Et opsigtsvækkende billede er kilden til det perfekte minde fra din fest eller festlige begivenhed og især, hvis billedet er taget, når der var en opløftet stemning. Evenses foreslår derfor, at du lejer en photo booth. Med en photo booth tilføjer du din fest, dit bryllup eller din festlige begivenhed en helt speciel stemning og efterlader gæsterne med nogle særlige minder. Vores photo booths findes i mange varianter, det er bare om at reservere en af dem.

En photo booth kommer med et stort udvalg af festlige rekvisitter, såsom overskæg, briller m.v. Tilbehøret giver gæsterne det perfekte festlige look. De tager fra 3-4 billeder hver gang og mellem hvert billede er der en kort pause. Her kan gæsterne skifte kropsstilling, bytte rekvisitter eller endda nå at skifte tøj. Når billederne er taget, printes de som et enkelt billede. Du kan gøre billederne endnu mere personlige ved at tilføje navne og/eller logo på hvert enkelt billede. Alle billederne er tilgængelige i digitalt format for gæsterne.

En photo booth leveres med:

Photoshoot (at få taget alle billederne)
Udskrivning af billeder
Alle nødvendige rekvisitter (festlige briller, parykker m.v.)
Alle billederne er digitalt tilgængelige for kunderne
Mulighed for egen navn/logo/personlig tekst på alle billeder

På denne side kan du se nogle billeder og en video af, hvordan photo boothen ser ud. Hent inspiration her, og kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Kunne du tænke dig at leje en photo booth til dit firmaarrangement, bryllup, din fest, dit jubilæum, din fødselsdag eller dit bryllup? Kontakt os med det samme pr. telefon eller på mail og få et uforpligtende tilbud.