Levende statue kan bookes med forskellige temaer
1/8
Levende statue kan bookes med forskellige temaer
QPXHpOVk
Levende statue som en fe
Levende statue kan bookes til alle events
trolden tyttebøvs
Spacy Lacy Nov Shenzhen Fringe Festival art and tech festival ()
Spacy Lacy Nov Shenzhen Fringe Festival art and tech festival ()
Levende statue som et fremtidsvæsen

Levende statue

Pris på forespørgsel
5 (5 anmeldelser)

Om Levende statue

Lej en levende statue

Skal du booke noget anderledes til din byfest, firmafest, festival eller noget helt andet? Så book en levende statue! Med en levende statue får du en levende attraktion som får enhver til at smile. Både mænd og kvinder, ung og gammel. Den levende statues mission er at skabe forbindelse til glæden og magien i vores tilværelse. En levende statue kan tage sig ud some mange forskellige karakterer, f.eks. en fortryllende fe der spreder kærlighed og glæde med blink, smil, kys og selvfølgelig magisk fe-støv. Vores levende statue tager også imod specifikke henvendelser og ønsker.

Den levende statues fremtræden indebærer slowmotion og mimeteknikker kombineret med nærvær, der gør interaktionerne med publikum magiske og glædesfyldte for alle - og helt særlige for børn.

Lidt historie om levende statuer

Kunsten dateres tilbage til middelalderen, da tableau vivant, bogstaveligt talt oversat som levende lærred, blev en populær del af forskellige slags fester og begivenheder. Sådanne grupper af levende billeder kunne observeres, når konger eller andre højtstående personer besøgte en by eller en region. En typisk repræsentation i en sådan sammenhæng bestod af en gruppe levende statuer på et stativ, der lignede et monument, og som blev placeret langs den kommende gruppes rute.

Siden da er den levende statue blevet etableret som en kunstform og har bevaret en plads i den vestlige kultur. Selv i Storbritannien praktiseres og vedligeholdes kunsten i den levende statue aktivt. Land til land har naturligvis forskellige repræsentationer af levende statuer, men de fleste af de generelle egenskaber forbliver de samme. Kulturelt vigtige ledere, sjove handlinger og enkle skulpturer er alle typer af de mest almindelige levende statuer.

Hvorfor booker du levende statuer til en fest eller begivenhed?

Du undrer dig måske over, om det er en god ide at booke en levende statue til din begivenhed. Dette kan virke fjollet for de fleste mennesker, der ønsker en interaktiv entertainer, men en levende statue kan være en ekstra tilføjelse til en begivenhed. I stedet for et centerstykke-springvand kan du have en levende statue i midten af ​​korridoren. Få en kunstner til at fungere som en statue af en komisk karakter, der er frosset i tide for at give din begivenhed noget ekstra specielt.

Dine gæster forventer det ikke

Der er en god chance for, at mange af dine gæster har set en levende statue før, enten på Strøget eller i andre turistområder. De vil dog højst sandsynligt ikke forvente, at en vil være til stede ved den fest eller det arrangement, du organiserer. Dette gavner kun handlingen, især hvis du vil have de levende statuer til at overraske eller endda skræmme dine gæster til festen.

Der er en type til enhver lejlighed
Fra antikke græske figurer, statuer baseret på berømte monumenter, tegn fra eventyr og hele ensembler af figurer er der mange forskellige typer levende statuer. Dette fungerer godt, fordi du helt sikkert kan finde en levende statue, der passer perfekt til den fest eller begivenhed, du har i tankerne.

En levende statue i kombination med en fotograf sikrer sjove minder

En pænt klædt levende statue i sig selv er dejlig, men hvad der gør den komplet er en fotograf, der tager billeder af dine gæster og kunstneren. På den måde sikrer du, at alle dine gæster får en god hukommelse af den fest, du har arrangeret, og den fantastiske levende statue.

Hvad Evenses kan gøre for dig

At reservere en levende statue behøver ikke at være vanskelig, men det er nyttigt at i det mindste have en god idé til, hvad der passer til den fest eller begivenhed, du skal arrangere. Du bliver nødt til at håndtere en enorm variation inden for levende statuer for at booke. Hos Evenses arbejder vi med et bredt udvalg af professionelle levende statuer, der er velegnede til forestillinger ved alle slags arrangementer, lige fra fødselsdage, bryllupper, festivaler og firmaarrangementer.

Når du bestiller en levende statue, anbefales det at gøre det med en erfaren fest med erfaring med at booke specielle kunstnere. Evenses er sådan en fest, der har været aktiv i begivenhedsverdenen i årevis og har booket utallige handlinger gennem årene.

Ved hjælp af denne korte introduktion og søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede begynde at udforske alle de tilgængelige muligheder på hjemmesiden. Du kan også kontakte vores begivenhedsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om reservation af en levende statue. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi sammen booker den levende statue, der passer perfekt til den fest eller begivenhed, som du skal arrangere.

Book en levende statue til din personalefest, fødselsdag eller reception.

Er du nysgerrig efter mulighederne, og hvordan en levende statue kan passe ind i din fest? Kontakt gerne en af ​​vores medarbejdere. Hos Evenses hjælper vi gerne med anmodninger om levende statuer og meget mere! Vi er tilgængelige via telefon og e-mail for spørgsmål om reservation af en levende statue.

Tjek tilgængeligheden af Levende statue her.
Fra
Til

5 anmeldelser
5 (5 anmeldelser)

Jan Macdonald
The Golden Fairy is the best statue I've ever seen
Henrik Kragh
Vi havde fornøjelsen af at have Sne Dronningen hos vores årlige HC Andersen julemarked. Det var en kæmpe success. Vi modtog meget positiv feedback fra publikum, der fandt hende både sød og professionel. Vi kan kun anbefale hende!
Louise F. Duhring
Tusind tak for at give børnene og deres forældre en uforglemmelig oplevelse. Du er meget professionel og venlig. Børnene elskede dig!
Julie Dam Mikkelsen
City Vejle havde fornøjelsen at arbejde med de levende statuer på vores "Ladies Night" -arrangement i Vejle. Fra start til slut var samarbejdet let og stressfrit, og de udførte smukt.
+ se alle anmeldelser

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for en vellykket optræden, er inkluderet som strandstandard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Skærmet, professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Erstatningsunderholdning i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (om nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til retsakten.

I sidste ende er hver fest unik. Derfor er vi glade for at drøfte dine behov på forhånd og kan lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • erfaring,
 • uddannelse,
 • forholdet mellem pris og kvalitet,
 • repræsentativitet,
 • originalitet
 • pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler.

Hvad vi ellers laver:

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før handlinger kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores underholdning har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til underholdningen før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med underholdning, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores websted.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores underholdningsvirksomheder.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig helt og holdent, så du i sidste ende får en vellykket fest. Det er sådan, du får en vellykket fest:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Lad os vide det, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.
 3. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online. Vi laver en aftale og fakturerer. Det kan betales og underskrives online. Vi planlægger al underholdningen korrekt. Vi kontakter dig kort før reservationen.
 4. Vi er klar. Vi skal nok gøre det til en vellykket begivenhed!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse uventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der er mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen foretages inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingsbeskyttelse på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Annuller uden afbestillingsbeskyttelse:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsbeskyttelse:
op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Du kan foretage din betaling via vores sikre online-miljø. Vi bruger betalingsudbyderen Mollie til dette. Du kan vælge mellem alle almindelige betalingsmetoder.

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen
  Kun for virksomheder:
 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres? Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger. Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed. Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet. Hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at få det til at ske. Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Levende statue kan bookes med forskellige temaer Levende statue
Pris på forespørgsel
5 (5 anmeldelser)
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!