< Back to search

Fotokabine – photo booth

Et billede taget i en fotokabine er et dejligt og sjovt minde at have for alle gæsterne.
Pris fra: 
5 450,-
5

Referencer

"Vi har simpelthen grinet så meget af de billeder! Alle var vilde med fotokabinen, og alle gæsterne har sørget for, at billederne har fået helt speciel plads i hjemmet"
Marianne
5
"Der blev sørget for det hele, god kommunikation og flotte billeder. Nu har vi et sjovt minde fra firmafesten. "
Phillip
3
"Rigtig dejligt at have fotokabinen til rådighed til vores fest for medarbejderne! Sjovt for de ansatte og sindssygt sjovt at tage de skøre billeder sammen med kollegerne."
Micheal
4

Fotokabine – photo booth

Et opsigtsvækkende billede er kilden til det perfekte minde fra din fest eller festlige begivenhed og især, hvis billedet er taget, når der var en opløftet stemning. Evenses foreslår derfor, at du lejer en fotokabine. Med en fotokabine tilføjer du din fest, dit bryllup eller din festlige begivenhed en helt speciel stemning og efterlader gæsterne med nogle særlige minder. Vores fotokabiner findes i mange varianter, det er bare om at reservere en af dem.

Fotokabinen kommer med et stort udvalg af festlige rekvisitter, såsom overskæg, briller m.v. Tilbehøret giver gæsterne det perfekte festlige look. Fotokabinen tager fra 3-4 billeder hver gang. Mellem hvert billede er der en kort pause. Her kan gæsterne skifte kropsstilling, bytte rekvisitter eller endda nå at skifte tøj. Når billederne er taget, printes de som et enkelt billede. Du kan gøre billederne endnu mere personlige ved at tilføje navne og/eller logo på hvert enkelt billede. Alle billederne er tilgængelige i digitalt format for gæsterne.

Fotokabinen leveres med:

Photoshoot (at få taget alle billederne)
Udskrivning af billeder
Alle nødvendige rekvisitter (festlige briller, parykker m.v.)
Alle billederne er digitalt tilgængelige for kunderne
Mulighed for egen navn/logo/personlig tekst på alle billeder

 

På denne side kan du se nogle billeder og en video af, hvordan fotokabinen ser ud. Hent inspiration her, og kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Kunne du tænke dig at leje en fotokabine til dit firmaarrangement, bryllup, din fest, dit jubilæum, din fødselsdag eller dit bryllup? Kontakt os med det samme pr. telefon eller på mail og få et uforpligtende tilbud.

Ville også kunne lide

Bruiloft Videobeelden videograaf

Video gæstebog

Video gæstebog, Videograf

Video gæstebog

Video gæstebog, VideografEn kort video af alle dine gæster: Et velholdt minde med denne video gæstebog.5750,-Read more
G3bI6obZhB4RiabS4XUcL TOT2sPrF2zRA

Bryllups fotograf

Fotograf, Bryllupsfotograf

Bryllups fotograf

Fotograf, BryllupsfotografBryllupsfotografen skaber en smuk bryllupsdokumentar af dit din specielle dag.900,-Read more
bedrijfsfeest fotoreportage boekingen

Firma fotografering

Fotograf, Fotoboks

Firma fotografering

Fotograf, FotoboksFirma fotografering af din begivenhed, åbning eller firmafest leveres af en top fotograf.2950,-Read more