Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
DJ & Mobildiskotek
100% match

DJ & Mobildiskotek

Book et DJ show med talentfulde DJ Roki, med tilhørende professionel lys og lyd.
DJ Roki Vores DJ & mobildiskotek er et top professionelt mobildiskotek, der siden 2014 har spillet for mere ...
Mere information

5 (6 Anmeldelser)
9200 kr - 14720 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Lej mobildiskoteker & DJ's til dit event

Skal du holde et event, hvor du ønsker en dj og mobildiskotek? En interaktiv DJ, som kan flyttes rundt til din begivenhed, så festen kan være der hvor gæsterne er. Book en mobil DJ, og sørg for god musik til dit event, som kan sætte gang i dansegulvet.

DJ-kabinen kan nemt flyttes og placeres næsten hvor som helst. Der er små hjul under dj-kabinen. Derudover har den mobile DJ en mikrofon til at underholde publikum.

Det er også meget bekvemt, at DJ'en ikke er afhængig af elektricitet. Så han kan virkelig spille hvor som helst, i op til 10 timer.

Skærmbillede 2022-12-15 kl. 14.00.34.png

Hvorfor booke mobildiskotek?

Lej en DJ, som kan spille den musik du ønsker, og du er sikret en aften, hvor du ikke skal bekymre dig og i stedet kan nyde at være på dansegulvet med dine gæster. Vores dj s har års erfaring, og er professionelle i deres optræden.

Du kan booke et mobilt diskotek, hvis du ønsker den helt rigtige diskotek stemning til dit event til din næste fest, så er du sikret det her. Et mobilt diskotek er nemt at rykke rundt, og hvis I ønsker dette under festen, er dette intet problem.
Vores DJ kan spille lige den slags musik du ønsker, og har i et tema såsom 80’er disco, så kan vores DJs nemt tilpasse sig, så du får det som ønsket.

Vi kan finde den bedst mulige DJ til dig og dit event. Vi har helt sikkert den helt rigtige DJ, som opfylder dine ønsker, og kan sørge for at I får en god oplevelse. Alle vores DJs kommer med deres eget udstyr, så du ikke skal bekymre dig om noget.

dj_mobil2.jpeg

Gør din fest komplet!

Hvis du ønsker at have den absolutte bedste aften sammen med dine gæster, så har vi mange muligheder, som kan fuldende jeres aften. Det kan f.eks. være at du ønsker at holde dine gæster mætte, og dette kan vi hjælpe dig med. Vi har mange forskellige foodtrucks, alt fra burger til poke bowl, og du kan selv bestemme om det skal være frokost, aftensmad eller natmad.

Det kan også være du ønsker at give dine gæster den bedste underholdning, og dette kan vi hjælpe dig med. Vi har flere forskellige acts, som kan være med til at fuldende din aften, og give dig og dine gæster et minde til mindebogen. Det kan være du ønsker der skal være en mavedanser, som kan imponere dine gæster. Eller måske du ønsker en tryllekunstner eller tankelæser, som kan fortrylle dine gæster, og få dem til at tabe kæben.

Vi har mange forskellige muligheder for at gøre din fest komplet, og du er altid velkommen til at kontakte os, for at få råd og rådgivning til det event du er ved at planlægge. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at sørge for at I får en uforglemmelig aften.

Book en Mobil DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller børnefødselsdag!

Vi har DJs i hele landet, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at få dine drømme og ønsker opfyldt til dit arrangement. Du kan kontakte os, hvis du ønsker at booke en DJ, vi har mange forskellige muligheder.

Ønsker du at booke en af vores dygtige Mobile DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke Mobile DJ's, der er det bedste match til din fest. Du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, og vi lover vi kan lave et godt tilbud til dig. Du kan kontakte os på mail, via et opkald eller ved at udfylde kontaktformularen på siden.

Se nærmere på vores udvalg af Mobile DJ's her.

Hvad koster det at booke en mobil DJ?

Prisen afhænger bl.a. hvor i landet dit event bliver afholdt, om du har specifikke ønsker og hvor længe du ønsker det skal være til stede.

Hvilke slags events passer mobil DJ til?

Mobil DJ kan være passende til flere forskellige slags event - det er kun din egen fantasi der sætter grænser. Det kan f.eks. fødselsdag, firmafest eller jubilæum.Hvad er en mobil DJ?

En mobil DJ er en DJ, der kommer på stedet med sit udstyr for at spille musik under en fest eller et arrangement.

Hvilken slags musik kan jeg forvente af en mobil DJ?

Det afhænger af DJ'ens personlige præferencer og stil. Mange mobile DJ's tilbyder en bred vifte af musikstilarter, fra pop til hiphop og rock til dans, så de passer til publikums behov. Det er en god idé at angive på forhånd, hvilken slags musik du forventer, og om der er særlige ønsker.

Er det muligt at tilpasse playlisten til mine ønsker?

Ja, selvfølgeligt er det det. Vores DJs er meget åbne overfor dine ønsker, og foretrækker at du giver dem en referenceramme, som de kan lave playlisten ud fra. De er generelt også åbne over for ønsker i løbet af festen.

Hvor længe bør saxofonister og DJs spille sammen?

Vi anbefaler, at saxofonisten spiller med DJ'en i 2-3 timer. Hvis saxofonisten spiller mindre, når I næsten ikke at nyde det, hvorimod at længere end 3 timer går hen og bliver lidt for meget i længden.

Skal vi selv have noget udstyr klar til DJ'en?

Niks. Medmindre i har nogle meget konkrete sær ønsker sørger vores DJs selv for alt hvad der hedder højtalere, lyd og lys.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!