Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Professionel videograf
100% match

Professionel videograf

Vil du booke en Videograf til dit bryllup, firmaevent eller begivenhed?
Mange mennesker vil overveje en fotograf, men hvad ville være sjovere end en videograf, der fanger, alt hvad der sker p...
Mere information

Pris på forespørgsel
Videograf Patrick
100% match

Videograf Patrick

Book Videograf til dit event
Videograf Ønsker du videomateriale af høj kvalitet og med en kreativ tilgang, så er det Patrick, du skal have fat i. Videografen er med lige fra idégenerering og...
Mere information

Pris på forespørgsel
Fotohokje boeken bruiloft feest.jpg
1/11
Photobooth
Photobooth
100% match

Photobooth

Fotos fra en photobooth er et dejligt og sjovt minde
Et opsigtsvækkende billede er kilden til det perfekte minde fra din fest eller festlige begivenhed og især, hvis billedet er taget, når d...
Mere information

4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Bryllups fotograf
100% match

Bryllups fotograf

Bryllupsfotografen skaber en smuk bryllupsdokumentar af dit din specielle dag.
Vi tilbyder en fotografering til en lang række begivenheder. Vores professionelle fotograf har allerede taget ...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
8000 kr - 25000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Foto & Video til dit event

Ønsker du at forevige dit magiske øjeblik til din begivenhed? Så book en fotograf eller book en videograf til dit bryllup, firmafest, konfirmation eller andet. Du sikrer muligheden for at se tilbage på de gyldne øjeblikke.

Skal du til at planlægge en dåb i den nærmeste fremtid, hvor du ønsker stemningsbilleder i kirken samt fotografering af gæsterne, som ankommer til kirken? Eller er du ved at planlægge din datters konfirmation, hvor drømmen er en fotograf og videograf ved kirken samt til festen? I så fald kan Evenses hjælpe dig.

foto-og-video.jpeg

Hvorfor booke en fotograf eller videograf til dit event?

Ved at booke en professionel fotograf behøver du ikke at stresse over om du får fanget alle de vigtige øjeblikke, om lyset er godt eller om vinklen er god. Vores fotografer og videografer er uddannet til at fange de bedste øjeblikke, så du kan blot slappe af, da du er i trygge hænder.

Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte fotograf, som kan tage billeder til dit event. Vi kan også hjælpe dig med at finde en videograf, som kan fange de værdifulde øjeblikke på video, og du får efterfølgende en video som du kan se igen og igen efter begivenheden er overstået.

Vi har den rette løsning til alle situationer.

Hvis du ønsker hjælp til at finde en professionel fotograf eller videograf, er du velkommen til at kontakte Evenses. Vi kan hjælpe dig i hele landet, og du er sikret at du har en hel masse optagelser og/eller billeder, som foreviger dit særlige event.

Uanset hvilket slags event du er ved at planlægge kan en fotograf eller videograf være den perfekte løsning. Det kan f.eks. være du skal holde en konfirmation og ønsker en video, hvor I kan mindes de gode øjeblikke. Eller måske du skal holde bryllup og ønsker at forevige dagen med professionelle billeder, og en video, som samler alle øjeblikke i en video.

Det kan også være at du er ved at planlægge den næste firmafest og ønsker en selfi-kamera, hvor alle kollegerne kan tage billeder hele aften, og på den måde få foreviget årets fest.

Eller måske har du lige udgivet et nyt produkt, som du skal have fotograferet, og også i den situation kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige fotograf. Måske du er ved at planlægge bryllup og ønsker en photobooth, hvor alle gæsterne selv kan tage billeder, som foreviger eventet.

video-af-bryllup.jpeg

Vi har mange forskellige muligheder, og du er altid velkommen til at kontakte os - enten via e mail eller opkald, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dit event. Vi vil gøre alt for at finde den rette, som opfylder dine ønsker og behov.

Ønsker du at leje en professionel fotograf eller videograf? Vi står klar til at hjælpe dig. Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken der er det bedste match til dit arrangement, og du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud.

Du kan se nærmere og læse mere om vores udvalg af foto & video her.

Hvad koster det at booke en fotograf eller videograf til mit event?

Prisen på en videograf og fotograf er forskellige, og afhænger af hvad du ønsker af vedkommende, såsom hvor mange timer dit event varer og hvis du har særlige ønsker.

Hvad kan man forvente af videografen eller fotografen?

Det afhænger af hvad dit event indebærer og hvad der aftales på forhånd. De fleste fotografer går rundt blandt dine gæster og tager en masse billeder, som efterfølgende sorteres og sendes til dig. En videograf går ligesledes blandt dine gæster og filmer de særlige øjeblikke, og efterfølgende redigerer videomaterialet og sender en samlet video til dig. Uanset om du booker en fotograf eller videograf er det vigtigt på forhånd at aftale hvis du har specifikke ønsker, det kan være at der er noget som vedkommende skal få fanget eller andet.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!