Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Værtinder
100% match

Værtinder

Lad dine gæster blive mødt af vores smukke og professionelle værtinder.
Lej en værtinde At holde et event kan være en krævende opgave som vært. Læg noget af ansvaret fra dig, og lej en værti...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en vært eller værtinde til din begivenhed

Skal du afholde et event, hvor du kunne brug en ekstra hånd til servering eller tage imod dine gæster? Så book en vært eller værtinde til dit næste arrangement.

Hos Evenses kan du booke en vært eller værtine til din firmafest, messe eller anden type arrangement. Det kan hurtigt blive trængt omkring baren eller velkomst bordet, hvis du har mange gæster til et event.

Derfor kan en konferencier hjælpe dig med at servicere dine gæster, og holde festen i god stand. De kan servicerer din fest efter dine ønsker, og hjælpe med at borde, stole og andet står korrekt.

Har din fest et tema? Så kan være værter eller værtinder klæde sig efter dette, dog er det vigtigt at du tjekker med konferencieren inden, så du kan få opfyldt dine ønsker ved at booke en vært eller værtinde, og vi hjælper dig med at finde det rette match.

Vores værter eller værtinder bevæger sig flydende rundt imellem dine gæster, og tilbyder dem drinks og snacks så dine gæster ikke behøver at vente på service i baren.

vært.jpeg

Vi et bredt udvalg af PR-mennekser. Hvis du mangler et stort smil og et glas champagne ved ankomst, kan du leje en vært/værtinde, og hvis du mangler serveringspersonale er vi ligeledes indehaver af et bredt netværk af kompetente tjenere.

Evenses tilbyder udelukkende professionelle værter og værtinder. De vil sørge for at dine gæster har det godt og at alle tilbydes forfriskninger, så dit arrangement kan forløbe elegant. Vi kan garantere, at de repræsenterer din virksomhed eller fest godt!

Book en konferencier til din fødselsdagsfest, firmafest eller casinoaften!

Ønsker du at booke en vært eller værtinde til din næste fest? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type service, der er det bedste match til din fest, så du kan få den helt rette vært eller værtinde.

Se nærmere på hele vores udvalg her.

Hvad kan man booke en vært eller værtinde til?

Du kan booke en vært eller værtinde til mange forskellige slags begivenheder, og det er en god ide at aftale på forhånd, hvad du ønsker vedkommenede skal sørge for til dit event. På den måde opstår der ikke uoverenstemmelser eller andet.

Hvad koster det at booke en vært eller værtinde?

Prisen på en vært eller værtinde afhænger af mange ting såsom hvor i landet din begivenhed bliver afholdt, hvor længe du ønsker at vedkommende skal være til stede og om du har nogle specifikke ønsker til vedkommende.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!