Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Orientalsk mavedans
100% match

Orientalsk mavedans

Her kan du leje en professionel mavedanser
Få en orientalsk oplevelse Ønsker du en orientalsk oplevelse? I så fald er det oplagt at leje vores dygtige mavedanser. Denne professionelle danse...
Mere information

5 (1 anmeldelse)
3500 kr - 6000 kr
Karikaturtegner
100% match

Karikaturtegner

Få en uforglemmelig oplevelse og book en karikaturtegner til din begivenhed her!
Kunne du tænke dig at forevige minder fra din begivenhed? Book en karikaturtegner! Karikatur er underholdning...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Burlesque piger
100% match

Burlesque piger

Vores smukke og dygtige burlesque piger er enormt alsidige og kan sætte gang i enhver fest!
Burlesque er uforglemmelig og gennemført underholdning! De dygtige og smukke dansere indtager gulve...
Mere information

5 (5 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Julemand
1/5
Julemand
Julemand
100% match

Julemand

Julemanden kan bookes til dit næste juleevent
Julen betyder ofte overfyldte kalendere med mange sociale begivenheder. Skab magiske øjeblikke med tilstedeværelsen af julemanden. En julemand ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Event

Fylder din partner 40 år om et par måneder, og vil du overraske ham eller hende med en hyggelig fødselsdagsfest for at fejre denne milepæl sammen med familie og venner? Skal din ældste søn tage eksamen næste sommer, og planlægger du at sætte ham i rampelyset på en prangende måde med en fest for ham og alle hans venner? Eller er du blevet bedt om at organisere årets drink på kontoret med nogle kolleger? Uanset begivenheden og uanset dine planer for det, ville det ikke være meget praktisk at booke noget underholdning til begivenheden?

Til at begynde med 'begivenheden' mener vi en begivenhed, såsom et bryllup, en fødselsdag eller en festival, der er organiseret af en eller flere personer. Med 'booking til arrangementet' mener vi, at arrangøren kan vælge at organisere bestemte dele af arrangementet eller endda hele arrangementet med vores hjælp.

Forestil dig for eksempel, at du forbereder dig til din søsters bryllup, og at du stadig er lidt rodet med den musikalske underholdning. Hos Evenses har vi en enormt omfattende portefølje af sangere, kvindelige sangere, DJ'er og andre kunstnere, der kan underholde dine gæster med smukke live shows. Eller tænk på at oprette den lokale landsbyfestival som en del af organisationskomiteen, bare for at nævne nogle få. Vi kan også hjælpe dig meget godt med for eksempel at oprette scener, arrangere forskellige madvogne og madboder og booke al slags underholdning. Kort sagt, uanset hvilken begivenhed du vil arrangere, kan vi hjælpe dig med at give det det lille ekstra.

I den henseende betyder det ikke noget for os, hvor stor begivenheden der er tale om. Uanset om det er en privat middag for nogle venner, som du vil have hovedretten til eller for den komplette opsætning af en festival, hvor omkring 6000 mennesker vil være til stede, betyder det ikke noget for os. Vores prioritet er at finde ud af, hvilken slags begivenhed du vil arrangere, hvad du har i tankerne med hensyn til gennemførelsen, og på hvilke områder du vil have lidt støtte.

Ikke desto mindre behøver det ikke at være meget svært at booke til den pågældende begivenhed. Hos Evenses har vi en portal af pålidelige leverandører af tjenester og live-handlinger, som vi har samarbejdet med i utallige fester og arrangementer. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan booke nøjagtigt den begivenhed, du har i tankerne.

Hvis du først selv vil udforske de tilgængelige muligheder, kan du starte med vores hjemmeside. Der kan du allerede undersøge ved hjælp af søgemaskinen. På denne måde kan du hurtigt finde de ideelle muligheder baseret på blandt andet typen af ​​begivenhed og det tilgængelige budget. Derudover er vores bookere og underholdningsspecialister til rådighed syv dage om ugen for at besvare dine spørgsmål om reservation til et arrangement. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi booker den underholdning sammen med dig, der passer perfekt til dine ideer til begivenheden.

Nogle praktiske tips til at holde dig inden for dit budget

Hvis du allerede har organiseret en begivenhed selv, ved du, at det tilgængelige budget har stor indflydelse på, hvad dine muligheder er til begivenheden. Vi hos Evenses er alt for opmærksomme på dette, og det er hvorfor vi også tilbyder muligheder for meget forskellige typer af begivenheder og budgetter. Da overskridning af budgettet er noget du vil undgå, synes vi er det er bedst at vi angiver nogle forskellige måder at holde dig inden for dit budget.

Værdien af ​​partnere og sponsorer
Afhængigt af hvilken slags begivenhed du skal arrangere, er det meget muligt, at der kan findes partnere eller sponsorer, der er villige til at hjælpe økonomisk. Organiserer du for eksempel en konference for fremtidige kandidatstuderende? Måske er der en skole, der ønsker at tilknytte din begivenhed, eller et firma, der ønsker at sponsorere drinks. Eller har den pågældende begivenhed brug for markedsføring for at sælge billetter? Måske kan du spare på designomkostninger ved at gøre det til et projekt for designstuderende fra en lokal skole. Ideen er i sidste ende at reducere dine egne omkostninger gennem samarbejde, men sørg for, at de partnere og sponsorer, du overvejer, faktisk passer godt til begivenheden.

En interessant gæstetaler
Ligesom at finde partnere og sponsorer er det ikke altid let at finde gratis gæstetalere, men det er mere end det værd. Det er muligt, at en gæstetaler accepterer at give en chat på dit arrangement gratis, men så bliver du nødt til at kompensere for det, såsom rejseomkostningerne eller chancen for at øge bevidstheden om deres eget navn eller brand inden for deres nøjagtig målgruppe. Dette er en fremragende måde at give din begivenhed en vis aktivitet uden at skulle bruge halvdelen af ​​dit budget.

Et gratis website
I 1990'erne kunne prisen på et smukt, funktionelt website skyde i luften, men i dag er der så mange måder at oprette et website på, at priserne er meget lavere, især hvis du ved, hvor du skal kigge. Nogle gange er det endda muligt at sætte et website gratis online. Med designplatforme som f.eks. Wix og Wordpress kan du komme i gang med at designe en enkel, men effektiv website til din begivenhed. Hvis du ikke har nogen erfaring eller har lyst til at oprette et sådant website selv, kan du hente hjælp fra en it-studerende eller en freelancer, der tager sig af det hele til en rimelig pris.

Brug sociale medier
Uanset hvilken begivenhed du organiserer, skal du huske at bruge sociale medier. Selvfølgelig behøver du ikke meget mere end en Whatsapp-gruppe eller en Facebook-gruppe til at blive enige om detaljerne til en frokost med venner, men det gælder ikke, hvis du f.eks. vil arrangere en festival næste sommer. Du kan prøve at gøre begivenheden mere kendt på en organisk måde, eller du kan investere i reklamer på de sociale medier. Hvis du vælger reklamer, anbefaler vi at søge hjælp fra en specialist inden for dette område. Under alle omstændigheder er der en god chance for, at annonceringsomkostningerne stadig vil være meget lavere, end hvis du promoter begivenheden offline.

Hvad Evenses kan gøre for dig
Som vi skrev før, står du som arrangør over for et stort udvalg med hensyn til handlinger og tjenester, når du bestiller til en begivenhed. Hos Evenses har vi en bred vifte af professionelle leverandører, der er velegnede til bookinger til alle slags fester og begivenheder, lige fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og firmaarrangementer.

Vi kan for eksempel booke til en begivenhed i samarbejde med dig, der inkluderer forskellige typer underholdning, såsom et live DJ-sæt eller et visuelt show fra en VJ. Det gør festen eller begivenheden endnu mere spektakulær. Uanset om du vil give den kommende nabolagsfest et originalt præg eller er på udkig efter unik underholdning til en aften med kollegaer på den årlige kontorfest, er det sjældent en dårlig ide at booke en begivenhed. For at give dit arrangement et helt personligt præg, kan vi have mange aspekter af det personaliseret, såsom kostumet til servicen, menuerne i din egen cocktailbar eller den faste liste over den jazzsanger, du har reserveret. Vælg os som din partner til arrangementsledelse.

Organisering af begivenheder
Når du organiserer et arrangement, er det vigtigt, at den rigtige underholdning leveres. Hos Evenses tænker vi gerne sammen og hjælper dig med at organisere dit arrangement.

Placeringen er vigtig for at organisere en vellykket begivenhed. Er der plads nok til alle dine gæster? Er der en behagelig atmosfære? Den passende underholdning spiller også en stor rolle i dette. Hvis du er på udkig efter en passende musikalske fortolkning eller anden underholdning til f.eks. en firmaarrangement eller festival, har vi et bredt udvalg af forskellige all-round DJ'er, foto- og videoindstillinger, shows og coverbands. Når du ansætter et band til din begivenhed, er der mange muligheder inden for genrer og kompositioner. Hvis du vil have råd om dette, kan du altid kontakte os. Evenses tilbyder dig forskellige muligheder for underholdning til dine begivenheder. Ud over musikere tilbyder vi også et dansegulv, photobooth og mange andre muligheder. Vi ønsker naturligvis, at dit bryllup eller din fødselsdagsfest skal være uforglemmelig, og vi gør alt, hvad vi kan, for at organisationen af ​​din begivenhed eller fest forgår problemfrit.

Se mulighederne for at booke en act eller kunstner til dit bryllup, firmaarrangement eller festival. Du er velkommen til at kontakte vores personale for mere information om booking af underholdning til dine begivenheder

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!