1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Book Juice & Cigars
100% match

Book Juice & Cigars

3 anmeldelser

Jazz- og popsange til din fest eller reception. De optræder som en duo eller et lille band.

2950 kr - 4720 kr
AB Jazz
100% match

AB Jazz

3 anmeldelser

Et swingende jazzband, der spiller en dejlig oprindelige blanding af blues, jazz og funk.

4950 kr - 7920 kr
Jazzy Lille Jul
100% match

Jazzy Lille Jul

3 anmeldelser

Leder du efter et juleband? Bestil denne band til julefrokosten!

5250 kr - 8400 kr
marieke
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Jazz Artister

Jazz artister

Skal du endelig blive gift og tænker du stadig på, hvordan du kan gøre din store dag endnu mere speciel? Er du en del af det udvalg, der er ansvarlig for den årlige fest på kontoret i år, og er du ikke helt sikker på den slags musik du skal have til arrangementet? Eller har det været et stykke tid siden du havde venner derhjemme, og vil du arrangere en fest med original underholdning? Det er meget muligt, at denne idé allerede er gået igennem med dig, men vi vil stadig spørge: Har du nogensinde overvejet at booke jazz til den fest eller begivenhed, du skal arrangere?
Forestil dig: du skal arrangere en fest eller et arrangement, som du virkelig ser frem til, men hvor du ikke har lyst til det, skal alle forberedelser gøres. Det er meget muligt, især hvis det kun er første gang, du selv organiserer noget. Meget kan ske på samme tid for dig som arrangør. I et sådant tilfælde kan du overlade bookingen af ​​hele jazzpartiet til os, lige fra at finde det perfekte sted og oprette de nødvendige installationer til at finde den passende underholdning. Alt hvad vi har brug for til dette er dine ideer og input vedrørende indholdet af den pågældende part.

Det kan dog også være, at du virkelig kan lide at planlægge og forberede din begivenhed. Det betyder ikke, at bevis ikke kan betyde noget for dig, tværtimod endda. Som vi nævnte før, især i tilfælde af større fester og begivenheder, kan der ske mange ting på én gang. Du kan få os til at udføre de opgaver, som du ikke har tid til eller har lyst til at gøre selv. På den måde har du meget mere tid og energi tilbage til de opgaver, som du ikke kan eller ikke vil aflevere. Vil du f.eks. Også nyde atmosfæren, mad og selskabet til festen? Lad os så ansætte noget professionelt personale. Eller vil du gerne booke jazzmusik, men har ingen idé om, hvor du skal starte? Vi præsenterer dig et udvalg af jazzbands og kunstnere på ingen tid.

Især hvis det er din første begivenhed som arrangør, kan det se ud som det, men det behøver slet ikke være svært at booke den perfekte jazz. I betragtning af det varierede udvalg af jazzkunstnere, bands og muligheder i Holland og Belgien er det generelt en god ide at tilkalde hjælp fra et firma med erfaring inden for underholdning og festplanlægning, når man reserverer. Ikke alle jazzmuligheder eller handlinger passer til den fest eller begivenhed, som du skal organisere lige så godt. Evenses har en omfattende portefølje af muligheder og live-handlinger, for hvem vi allerede har arrangeret utallige bookinger. Vi er glade for at bruge denne ekspertise og erfaring til at hjælpe dig, så du kan booke det perfekte jazz-tema til dit arrangement.

Du kan nå vores bookere og underholdningsspecialister syv dage om ugen ved at udfylde tilbudskortet på vores hjemmeside, ved at sende os en e-mail eller ved at ringe til os. Hvis du først vil se på, hvad vi kan tilbyde inden for jazz, så kan du gøre søgningen lidt lettere ved hjælp af vores søgemaskine. I kombination med andet materiale, som du kan finde på internettet, kan du danne et første indtryk af de tilgængelige handlinger og muligheder. Desuden, nu hvor du forhåbentlig har et klarere billede af, hvordan bookingjazz fungerer, ser vi nedenfor på, hvad jazz er, og hvilke former for jazz der er populære i dag til information og underholdning.

Hvad er Jazz?

Jazz er et samleudtryk, der henviser til en genre af musik med rødder i den afroamerikanske befolkning i New Orleans (USA) i slutningen af ​​det nittende og begyndelsen af ​​det tyvende århundrede. Selve navnet er sandsynligvis afledt af ordet "jasm", et slangord fra 1960'erne, der betyder noget som "energi" eller "pep". Det er imidlertid svært at definere jazz præcist, især på grund af de mange stilarter og kulturer, der har påvirket musikken gennem årtierne, herunder traditionel vestafrikansk musik, afro-cubansk habanera og blues.

Hvad de fleste typer jazz har til fælles, er improvisationselementet. Med jazzmusik lægges vægten meget mere på kunstnerne, den måde, musikken spilles på, og den interaktion, kunstnerne har med publikum. Dixieland-jazz er for eksempel kendt for live-interaktionen mellem medlemmerne af bandet, hvor et af medlemmerne spiller en melodi hver gang og et af de andre bandmedlemmer hver gang en kontramelodi. Jazz fra big bands i trediverne og firserne i det tyvende århundrede er lidt mere struktureret med hensyn til musikalsk arrangement.

Hos Evenses ved vi, hvilken merværdi at booke en dejlig jazz-handling kan have til fest, bryllup eller anden lejlighed. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af muligheder inden for genren, fra jazzduoer til big bands og fra Dixieland-jazz til flere former for moderne smooth jazz. Derudover kan du også booke jazz-handlinger, der spiller dine yndlingssange eller for eksempel Top 40 i 2018 på en jazzet måde på din fest. Med andre ord er jazzgenren meget omfattende, men vi kan hjælpe dig med at organisere og oprette den fest, du har i tankerne.

Nogle populære former for jazz

Når du booker jazz, er det en af ​​de komplicerede dele, der afgør mellem meget forskellige typer jazz, men det er også gode nyheder for dig som arrangør. Det faktum, at dette valg skal foretages, viser også, at du kan gå i mange forskellige retninger med jazz, når det kommer til fortolkningen af ​​din fest eller begivenhed. Af den grund opregner vi nogle af de former for jazz, der er populære i dag.

Glat jazz

Glat jazz er en af ​​de mest populære former for jazz i dag, dels fordi det generelt er meget let at lytte. Mest glatte jazz har et tempo på mellem 90 og 105 BPM, hvilket gør det til en downtempo form for musik. Blandt andet saxofon og guitar er meget almindelige instrumenter i smooth jazz.

Dixieland jazz

Dixieland-jazz kaldes også undertiden New Orleans-jazz (eller tidlig jazz eller hot jazz), fordi denne form for musik stammer fra den amerikanske by New Orleans i den sydlige del af Louisiana i begyndelsen af ​​det tyvende århundrede. Dybest set kan Dixieland-jazz ofte sammenlignes med ragtime, dels takket være den hyppige tilstedeværelse af brassbands, banjos og klarinetter.

Latin jazz

Med den voksende popularitet af latino-musik, såsom reggeaton og bachata, i Holland og Belgien i de senere år, er latino-jazz også blevet mere populær. Denne form for jazz har mange påvirkninger fra merengue og salsa, selvom rytmen generelt er meget langsommere end i disse musikgenrer. Et af kendetegnene ved latinsk jazz er den store rolle, der spilles af percussioninstrumenter, såsom timbales, bongos og congas.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Som specialist inden for underholdning har vi en bred portefølje af jazzhandlinger og muligheder, der passer til alle slags fester og begivenheder, lige fra fødselsdage og temafester til bryllupper og firmaarrangementer. Uanset om du holder en fest for familien i haven og ønsker at give den et ekstra strejf af atmosfære eller organiserer en firmadrink, hvor du vil tilbyde original underholdning, på Evenses hjælper vi dig gerne med at finde den ideelle mulighed til din fest eller begivenhed. og at booke. Ved at booke en live jazz-handling kan du gøre din fest helt unik. Når alt kommer til alt, hvor mange af dine gæster har haft mulighed for at opleve en live jazzoptræden, der er oprettet specielt til dem?

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.