Levende Statue

Levende Statue til dit event

5 ud af 5 stjerner
Pris på forespørgsel
Levende statue kan bookes med forskellige temaer
QPXHpOVk
gMPsUTWYug
Levende statue som en fe
Levende statue kan bookes til alle events
Levende statue som et fremtidsvæsen
Levende statue kan bookes med forskellige temaer
Tjek tilgængeligheden af Levende Statue her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester
Kategori: Levende statue

Lej en levende statue

Skal du booke noget anderledes til din byfest, firmafest, festival eller noget helt andet? Så book en levende statue! Med en levende statue får du en levende attraktion som får enhver til at smile. Både mænd og kvinder, ung og gammel. Den levende statues mission er at skabe forbindelse til glæden og magien i vores tilværelse. En levende statue kan tage sig ud some mange forskellige karakterer, f.eks. en fortryllende fe der spreder kærlighed og glæde med blink, smil, kys og selvfølgelig magisk fe-støv. Vores levende statue tager også imod specifikke henvendelser og ønsker.

Den levende statues fremtræden indebærer slowmotion og mimeteknikker kombineret med nærvær, der gør interaktionerne med publikum magiske og glædesfyldte for alle - og helt særlige for børn.

Lidt historie om levende statuer

Kunsten dateres tilbage til middelalderen, da tableau vivant, bogstaveligt talt oversat som levende lærred, blev en populær del af forskellige slags fester og begivenheder. Sådanne grupper af levende billeder kunne observeres, når konger eller andre højtstående personer besøgte en by eller en region. En typisk repræsentation i en sådan sammenhæng bestod af en gruppe levende statuer på et stativ, der lignede et monument, og som blev placeret langs den kommende gruppes rute.

Siden da er den levende statue blevet etableret som en kunstform og har bevaret en plads i den vestlige kultur. Selv i Storbritannien praktiseres og vedligeholdes kunsten i den levende statue aktivt. Land til land har naturligvis forskellige repræsentationer af levende statuer, men de fleste af de generelle egenskaber forbliver de samme. Kulturelt vigtige ledere, sjove handlinger og enkle skulpturer er alle typer af de mest almindelige levende statuer.

Hvorfor booker du levende statuer til en fest eller begivenhed?

Du undrer dig måske over, om det er en god ide at booke en levende statue til din begivenhed. Dette kan virke fjollet for de fleste mennesker, der ønsker en interaktiv entertainer, men en levende statue kan være en ekstra tilføjelse til en begivenhed. I stedet for et centerstykke-springvand kan du have en levende statue i midten af ​​korridoren. Få en kunstner til at fungere som en statue af en komisk karakter, der er frosset i tide for at give din begivenhed noget ekstra specielt.

Dine gæster forventer det ikke

Der er en god chance for, at mange af dine gæster har set en levende statue før, enten på Strøget eller i andre turistområder. De vil dog højst sandsynligt ikke forvente, at en vil være til stede ved den fest eller det arrangement, du organiserer. Dette gavner kun handlingen, især hvis du vil have de levende statuer til at overraske eller endda skræmme dine gæster til festen.

Der er en type til enhver lejlighed
Fra antikke græske figurer, statuer baseret på berømte monumenter, tegn fra eventyr og hele ensembler af figurer er der mange forskellige typer levende statuer. Dette fungerer godt, fordi du helt sikkert kan finde en levende statue, der passer perfekt til den fest eller begivenhed, du har i tankerne.

En levende statue i kombination med en fotograf sikrer sjove minder

En pænt klædt levende statue i sig selv er dejlig, men hvad der gør den komplet er en fotograf, der tager billeder af dine gæster og kunstneren. På den måde sikrer du, at alle dine gæster får en god hukommelse af den fest, du har arrangeret, og den fantastiske levende statue.

Hvad Evenses kan gøre for dig

At reservere en levende statue behøver ikke at være vanskelig, men det er nyttigt at i det mindste have en god idé til, hvad der passer til den fest eller begivenhed, du skal arrangere. Du bliver nødt til at håndtere en enorm variation inden for levende statuer for at booke. Hos Evenses arbejder vi med et bredt udvalg af professionelle levende statuer, der er velegnede til forestillinger ved alle slags arrangementer, lige fra fødselsdage, bryllupper, festivaler og firmaarrangementer.

Når du bestiller en levende statue, anbefales det at gøre det med en erfaren fest med erfaring med at booke specielle kunstnere. Evenses er sådan en fest, der har været aktiv i begivenhedsverdenen i årevis og har booket utallige handlinger gennem årene.

Ved hjælp af denne korte introduktion og søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede begynde at udforske alle de tilgængelige muligheder på hjemmesiden. Du kan også kontakte vores begivenhedsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om reservation af en levende statue. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi sammen booker den levende statue, der passer perfekt til den fest eller begivenhed, som du skal arrangere.

Book en levende statue til din personalefest, fødselsdag eller reception.

Er du nysgerrig efter mulighederne, og hvordan en levende statue kan passe ind i din fest? Kontakt gerne en af ​​vores medarbejdere. Hos Evenses hjælper vi gerne med anmodninger om levende statuer og meget mere! Vi er tilgængelige via telefon og e-mail for spørgsmål om reservation af en levende statue.

5 anmeldelser
5 ud af 5 stjerner
Jan Macdonald, Director
5 ud af 5 stjerner
"The Golden Fairy is the best statue I've ever seen"
Henrik Kragh, Culture Consultant
5 ud af 5 stjerner
"Vi havde fornøjelsen af at have Sne Dronningen hos vores årlige HC Andersen julemarked. Det var en kæmpe success. Vi modtog meget positiv feedback fra publikum, der fandt hende både sød og professionel. Vi kan kun anbefale hende!"
Louise F. Duhring, Event Coordinator
5 ud af 5 stjerner
"Tusind tak for at give børnene og deres forældre en uforglemmelig oplevelse. Du er meget professionel og venlig. Børnene elskede dig!"
Julie Dam Mikkelsen
5 ud af 5 stjerner
"City Vejle havde fornøjelsen at arbejde med de levende statuer på vores "Ladies Night" -arrangement i Vejle. Fra start til slut var samarbejdet let og stressfrit, og de udførte smukt."
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.