Håndlæseren Salina

Den anerkendte håndlæser, Salina, kan spå fremtiden for dine gæster ved at læse i deres hænder

4,4 ud af 5 stjerner
4750 kr - 7600 kr
handlezer boeken beurs.jpg
handlezer boeken bruiloft.jpg
handlezer boeken feest.jpg
handlezer huren borrel.jpg
handlezer boeken beurs.jpg
Tjek tilgængeligheden af Håndlæseren Salina her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Lad dine gæster få en oplevelse ved at lade håndlæseren Salina spå om deres fremtid. Hun bibringer enhver fest noget ganske særligt. Når festen slutter, vil de fleste gæster helt klart betragte deres hænder med helt nye øjne. Du kan hyre Salina til din fest, dit bryllup, din fødselsdag, ceremoni, konference eller til en sammenkomst med drinks.

Ved håndlæsning er håndlæseren i stand til at give dine gæster en større indsigt i deres egen personlighed, og i hvad fremtiden bringer. Salina begyndte at dyrke håndlæsning for tyve år siden. Ved at tyde linjerne inde i hånden fanger hun gæsternes særlige kendetegn og personlige udvikling. Hun kombinerer traditionel håndlæsning med psykologisk indsigt og andre intuitive metoder. Hun studerer både hændernes linjer og håndens og fingrenes form. Salina giver alle et klart indblik i livets facetter og mulighederne i fremtiden. Håndlæsning er både behagelig og overraskende. Personlige evner og kvaliteter, men også svagheder vil blive afsløret, sammen med kærlighed, udvikling af relationer og begivenheder i livet. Alt kan læses i hændernes linjer. Linjerne ændrer sig også på baggrund af de nye beslutninger, man tager livet igennem. Salina kan læse hænder på otte til ti personer på en time.

Hvis du ønsker at booke Salina til din fødselsdag, fest, fejring eller cocktailfest, så kontakt os, enten på telefon eller mail. Du kan booke denne håndlæsning gennem Evenses til f.eks. din ceremoni eller dit bryllup. Udfyld kontaktformularen eller kontakt os helt uforpligtende og hør nærmere om alle mulighederne. Vi sidder parat til at besvare dine spørgsmål, alle ugens 7 dage.

3 anmeldelser
4,4 ud af 5 stjerner
Ingeborg Feenling
4 ud af 5 stjerner
Det var en meget speciel oplevelse! Jeg var ikke så vild med ideen om håndlæsning, men den måde, som Salina udførte håndlæsningen på, var virkelig spændende! Det er ikke ret tit, at man møder en håndlæser til et bryllup, men det var sjovt!
Lærke
4 ud af 5 stjerner
Hun fortalte mig nogle ting, jeg godt vidste allerede, men hun afslørede også nogle helt nye ting om mit liv! Det var rigtig godt! Alle blev glædeligt overraskede over håndlæseren.
Nick
5 ud af 5 stjerner
Hun blev sørme populær til vores firmafest!”

Andre så også på:

Tarot kortlæser

Tarot kortlæser

3 anmeldelser

Tarot-kortlæser forudsiger din fremtid med sine tarotkort.

Pris på forespørgsel
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.