Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed
Book en DJ hos Evenses! Vi har alle typer DJ's; all-round, lounge, house, disco, 80’er/90’er, k...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
DJ & Mobildiskotek
100% match

DJ & Mobildiskotek

Book et DJ show med talentfulde DJ Roki, med tilhørende professionel lys og lyd.
DJ Roki Vores DJ & mobildiskotek er et top professionelt mobildiskotek, der siden 2014 har spillet for mere ...
Mere information

5 (6 anmeldelser)
9200 kr - 14720 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Lej mobildiskoteker & DJ's til dit event

Skal du holde et event, hvor du ønsker en dj og mobildiskotek? En interaktiv DJ, som kan flyttes rundt til din begivenhed, så festen kan være der hvor gæsterne er. Book en mobil DJ, og sørg for god musik til dit event, som kan sætte gang i dansegulvet.

DJ-kabinen kan nemt flyttes og placeres næsten hvor som helst. Der er små hjul under dj-kabinen. Derudover har den mobile DJ en mikrofon til at underholde publikum.

Det er også meget bekvemt, at DJ'en ikke er afhængig af elektricitet. Så han kan virkelig spille hvor som helst, i op til 10 timer.

Skærmbillede 2022-12-15 kl. 14.00.34.png

Hvorfor booke mobildiskotek?

Lej en DJ, som kan spille den musik du ønsker, og du er sikret en aften, hvor du ikke skal bekymre dig og i stedet kan nyde at være på dansegulvet med dine gæster. Vores dj s har års erfaring, og er professionelle i deres optræden.

Du kan booke et mobilt diskotek, hvis du ønsker den helt rigtige diskotek stemning til dit event til din næste fest, så er du sikret det her. Et mobilt diskotek er nemt at rykke rundt, og hvis I ønsker dette under festen, er dette intet problem.
Vores DJ kan spille lige den slags musik du ønsker, og har i et tema såsom 80’er disco, så kan vores DJs nemt tilpasse sig, så du får det som ønsket.

Vi kan finde den bedst mulige DJ til dig og dit event. Vi har helt sikkert den helt rigtige DJ, som opfylder dine ønsker, og kan sørge for at I får en god oplevelse. Alle vores DJs kommer med deres eget udstyr, så du ikke skal bekymre dig om noget.

dj_mobil2.jpeg

Gør din fest komplet!

Hvis du ønsker at have den absolutte bedste aften sammen med dine gæster, så har vi mange muligheder, som kan fuldende jeres aften. Det kan f.eks. være at du ønsker at holde dine gæster mætte, og dette kan vi hjælpe dig med. Vi har mange forskellige foodtrucks, alt fra burger til poke bowl, og du kan selv bestemme om det skal være frokost, aftensmad eller natmad.

Det kan også være du ønsker at give dine gæster den bedste underholdning, og dette kan vi hjælpe dig med. Vi har flere forskellige acts, som kan være med til at fuldende din aften, og give dig og dine gæster et minde til mindebogen. Det kan være du ønsker der skal være en mavedanser, som kan imponere dine gæster. Eller måske du ønsker en tryllekunstner eller tankelæser, som kan fortrylle dine gæster, og få dem til at tabe kæben.

Vi har mange forskellige muligheder for at gøre din fest komplet, og du er altid velkommen til at kontakte os, for at få råd og rådgivning til det event du er ved at planlægge. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at sørge for at I får en uforglemmelig aften.

Book en Mobil DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller børnefødselsdag!

Vi har DJs i hele landet, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at få dine drømme og ønsker opfyldt til dit arrangement. Du kan kontakte os, hvis du ønsker at booke en DJ, vi har mange forskellige muligheder.

Ønsker du at booke en af vores dygtige Mobile DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke Mobile DJ's, der er det bedste match til din fest. Du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, og vi lover vi kan lave et godt tilbud til dig. Du kan kontakte os på mail, via et opkald eller ved at udfylde kontaktformularen på siden.

Se nærmere på vores udvalg af Mobile DJ's her.

Hvad koster det at booke en mobil DJ?

Prisen afhænger bl.a. hvor i landet dit event bliver afholdt, om du har specifikke ønsker og hvor længe du ønsker det skal være til stede.

Hvilke slags events passer mobil DJ til?

Mobil DJ kan være passende til flere forskellige slags event - det er kun din egen fantasi der sætter grænser. Det kan f.eks. fødselsdag, firmafest eller jubilæum.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!