Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Karikaturtegner
100% match

Karikaturtegner

Få en uforglemmelig oplevelse og book en karikaturtegner til din begivenhed her!
Kunne du tænke dig at forevige minder fra din begivenhed? Book en karikaturtegner! Karikatur er underholdning...
Mere information

5 (12 Anmeldelser)
10000 kr - 14000 kr
Tankelæser Mads
100% match

Tankelæser Mads

Vores tankelæser underholder med alt fra sansebedrag til aflæsning af mennesker.
Tankelæser Mads: Udforsk Det Uforklarlige og Oplev Mirakler Med Sindslæsning Forvandl din næste begivenhed t...
Mere information

5 (22 Anmeldelser)
11000 kr - 20000 kr
Professionel styltegænger
100% match

Professionel styltegænger

Book en styltegænger til dit næste event igennem Evenses.
Den spektakulære styltegang er en unik act, der giver din begivenhed en ekstra dimension og udsmykning. Styltegang kan bookes i forsk...
Mere information

5 (6 Anmeldelser)
6000 kr - 10000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Event

Fylder din partner 40 år om et par måneder, og vil du overraske ham eller hende med en hyggelig fødselsdagsfest for at fejre denne milepæl sammen med familie og venner? Skal din ældste søn tage eksamen næste sommer, og planlægger du at sætte ham i rampelyset på en prangende måde med en fest for ham og alle hans venner? Eller er du blevet bedt om at organisere årets drink på kontoret med nogle kolleger? Uanset begivenheden og uanset dine planer for det, ville det ikke være meget praktisk at booke noget underholdning til begivenheden?

Til at begynde med 'begivenheden' mener vi en begivenhed, såsom et bryllup, en fødselsdag eller en festival, der er organiseret af en eller flere personer. Med 'booking til arrangementet' mener vi, at arrangøren kan vælge at organisere bestemte dele af arrangementet eller endda hele arrangementet med vores hjælp.

Forestil dig for eksempel, at du forbereder dig til din søsters bryllup, og at du stadig er lidt rodet med den musikalske underholdning. Hos Evenses har vi en enormt omfattende portefølje af sangere, kvindelige sangere, DJ'er og andre kunstnere, der kan underholde dine gæster med smukke live shows. Eller tænk på at oprette den lokale landsbyfestival som en del af organisationskomiteen, bare for at nævne nogle få. Vi kan også hjælpe dig meget godt med for eksempel at oprette scener, arrangere forskellige madvogne og madboder og booke al slags underholdning. Kort sagt, uanset hvilken begivenhed du vil arrangere, kan vi hjælpe dig med at give det det lille ekstra.

I den henseende betyder det ikke noget for os, hvor stor begivenheden der er tale om. Uanset om det er en privat middag for nogle venner, som du vil have hovedretten til eller for den komplette opsætning af en festival, hvor omkring 6000 mennesker vil være til stede, betyder det ikke noget for os. Vores prioritet er at finde ud af, hvilken slags begivenhed du vil arrangere, hvad du har i tankerne med hensyn til gennemførelsen, og på hvilke områder du vil have lidt støtte.

Ikke desto mindre behøver det ikke at være meget svært at booke til den pågældende begivenhed. Hos Evenses har vi en portal af pålidelige leverandører af tjenester og live-handlinger, som vi har samarbejdet med i utallige fester og arrangementer. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan booke nøjagtigt den begivenhed, du har i tankerne.

Hvis du først selv vil udforske de tilgængelige muligheder, kan du starte med vores hjemmeside. Der kan du allerede undersøge ved hjælp af søgemaskinen. På denne måde kan du hurtigt finde de ideelle muligheder baseret på blandt andet typen af ​​begivenhed og det tilgængelige budget. Derudover er vores bookere og underholdningsspecialister til rådighed syv dage om ugen for at besvare dine spørgsmål om reservation til et arrangement. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi booker den underholdning sammen med dig, der passer perfekt til dine ideer til begivenheden.

Nogle praktiske tips til at holde dig inden for dit budget

Hvis du allerede har organiseret en begivenhed selv, ved du, at det tilgængelige budget har stor indflydelse på, hvad dine muligheder er til begivenheden. Vi hos Evenses er alt for opmærksomme på dette, og det er hvorfor vi også tilbyder muligheder for meget forskellige typer af begivenheder og budgetter. Da overskridning af budgettet er noget du vil undgå, synes vi er det er bedst at vi angiver nogle forskellige måder at holde dig inden for dit budget.

Værdien af ​​partnere og sponsorer
Afhængigt af hvilken slags begivenhed du skal arrangere, er det meget muligt, at der kan findes partnere eller sponsorer, der er villige til at hjælpe økonomisk. Organiserer du for eksempel en konference for fremtidige kandidatstuderende? Måske er der en skole, der ønsker at tilknytte din begivenhed, eller et firma, der ønsker at sponsorere drinks. Eller har den pågældende begivenhed brug for markedsføring for at sælge billetter? Måske kan du spare på designomkostninger ved at gøre det til et projekt for designstuderende fra en lokal skole. Ideen er i sidste ende at reducere dine egne omkostninger gennem samarbejde, men sørg for, at de partnere og sponsorer, du overvejer, faktisk passer godt til begivenheden.

En interessant gæstetaler
Ligesom at finde partnere og sponsorer er det ikke altid let at finde gratis gæstetalere, men det er mere end det værd. Det er muligt, at en gæstetaler accepterer at give en chat på dit arrangement gratis, men så bliver du nødt til at kompensere for det, såsom rejseomkostningerne eller chancen for at øge bevidstheden om deres eget navn eller brand inden for deres nøjagtig målgruppe. Dette er en fremragende måde at give din begivenhed en vis aktivitet uden at skulle bruge halvdelen af ​​dit budget.

Et gratis website
I 1990'erne kunne prisen på et smukt, funktionelt website skyde i luften, men i dag er der så mange måder at oprette et website på, at priserne er meget lavere, især hvis du ved, hvor du skal kigge. Nogle gange er det endda muligt at sætte et website gratis online. Med designplatforme som f.eks. Wix og Wordpress kan du komme i gang med at designe en enkel, men effektiv website til din begivenhed. Hvis du ikke har nogen erfaring eller har lyst til at oprette et sådant website selv, kan du hente hjælp fra en it-studerende eller en freelancer, der tager sig af det hele til en rimelig pris.

Brug sociale medier
Uanset hvilken begivenhed du organiserer, skal du huske at bruge sociale medier. Selvfølgelig behøver du ikke meget mere end en Whatsapp-gruppe eller en Facebook-gruppe til at blive enige om detaljerne til en frokost med venner, men det gælder ikke, hvis du f.eks. vil arrangere en festival næste sommer. Du kan prøve at gøre begivenheden mere kendt på en organisk måde, eller du kan investere i reklamer på de sociale medier. Hvis du vælger reklamer, anbefaler vi at søge hjælp fra en specialist inden for dette område. Under alle omstændigheder er der en god chance for, at annonceringsomkostningerne stadig vil være meget lavere, end hvis du promoter begivenheden offline.

Hvad Evenses kan gøre for dig
Som vi skrev før, står du som arrangør over for et stort udvalg med hensyn til handlinger og tjenester, når du bestiller til en begivenhed. Hos Evenses har vi en bred vifte af professionelle leverandører, der er velegnede til bookinger til alle slags fester og begivenheder, lige fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og firmaarrangementer.

Vi kan for eksempel booke til en begivenhed i samarbejde med dig, der inkluderer forskellige typer underholdning, såsom et live DJ-sæt eller et visuelt show fra en VJ. Det gør festen eller begivenheden endnu mere spektakulær. Uanset om du vil give den kommende nabolagsfest et originalt præg eller er på udkig efter unik underholdning til en aften med kollegaer på den årlige kontorfest, er det sjældent en dårlig ide at booke en begivenhed. For at give dit arrangement et helt personligt præg, kan vi have mange aspekter af det personaliseret, såsom kostumet til servicen, menuerne i din egen cocktailbar eller den faste liste over den jazzsanger, du har reserveret. Vælg os som din partner til arrangementsledelse.

Organisering af begivenheder
Når du organiserer et arrangement, er det vigtigt, at den rigtige underholdning leveres. Hos Evenses tænker vi gerne sammen og hjælper dig med at organisere dit arrangement.

Placeringen er vigtig for at organisere en vellykket begivenhed. Er der plads nok til alle dine gæster? Er der en behagelig atmosfære? Den passende underholdning spiller også en stor rolle i dette. Hvis du er på udkig efter en passende musikalske fortolkning eller anden underholdning til f.eks. en firmaarrangement eller festival, har vi et bredt udvalg af forskellige all-round DJ'er, foto- og videoindstillinger, shows og coverbands. Når du ansætter et band til din begivenhed, er der mange muligheder inden for genrer og kompositioner. Hvis du vil have råd om dette, kan du altid kontakte os. Evenses tilbyder dig forskellige muligheder for underholdning til dine begivenheder. Ud over musikere tilbyder vi også et dansegulv, photobooth og mange andre muligheder. Vi ønsker naturligvis, at dit bryllup eller din fødselsdagsfest skal være uforglemmelig, og vi gør alt, hvad vi kan, for at organisationen af ​​din begivenhed eller fest forgår problemfrit.

Se mulighederne for at booke en act eller kunstner til dit bryllup, firmaarrangement eller festival. Du er velkommen til at kontakte vores personale for mere information om booking af underholdning til dine begivenhederHvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!