1 filter
Sorter efter: Mest Relevante

Jazz Artister

Vil du booke jazzkunstnere til din fest, et bryllup eller en firmafest? Ansættelse af et band er en vigtig faktor for succesen med dit bryllup, fødselsdagsfest eller reception. Evenses tilbyder et udvalg af professionelle jazzkunstnere til leje. Vi tilbyder forskellige jazzbands, der består af forskellige formationer.... Mere information

main
...

Du kan vælge et instrumentalt jazzband eller en solist; for eksempel en jazzpianist eller jazzsaxofonist eller med vokal. De kan give fornøjelig, imponerende jazzy baggrundsmusik til dig eller give liv til tingene for at danse.

Ud over de forskellige jazzbands, du kan booke hos os, er du kommet til det rette sted for at ansætte et coverband, latinsk band eller rock. Vi har en passende forbindelse til enhver lejlighed, såsom en firmafest, bryllup eller jubilæum. Du er velkommen til at angive, hvilken slags musik du kan lide, og vores medarbejdere vil foreslå et passende band. Når du bestiller et jazzband, coverband eller rockband hos os, kan du være sikker på professionel og kompetent optræden. Vi kender alle vores kunstnere personligt, og vi har ofte arbejdet sammen i mange år. Kunstnerne vælges på kvalitet, oplevelse og udseende.

Ansæt jazzkunstnere til dit bryllup, firmafest eller reception

Er du interreseret i at ansætte en jazzartist? Anmod om et tilbud uden forpligtelse via e-mail eller ring til en af ​​vores medarbejdere. Vi er tilgængelige syv dage om ugen og vil med glæde besvare alle dine spørgsmål vedrørende ansættelse af en jazzkunstner.