Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Juicebar
100% match

Juicebar

Book en mobil juicebar til din begivenhed, som sørger for lækre forfriskninger
Book en mobil juicebar med lækre forfriskninger til din begivenhed Ønsker du et sundere alternativ til din beg...
Mere information

5 (12 Anmeldelser)
6000 kr - 15000 kr
Cocktailbar
100% match

Cocktailbar

Fuldend festen med kulørte cocktails lavet af profesionelle bartendere.
Fri cocktailbar til din begivenhed? Fuldend din fest og forkæl dine gæster med frisklavede kulørte cocktails, shaket ...
Mere information

5 (11 Anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Kaffebar
100% match

Kaffebar

Få serveret friskbrygget kaffe til din begivenhed med vores mobile kaffebar
Mobil Kaffebar: Forkæl Dine Gæster Med Exceptionel Kaffe Oplevelse På Stedet Opgrader din begivenhed med en luksu...
Mere information

5 (3 Anmeldelser)
5000 kr - 10000 kr
Smoothiebar
100% match

Smoothiebar

Book en mobil smoothiebar til din fest, reception eller anden begivenhed hos Evenses
Ønsker du at booke en mobil smoothiebar med lækre smoothies til din kommende begivenhed? I så fald kan vo...
Mere information

4,9 (3 Anmeldelser)
8000 kr - 15000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en bar til dit event

Barløsninger: Giv Din Fest det Ekstra Pift

Planlægger du en stor begivenhed som et bryllup, firmafest eller konfirmation? Gør din fest ekstra mindeværdig med vores mobile barer. Med et omfattende udvalg af drikkevarer og skræddersyede løsninger, sikrer vi, at din begivenhed bliver en uforglemmelig oplevelse. Uanset anledningen, er vores professionelle bar-service det perfekte valg for dem, der ønsker at tilføre et strejf af klasse og underholdning.

Hvorfor booke en bar til dit event?

Når du står over for at planlægge en begivenhed, uanset dens størrelse eller anledning, kan det ofte føles overvældende med alle detaljerne. At kunne delegere visse aspekter af arrangementet ikke kun letter byrden, men kan også forvandle en simpel begivenhed til en uforglemmelig oplevelse. En af de mest effektive måder at gøre dette på er ved at booke en bar. En professionelt drevet bar tilfører en unik charme, der kan være samlingspunktet for dine gæster og skabe en livlig og hyggelig atmosfære.

Men det handler ikke kun om at servere drikkevarer. Med Evenses kan du gøre baren til en forlængelse af dit event's tema eller brand. Forestil dig dit eget logo pryde baren og cocktailkortet, skabe en følelse af ejerskab og eksklusivitet. Dette personlige præg sikrer, at baren ikke kun er et sted at hente en drink, men også et samtaleemne i sig selv, der forstærker den overordnede stemning og identitet af dit arrangement.

Med den rette bar og det rette team bag den, bliver din begivenhed ikke kun mindeværdig for dig, men også for hver eneste gæst, der deltager.

bartender.jpeg

Lej en cocktailbar

Hvem kan modstå charmen ved en fest med en velassorteret bar? Med vores cocktail catering kan du forvandle din fest til en uforglemmelig oplevelse. Vores erfarne bartendere mixer farverige cocktails, der vil glæde dine gæster, uanset om de ønsker alkoholholdige eller alkoholfri cocktails.

Med en passion for mixologi og flere års erfaring i branchen, skaber vores bartendere lækre drinks tilpasset enhver smag. Har du specielle præferencer eller ønsker til drinksmenuen? Intet problem, vi skræddersyr gerne efter dine behov.

Vælger du at leje en mobil cocktailbar fra Evenses, er du garanteret top service fra vores dedikerede team. Og for dem, der ønsker at tilføje et strejf af elegance, tilbyder vi også imponerende champagnetårne som et ekstra blikfang.

Lej en kaffebar

Lej en mobil kaffebar fra Evenses til din fødselsdag, bryllup eller anden begivenhed. Her vil professionelle baristaer forkæle dine gæster og dig med et bredt udvalg af friskbrygget kaffe, med alt fra americano til flat white. Vores baristaer skaber utrolig latteart i din kaffe, som hjerter og blade. Dette skaber unikke oplevelser for gæsterne.

Kaffebaren kan komme ud til alle slags fester, og kan både være på udendørs og indendørs areal. Hvis du har sprecifikke ønsker til kaffebaren, såsom hvis du ønsker der også skal være former for te eller varm kakao, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at få dine ønsker opfyldt.

latteaart.jpeg

Lej en smoothie- eller juicebar

Ved at leje en mobil smoothiebar eller juicebar, får du friske og sunde smoothies, som vil være et sikkert hit hos dine gæster, unge som gamle. Det er samtidig spændende og underholdende at se processen fra frugt til friskpresset juice. Du kan leje en juicebar hos Evenses, og få en komplet bar, hvor der er sørget for det hele til at hjælpe dine gæster og dig.

Dine gæster kan komme med ønsker til deres smoothie, sådan at alle får deres helt egen smoothie eller juice, hvis du har specifikke ønsker, så vil vi gøre alt for at få den i opfyldelse.

Alle vores barer kan fås i hele Danmark, så kan du nyde din fest, og kan få dine gæster til have en hel speciel oplevelse. Uanset om du ønsker en bar til store firmafester, din fødselsdagsfest eller barnedåb, så har vi løsningen der passer til dig og dine ønsker.

Gør Din Begivenhed Uforglemmelig med den Perfekte Bar

Hver begivenhed, uanset dens størrelse eller formål, fortjener en særlig touch, der gør den mindeværdig. En af de mest effektive måder at opnå dette på er ved at tilføje en professionel bar til festlighederne. Forestil dig glæden ved et bryllup, hvor gæsterne skåler i skræddersyede cocktails, eller spændingen ved en produktlancering, hvor deltagerne kan nyde en forfriskende drink, mens de lærer om det nye produkt. En bar er ikke kun en kilde til drikkevarer; det er en oplevelse, en samtalestarter og en måde at tilføre et strejf af luksus til enhver begivenhed. Uanset om du fejrer en personlig milepæl, arrangerer en corporate event eller bare ønsker at gøre en speciel aften endnu mere speciel, kan den rette bar gøre hele forskellen.


Lej en mobil bar

Ønsker du at leje en bar? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type servicer, der er det bedste match til din fest. Vores dygtige eventspecialister står altid klar til at rådgive dig om din fest !Hvad koster det at leje en bar?

Priserne ved at leje en bar spænder bredt, alt efter størrelsen på dit arrangement, tidspunktet og tidsintervallet. Ved specifikke krav til sortiment eller påklædning, kan der ligeledes være ekstra omkostninger forbundet heraf.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!