Skal du booke noget massage til dit event, fødselsdag eller anden begivenhed? Vores massører kommer til din begivenhed! Du kan booke stole massage til din fest, konference, firmafest. Selvfølgelig kan dette også gøres i kombination med vores musikere, DJ's og andre acts, så du har en komplet pakke.

Vil du slappe af? Dette er ikke noget problem med Evenses. Vi tilbyder vidunderlige stol massage til på stedet til din fest, bryllup, begivenhed og festival. Vi leverer kun professionelle massører, der ved præcis, hvad de skal gøre. Selvfølgelig kan gæsterne videregive deres ønsker og præferencer. De kommer på stedet med massage stol. En behagelig overraskelse for dine gæster, der vil nyde det i fred. Massørerne tager deres ergonomiske stol, hvor de kan massere dine gæster uden at skulle komme ud af deres tøj.

Komplet pleje på stedet: Vi leverer en komplet pakke. Massagen leveres komplet med massage stol og professionel massør til dit arrangement eller festival.

Book en massør der kommer ud til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en massør der kommer ud til dig? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type massør, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.