bedst til det. Hvis du skal organisere noget, der tilføjer et strejf af nostalgi, er det en god ide at overveje at reservere en vinyl DJ. Tænk på en 70-tals fest eller en fest for at fejre dit 30. bryllupsdag. En live-handling fra en vinyl-DJ kan være præcis det, du leder efter til din fest eller begivenhed, og nøjagtigt den type underholdning, som dine gæster ikke vil opleve hver dag tæt på.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du overvejer at reservere en vinyl DJ til din fest eller begivenhed, er det klogt at også kontakte en festplanlægger med erfaring. Evenses har opbygget en lang og succesrig historie med et bredt udvalg af professionelle vinyl DJ'er, herunder DJ Vintage og DJ Classics. Derudover kan vi også sætte dig i kontakt med professionelle vinyl-DJ'er, der sammen med et instrumental, såsom saxofon eller guitar, vil imponere både musikalsk og visuelt.

I løbet af det sidste årti har Evenses booket hundreder af forskellige handlinger, herunder forskellige professionelle vinyl-DJ'er. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du begynde at se vores fantastiske tilbud. Du kan også kontakte vores bookingagenter og event-specialister syv dage om ugen, hvis du har spørgsmål om booking af en vinyl-DJ. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi i samarbejde med dig finder den perfekte DJ til det arrangement, du planlægger.

Book en Vinyl DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige Vinyl DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke Vinyl DJ's, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Vinyl DJ's her.

Hvilken slags fest egner en vinyl DJ sig bedst til?

Vinyl DJen egner sig perfekt til fester, der har et vintage tema, hvilket også er hvad gav DJen sit navn. Vinyl DJen passer også godt til en fest, der f.eks. har James Bond tema.

Hvad er det, der gør en vinyl DJ unik?

I stedet for bare at sammensætte en playliste, som bestemt også kan skabe en festlig stemning, så har vinyl DJen sammensat sin musik ud fra et hav af forskellige vinyler. Det er disse vinyler, han spiller og blander sammen, når han oprtræder. De fysiske vinyler, og lyden af pladeknas skaber i samspil en atmosfære, der er rustik og autentisk.

Hvis jeg får et tilbud på en vinyl DJ, hvor lang tid har jeg så til at overveje det?

Du får så lang tid som du har brug for - så fremt du bliver ved med at være i kontakt med os antager vi, at du stadig er interesseret. Vi vil gerne hjælpe med at svare på dine spørgsmål, såfremt du har flere.Hvad er en Vinyl DJ?

En vinyl-DJ er en DJ, der arbejder specifikt med vinylplader. Det betyder, at de bruger fysiske plader i stedet for digitale filer, såsom MP3'er eller WAV'er, til at spille musik. En vinyl-dj samler ofte en omfattende samling af vinylplader, som han/hun bruger til at vælge og mixe den musik, han/hun ønsker at spille. De investerer også i DJ-udstyr af høj kvalitet, f.eks. mixerborde og pladespillere, for at få den bedst mulige lydkvalitet.

Hvad medbringer en vinyl-DJ?

Vinylplader: DJ'en medbringer et udvalg af vinylplader, der passer til publikum og atmosfæren ved arrangementet.

DJ-udstyr: Dette omfatter pladespillere, mixerpulte, forstærkere, højttalere, DJ-hovedtelefoner og andet nødvendigt udstyr.

Tilslutninger og kabler: DJ'en skal bruge de rigtige kabler til at forbinde sit udstyr med forstærkerne og højttalerne.

DJ-software: Nogle vinyl-dj's bruger software til at afspille digitale filer under deres sæt og har en bærbar computer eller tablet med til dette formål.

Reservedele: DJ'en medbringer reservedele, f.eks. erstatningsnåle til pladespillere, for at undgå at støde på problemer under optrædenen.

Er det muligt at tilpasse playlisten til mine ønsker?

Ja, selvfølgeligt er det det. Vores DJs er meget åbne overfor dine ønsker, og foretrækker at du giver dem en referenceramme, som de kan lave playlisten ud fra. De er generelt også åbne over for ønsker i løbet af festen.

Hvor længe bør saxofonister og DJs spille sammen?

Vi anbefaler, at saxofonisten spiller med DJ'en i 2-3 timer. Hvis saxofonisten spiller mindre, når I næsten ikke at nyde det, hvorimod at længere end 3 timer går hen og bliver lidt for meget i længden.

Skal vi selv have noget udstyr klar til DJ'en?

Niks. Medmindre i har nogle meget konkrete sær ønsker sørger vores DJs selv for alt hvad der hedder højtalere, lyd og lys.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!