Funk

Funk til din fest

Kunne du tænke dig at booke funkmusik til dit bryllup, din fest eller dit jubilæum? Funk stammer fra USA, fra soulmusik og fra genren rhythm og blues (R&B). Siden musikkens oprindelse i 1960’erne er den blevet en vigtig del af popmusikken. Funk kan karakteriseres som en energisk form for dansemusik. En helt uundværlig del af funkmusikken er trommerne og basarbejdet samt den helt særlige groove, instrumenterne tilfører musikken. Når denne karakteristiske funklyd optræder i andre former for musik, benævnes musikken ”funky”. Legenden James Brown betragtes af mange som funkmusikkens far.

Evenses har adskillige funkartister og -bands, som du har mulighed for at leje til dit firmaarrangement, din festival, bryllupsfest, eller hvad end anledningen nu måtte være. Var det f.eks. noget med en fest med funkmusik fra 80’erne eller måske bare en dansefest med 70’er hits? Vi kan tilbyde flere forskellige typer af underholdning inden for denne genre. Vores kunstnere vil med glæde sørge for at give dig en uforglemmelig optræden! Vi har flere bands, der kan spille en dejlig funk- og soulmusik for dig. Vores solister kan optræde med de numre, du ønsker at høre, enten sammen med instrumenter eller ved hjælp af sang. Ydermere har vi DJ’s som kan spille musik med den karakteristiske funklyd til dit firmaarrangement eller bryllup. Dette behøver naturligvis ikke kun at være 70’er eller 80’er funkmusik. Funkmusikken er for nylig kommet tilbage på top 40-listen, f.eks. med Bruno Mars. Det er dog ikke blot musikken, der kan forvandle din bryllupsfest, fødselsdagsfest eller dit forretningsarrangement til en rigtig funkfest. Hos Evenses har du eksempelvis også mulighed for at leje et dansegulv med indbygget discolys - det er da bare 70’er-agtigt! Alle vores kunstnere og underholdningsmuligheder er nøje udvalgt af os baseret på analyse af færdigheder og kvalitet.

Book et funkband til dit forretningsarrangement, din fest eller dit bryllup

Er det lige dig med en funkinspireret firma- eller bryllupsfest? Så kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud - f.eks. på en af vores funkartister eller et dansegulv. Vi er parate til at hjælpe dig alle ugens dage vedr. spørgsmål om bookning af vores funkartister.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!