1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Book Lasershow
100% match

Book Lasershow

3 anmeldelser

Book et lasershow til din fest, firmafest, bryllup eller anden begivenhed igennem Evenses.

Pris på forespørgsel
Scene
100% match

Scene

Lej en professionel scene samt sceneudstyr til dit event

Pris på forespørgsel
Flygel
100% match

Flygel

2 anmeldelser

Book et Flygel til din fødselsdag, bryllup, eller anden begivenhed igennem Evenses.

Pris på forespørgsel
Lyd og Lys
100% match

Lyd og Lys

4 anmeldelser

Book Lyd og Lys til dit næste arrangement igennem Evenses.

Pris på forespørgsel
Lej lyd, lys og teknik til dit event hos Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Teknik

Står du i en situation, hvor du skal arrangere teknik i form af lyd og lys til dit kommende arrangement? Mangler du for eksempel en forstærker, en højtaler eller et lasershow til at forbløffe gæsterne? I så fald kan Evenses hjælpe dig med at fuldende dit arrangement med lyd- og lysudstyr.

Lydudstyr kan leveres i forskellige størrelser, da udstyret tilpasses lokalet samt antallet af deltagere. Det samme gør sig gældende med leje af lysudstyr, da det rigtige lys kan tilføre dit arrangement en stor værdi.

Hos Evenses er det muligt at leje lyd- og lysudstyr til alle arrangementer, herunder store som små. Hvad end du ønsker at leje udstyr til en reception, fødselsdag, firmafest eller andet, kan vores eventspecialister være behjælpelige.

Hjælp til lyd- og lysudstyr

Ønsker du at fuldende dit arrangement med god lyd, som skaber en fremragende oplevelse? Eller ønsker du at overraske dine gæster med et storslået lasershow, som sent glemmes? Hos Evenses bestræber vi os på, at dit arrangement bliver som ønsket. Du har derfor mulighed for at leje det lyd- og lysudstyr, som du har brug for.

Det fordelagtige ved at leje lyd- og lysudstyr gennem Evenses er, at udstyret bidrager med en stor værdi til flere typer af arrangementer. En lyd af dårlig kvalitet forringer hurtigt den enkeltes oplevelse, og derfor kan vores eventspecialister hjælpe dig med at leje det rette udstyr til dit arrangement.

Evenses mikrofon (1).jpg

Lej et lasershow

Et lasershow er oplagt, hvis du ønsker et lysshow, som vækker opmærksomhed. Et lasershow er prikken over i'et, da showet tager arrangementet til næste niveau med laserlys i forskellige farver.

Leje af et lasershow giver dine gæster en unik oplevelse, da laserlysene skaber flotte og varierende mønstre. Det er muligt at leje et lasershow til adskillige arrangementer, hvorfor vores eventspecialister står klar til at rådgive dig.

Lej et LED dansegulv

Et LED dansegulv er det ideelle valg, hvis dit ønske er at få gæsterne til at danse. Med et LED dansegulv tilføres dit arrangement et unikt touch, som sjældent opleves. Gæsterne vil med garanti få en oplevelse, som de sent vil glemme, da LED dansegulvet løfter stemningen markant.

Når du lejer et LED dansegulv gennem Evenses, har du mulighed for at tilkøbe en røgmaskine med lavtliggende røg eller et personligt monogram, som placeres på dansegulvet. Disse tilkøb er ofte populære, da de vil fuldende den unikke oplevelse.

Evenses laser (1).jpg

Lej lyd- og lysudstyr til din konfirmation, fødselsdag, firmafest eller andet

Mangler du lyd og lys til din 50-års fødselsdag eller din firmafest på arbejdet? I så fald kan Evenses hjælpe dig med at arrangere dit arrangement. Hvad end du ønsker at leje mikrofoner, højtalere, DJ udstyr, DJ belysning eller andet, er Evenses leveringsdygtig.

Mulighederne er mange, hvorfor du er velkommen til at kontakte vores eventspecialister for at høre nærmere. Vores eventspecialister har masser af erfaring, og derfor er det muligt at levere udstyr til privatpersoner såvel som natklubber, spillesteder eller sportshaller.


Ønsker du hjælp til leje af professionelt lyd- og lysudstyr, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter vores eventspecialister vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.