Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest
100% match

Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest

Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er til at tage dig med på en musikalsk rejse.
Med charmen fra ​​ægte vinylplader er dette DJ-show en komplet pakke fra en erfaren DJ, der medbringer egen...
Mere information

4,5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Vinyl DJ's

Skal du booke en Vinyl DJ?

Book en god Vinyl DJ med et godt supplement til din begivenhed eller bryllup. Disse DJ's tilbyder hver især en unik stilpakke og musikgenrer. Så det er helt op til dig hvordan og hvorledes det skal se ud. Måske er du en person med tilhørsforhold til 70'erne. Eller foretrækker du Disco, House, Techno eller Funk musik til dit arrangement? Næsten alt er muligt. Vinyl DJ's har en rækkevidde på 10.000 + LP's. Så tøv ikke med at spørge om noget på forhånd.

Alle Vinyl DJ's er blevet personligt og omhyggeligt udvalgt af Evenses. Vi kræver, at kunstneren er professionel og dermed også underholdningen. Vi kan helt sikkert sige, at hver DJ i vores katalog er en erfaren DJ. Vi er privilegerede og heldige med at have et ekstraordinært udvalg af Vinyl DJ's hos Evenses. Vi kan altid levere dine ønsker.

Vinyl vs. digital:

Fremgangen af ​​digital musik har ført til diskussionen om, hvad der ville være "bedre": en vinyl-DJ eller en DJ, der arbejder med digital musik. For os er dette ikke så relevant. Efter vores mening er det især vigtigt at vide, hvilken type DJ der passer bedst til den begivenhed, du har i tankerne. Hvis du ikke er helt parat til at foretage det valg af den type DJ, du vil have, har vi nogle tip, der hjælper dig med at forklare, hvorfor en Vinyl DJ måske er den rigtige mulighed for dig!

Lydkvalitet

Dette første punkt kan være et baseret på personlig præference, men lyden af ​​vinyl kan faktisk producere en klassisk og fyldigere lyd sammenlignet med musik på cd'er eller i MP3-format. Derudover er effekten af ​​klipning (når et eller flere af lyd elementerne i en sang overstiger forstærkernes maksimale niveau) mindre synlig med vinyl end med digital musik. Bestemt i tilfælde af større rum og begivenheder, hvor lydstyrken stiger over tid, er lyd funktionerne meget vigtige at huske på.

Kvalitet vs. kvantitet

Ligesom forskellige andre punkter på denne liste er dette punkt også delvis inspireret af romantikken i klassiske vinylplader. At have en masse musik på iTunes eller Spotify betyder ikke, at du er en god DJ eller kan gøre en fest virkelig unik. En vinyl-DJ bruger normalt mere på en sang end en digital DJ, da han eller hun er nødt til at købe den fysiske plade. I teorien vil dette betyde, at den gennemsnitlige vinyl DJ tager nøje hensyn til, hvilke sange de køber, og bruger også meget mere tid på at øve med sangene i deres repertoire.

Vinylplader er håndgribelige i DJ'ens hænder og på din fest

Måske er den største forskel mellem vinyl og digitale DJ'er, at førstnævnte går på arbejde med fysiske plader af den musik, de ønsker at spille, mens sidstnævnte faktisk ikke behøver at håndtere musikken i en fysisk form. Dette giver ofte en mere autentisk og personlig atmosfære. Derudover er det visuelle aspekt også en verden af ​​forskel, både for vinyl DJ og for publikum. En digital DJ er primært bekymret over sin computer og den elektriske pladespiller, mens en vinyl DJ konstant har travlt med plader fra samlingen, som han eller hun har medbragt. Dette tilføjer et meget unikt element til udførelsen af ​​en vinyl DJ på din fest eller begivenhed.

I vinyl-æraen handlede musikken stadig om musikken

Dette er sandsynligvis det mest pro-vinyl argument på denne liste, men det indeholder en vis sandhed. På grund af internettets vækst er det almindeligt, at den gennemsnitlige kvalitet af moderne musik er meget lavere end for tredive eller fyrre år siden. Personlig præference fører til, at denne opfattelse er usikker på at være sand eller ej, men hvad der er sandt er, at det var meget dyrere for kunstnere at frigive musik på vinylens tid. Det ville betyde, at de måtte tænke længere på at frigive en sang, hvilket ville føre til en højere kvalitet af tilgængelig musik. For os er det hovedsageligt afhængig af, hvilken slags musik du foretrækker at høre under din fest.

Perfekt nostalgi

Den vigtigste detalje er selvfølgelig at beslutte, hvilken slags begivenhed du vil have, og hvilken DJ der passer bedst til det. Hvis du skal organisere noget, der tilføjer et strejf af nostalgi, er det en god ide at overveje at reservere en vinyl DJ. Tænk på en 70-tals fest eller en fest for at fejre dit 30. bryllupsdag. En live-handling fra en vinyl-DJ kan være præcis det, du leder efter til din fest eller begivenhed, og nøjagtigt den type underholdning, som dine gæster ikke vil opleve hver dag tæt på.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du overvejer at reservere en vinyl DJ til din fest eller begivenhed, er det klogt at også kontakte en festplanlægger med erfaring. Evenses har opbygget en lang og succesrig historie med et bredt udvalg af professionelle vinyl DJ'er, herunder DJ Vintage og DJ Classics. Derudover kan vi også sætte dig i kontakt med professionelle vinyl-DJ'er, der sammen med et instrumental, såsom saxofon eller guitar, vil imponere både musikalsk og visuelt.

I løbet af det sidste årti har Evenses booket hundreder af forskellige handlinger, herunder forskellige professionelle vinyl-DJ'er. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du begynde at se vores fantastiske tilbud. Du kan også kontakte vores bookingagenter og event-specialister syv dage om ugen, hvis du har spørgsmål om booking af en vinyl-DJ. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi i samarbejde med dig finder den perfekte DJ til det arrangement, du planlægger.

Book en Vinyl DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige Vinyl DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke Vinyl DJ's, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Vinyl DJ's her.

Hvilken slags fest egner en vinyl DJ sig bedst til?

Vinyl DJen egner sig perfekt til fester, der har et vintage tema, hvilket også er hvad gav DJen sit navn. Vinyl DJen passer også godt til en fest, der f.eks. har James Bond tema.

Hvad er det, der gør en vinyl DJ unik?

I stedet for bare at sammensætte en playliste, som bestemt også kan skabe en festlig stemning, så har vinyl DJen sammensat sin musik ud fra et hav af forskellige vinyler. Det er disse vinyler, han spiller og blander sammen, når han oprtræder. De fysiske vinyler, og lyden af pladeknas skaber i samspil en atmosfære, der er rustik og autentisk.

Hvis jeg får et tilbud på en vinyl DJ, hvor lang tid har jeg så til at overveje det?

Du får så lang tid som du har brug for - så fremt du bliver ved med at være i kontakt med os antager vi, at du stadig er interesseret. Vi vil gerne hjælpe med at svare på dine spørgsmål, såfremt du har flere.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!