Skal du booke en Vinyl DJ? Book en god Vinyl DJ med et godt supplement til din begivenhed eller bryllup. Disse DJ's tilbyder hver især en unik stilpakke og musikgenrer. Så det er helt op til dig hvordan og hvorledes det skal se ud. Måske er du en person med tilhørsforhold til 70'erne. Eller foretrækker du Disco, House, Techno eller Funk musik til dit arrangement? Næsten alt er muligt. Vinyl DJ's har en rækkevidde på 10.000 + LP's. Så tøv ikke med at spørge om noget på forhånd. 

 

Alle Vinyl DJ's er blevet personligt og omhyggeligt udvalgt af Evenses. Vi kræver, at kunstneren er professionel og dermed også underholdningen. Vi kan helt sikkert sige, at hver DJj i vores katalog er en erfaren DJ. Vi er privilegerede og heldige med at have et ekstraordinært udvalg af Vinyl DJ's hos Evenses. Vi kan altid levere dine ønsker. 

 

 

Book en Vinyl DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

 

Ønsker du at booke en af vores dygtige Vinyl DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke Vinyl DJ's, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Vinyl DJ's her.