Kendte Kunstnere

Book kendte kunstnere

Har du lyst til at booke en kendt kunstner til din datters femtende fødselsdagsfest? Er det snart tid til den årlige gadefest igen, og leder du efter en velkendt kunstner for at sætte din begivenhed på kortet? Eller afholdes firmafesten på dit kontor i Danmark i år, og vil du gøre det til noget mindeværdigt for dine udenlandske kolleger? Uanset hvilken slags fest eller begivenhed du vil arrangere, giver booking af en velkendt kunstner altid det lille ekstra til begivenheden. Når alt kommer til alt sker det ikke hver dag, at dine gæster kan opleve liveoptræden af ​​en berømt kunstner tæt på.

Kendte kunstnere

Kendt eller ej, er det selvfølgelig vigtigt, at den kunstner, du booker, også passer godt til den fest eller begivenhed, du skal arrangere. Burhan G giver for eksempel fantastiske live shows, men han vil sandsynligvis være lidt malplaceret på en rock & roll fest. Det er en skam at bruge tid, kræfter og budget på at booke en velkendt kunstner, der i sidste ende viser sig at have nogen merværdi for din begivenhed. Derfor er det vigtigt at have en mere eller mindre klar idé om den fest, du skal arrangere, før du booker en kendt kunstner.

Ansæt en kendt kunstner

Du vil være i stand til at finde en masse materiale online fra mange kendte kunstnere, men det tilrådes stadig at tilkalde hjælp fra en erfaren fest inden for kunstnerbestillinger under bookingprocessen. Hos Evenses har vi for eksempel booket kendte kunstnere i Danmark utallige gange. Vi har været aktive i verden af ​​underholdning og kunstnerbookinger i mange år, og vi er glade for at stille den viden og ekspertise til rådighed, så du kan booke den perfekte velkendte kunstner til din fest. I årenes løb har vi opbygget et omfattende netværk af berømte kunstnere, som vi har arbejdet sammen med mange gange, så sørg for at tjekke vores hjemmeside. Du kan nå vores bookere og underholdningsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om reservation af en kendt kunstner, både via tilbudsformularen på vores hjemmeside og via e-mail eller telefon. Hvis du først vil se selv, kan du allerede starte med hjælp fra søgemaskinen på vores hjemmeside. For at hjælpe dig på vej med at booke en velkendt kunstner til din fest eller begivenhed vil vi også nævne et par ting nedenfor, som du skal være opmærksom på under bookingprocessen.

Hvad du absolut skal være opmærksom på, når du booker en kendt kunstner

Det er ofte tilfældet, at jo mere berømt kunstneren er, desto større krav stilles der til arrangøren, og jo mere omfattende kan kontrakterne blive. Af den grund er det en god idé at samarbejde med et firma, der har dokumenteret erfaring med at booke kendte kunstnere. For at hjælpe dig på din vej har vi allerede nævnt nogle få nedenstående faktorer, der absolut bør tages i betragtning, hvis du vil booke en velkendt kunstner til din fest eller begivenhed. Den sidste ting du vil have er, at du på den store dag bliver nødt til at tackle ubehagelige overraskelser vedrørende den underholdning, du har arrangeret.

Ved, hvilken slags kunstner du vil booke

Det lyder måske logisk, men du vil blive overrasket over, hvor mange mennesker der starter en søgning efter den ideelle kendte kunstner uden at vide nøjagtigt, hvilken slags fest de skal arrangere, eller hvilken slags musik der passer godt til det. Ved at gøre dig selv en klar idé om festen, du har i tankerne, og hvilken rolle kunstneren spiller i den, gør du det meget lettere for dig selv. Hvis du er villig til at booke en velkendt kunstner, vil du gerne have, at denne kunstners handling passer til den fest, du organiserer, den atmosfære, du har i tankerne, og det sted, hvor festen afholdes.

Få råd om 'hvordan og hvad' ved reservation af en kunstner

Selvom du ofte har hørt den kendte kunstner synge og optræde på tv og online, er det stadig tilrådeligt at undersøge noget. Hvordan lyder han eller hun live? Er det behageligt at kommunikere med ham eller hende eller med hans eller hendes ledelse? Hvordan er interaktionen med offentligheden ved mindre begivenheder? Af denne grund kan du for eksempel finde en hel række anmeldelser på Evenses-webstedet pr. Velkendt kunstner i vores portefølje fra folk, der allerede har set og / eller booket handlingerne live. Derudover vil du også kunne finde flere oplysninger om den berømte kunstner, du vil booke andre steder på internettet.

Hold øje med kunstnerens yderligere betingelser

Vi har nævnt det før, men generelt, jo mere berømt den kunstner, du vil booke til din fest, jo mere omfattende pakken med krav kan du forvente. Der er ikke noget galt med dette i sig selv, men sørg for, at du ved nøjagtigt, hvad der bliver bedt om dig, og hvad du betaler for. Det er ofte muligt at forhandle på dette område, og det er for eksempel et af de aspekter, hvor et samarbejde med et erfaren underholdningsbureau som Evenses kan være nyttigt.

Hove nogle alternative

Forestil dig, at du har taget alt ovenstående i betragtning og fundet den perfekte berømte kunstner til din begivenhed. Det eneste, der mangler, er bekræftelse fra kunstneren, og det viser sig, at han eller hun ikke er tilgængelig på den dato, du ønsker. Hvis du ikke har taget dette scenarie i betragtning på forhånd, så er du pludselig nødt til at lede efter en ny handling, og der er en god chance for, at der ikke er så meget tid, som du ville have ønsket. Så sørg for at du også har en alternativ mulighed eller to ved hånden, når du bestiller en velkendt kunstner. På den måde er du forberedt, når dit første valg ikke er tilgængeligt til din begivenhed af en eller anden grund.

Hvad Evenses kan gøre for dig, når du booker en kunstner

Hvis du vil reservere en velkendt kunstner i Danmark, bliver du nødt til at beskæftige dig med et stort udvalg og variation i musikstil. Hos Evenses arbejder vi med et bredt udvalg af kendte kunstnere, der er velegnede til forestillinger på alle slags fester og begivenheder, lige fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og firmaarrangementer.

Vi kan også booke en kendt kunstner sammen med dig i kombination med andre musikalske elementer, såsom instrumental akkompagnement på klaver, guitar eller saxofon, for blot at nævne nogle få eksempler. Uanset om du vil give den kommende nabolagsfest et traditionelt præg eller er på udkig efter original akkompagnement til en aften med levende musik med kolleger på den årlige kontorfest, vil en velkendt kunstner sikre, at din fest bliver diskuteret. For at give din fest et helt personligt præg, kan du arrangere et repertoire med den pågældende kunstner, der også inkluderer dine yndlingssange. Mange af de kendte kunstnere, vi arbejder med, er åbne for dette.

Når du booker en kendt kunstner, tilrådes det at gøre det med en erfaren fest, når det gælder reservation af sådanne handlinger. Evenses har været aktiv i verden af ​​begivenheder og underholdning i mange år, og vi har hjulpet hundreder af kunder med at booke kendte kunstnere gennem årene. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede se på vores kunstnerportefølje, mens du også kan kontakte vores bookere og underholdningsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om reservation af en velkendt kunstner. Du kan nemt nå dem ved at udfylde og sende citatformularen på hjemmesiden eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi sammen med dig booker den kendte kunstner, der passer perfekt til den fest eller begivenhed, du organiserer.

OSS: kunstnerbooking

Hvad koster en kendt kunstner?

Priserne på berømte kunstnere varierer enormt. For en semi-berømt folkesanger kan du give et beløb fra 10000kr, -. Kendte kunstnere, der kun er kendt i Danmark, koster mellem 20000 og 150000kr. Kunstnere, der også er kendt internationalt, har en pris på mellem 150.000 og 500.000kr. De mest populære DJ'er, der har stor berømmelse over hele verden, har en startpris på 1.000.000kr. Der er naturligvis undtagelser fra denne prisklassificering. Vil du vide, hvilke kunstnere du kan booke med dit ønskede budget? Vi giver dig gerne uafhængig rådgivning om dette.

Hvor længe spiller en berømt kunstner?

De fleste sangere og urban kunstnere optræder i 30 minutter. DJ'er kører i 60 til 90 minutter på en fest.

Hvordan er processen, når man booker berømte kunstnere?

Du kan anmode om tilgængelighed og information om din valgte berømte kunstner via vores hjemmeside. Vi kontakter dig for at drøfte dine krav. Vi giver dig gratis og uafhængig rådgivning om, hvilke kunstnere der passer til din fest og gennemgår kunstnerens behov sammen med dig, og selvfølgelig får du prisen. Hvis du er interesseret, placerer vi en mulighed for dig. Hvis du ønsker at booke, kan du give os besked pr. Telefon eller e-mail, så ordner vi alt.

Hvad er en rider?

En rider er et dokument, hvor en kunstners ønsker og krav registreres. Især velkendte kunstnere har ofte et antal ønsker, såsom deres eget påklædningsværelse, et bestemt antal flasker drikkevarer, et måltid og så videre. Ud over denne 'gæstfriheds rider' har kunstnere ofte også en 'teknisk rider', for eksempel angiver denne rider, hvilke højttalere, input og skærme der ønskes. I mange tilfælde tager kunstnerens lydtekniker dette med sig selv. Han kan også slå ind i dit tilgængelige lydset. På den tekniske ridder kan du se, om dit lydset opfylder kunstnerens krav. Hvis du ikke forstår dette. Intet problem, vi hjælper dig gerne!

Vil du booke kendte kunstnere til din firmafest, fødselsdag eller bryllup? Via vores bookingkontor kan du booke de bedste hollandske sangere, belgiske sangere, hollandske sangere og berømte DJ'er til hvert show i showet. Kunstnerbureau Evenses tilbyder dig en velkendt dansk kunstner til enhver lejlighed og alle begivenheder.

Book kendte kunstnere til din firmafest, festival eller fødselsdag

Priserne på de kunstnere, du vil booke, er selvfølgelig vigtige. Som regel er det ikke billigt at booke kendte kunstnere. Mindet om de berømte danske kunstnere, som du booker, forbliver dog i lang tid. Du har muligvis været gift i 25 år, har en fødselsdagsfest eller er ved at blive gift. Så er det en vidunderlig oplevelse, når de bedste sangere fra Danmark kommer til at spille danske sange på din fest. Vi vil gerne kontakte dig for at besvare spørgsmål om berømte sangere, leje af danske kunstnere og omkostningerne ved berømte kunstnere. Book nemt eller anmod om et uforpligtende tilbud med priser. Evenses tilbyder dig prisen som en samlet pris. Vi hjælper dig gerne med mere information om reservation af kendte kunstnere.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!