Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Håndlæser
100% match

Håndlæser

Lad denne håndlæser spå fremtiden for dig og dine gæster ved at læse deres hænder
Få spået fremtiden med en håndlæser Lad dine gæster få en oplevelse ved at lade håndlæseren spå om deres fr...
Mere information

Pris på forespørgsel
Tarot kortlæser
100% match

Tarot kortlæser

Tarot-kortlæser forudsiger din fremtid med sine tarotkort.
Vil du have en sand siger til din fest? En erfaren tarotkort læser forudsiger dine gæsters fremtid. Hun forklarer Tarot på en moder...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book spåkoner til dit event

Skal du booke noget underholdning til din næste fødselsdag, firmafest eller vejfest? Har du lyst til at underholdningen skal være noget i forbindelse til den åndelige verden? Hvorfor så ikke booke en spåkone til dit event?

spåkoner.jpeg

Hvorfor booke en spåkone til dit event?

Med en spåkone er du garanteret fremragende underholdning. Din gæster kan få læst deres fremtid - enten som par eller individuelt. Vi har mange forskellige muligheder, og hjælper dig gerne. Det kan for eksempel være at du ønsler en paranormal spåkone, korlæsning af en tarot kortlæser, som lægge kort for dig og dine gæster eller måske du ønsker en clairvoyant håndlæsning.

Spåkoner giver personlig opmærksomhed til dine gæster til din fest, og kan give et minde som dine gæster sent vil glemme. Du vil måske gerne vide hvordan det fungerer, men du må læne dig tilbage og nyde oplevelsen.

Vi lover ikke at vores spåkoner kan hjælpe dig på rette spor, se flere år frem i fremtiden eller hvordan dit liv vil se ud, men vi kan spå at I vil få en fantastisk aften, og helt sikkert går klogere derfra.

Book spåkoner hos Evenses, som kan bruges på forskellige måder, såsom et centralt show, en åbningsceremoni til et event, eller f.eks. en byfest. Har du en stor messe, der skal åbnes spektakulært eller har du en lille privat fest, der kan bruge lidt ekstra underholdning? Vores spåkoner kan indsættes i hele Danmark, som kan gøre jeres aften hel speciel.

tarotkortlæser.jpeg

Forskellige metoder af spådomskunst

Når vi taler om en spåmand på messen, tænker du sandsynligvis snart på nogen med en glaskugle eller måske med et sæt kort, men der er mange flere. Fra at læse Tarot-kort, analysere stjernerne, se på ild og læse palmer, er der utallige metoder, der er blevet udviklet gennem århundrederne. For at hjælpe dig på din vej har vi listet nogle af de mere almindelige former nedenfor.

Esoterisk

Esoterisk er et andet ord for den velkendte tarot. Tarot er et sæt på 78 kort med forskellige billeder på, som alle har forskellige betydninger, separat og i forhold til hinanden. Læsning af tarotkort bruges hovedsageligt som en del af meditation, til at analysere personligheder og til at læse fremtiden.

Chiromancy

Chiromancy er det mindre anvendte navn for håndflade. Dette er en form for spådom, hvor linjerne og andre karakteristika ved en persons hånd bruges som grundlag for at udlede karaktertræk og personens fremtid. Hos Evenses kan du booke en håndflæselæser for at dele hendes viden om håndflade med dine gæster.

Tasseografi

Du er sandsynligvis ikke fortrolig med tasseografi, og hvad der præcist gøres. I denne meget gamle form for fortælling drikker en person en kop tyrkisk kaffe og te, hvorefter en spåmand læser den efterladte kaffe eller teblade for at forudsige den persons fremtid. I dag ses det hovedsageligt som en form for underholdning og en interessant måde at læse ind i nogens fremtid.

Glaskugle

En af de mest berømte metoder er at se i glasset eller krystalkuglen. Formålet er at få visse visioner ved at stirre ind i en kugle af krystal eller glas. Dette er en almindelig form for spådom på blandt andet messer og film.

håndlæseren.jpeg

Book en spåkone til din fødselsdagsfest, firmafest, vejfest eller konfirmation!
Uanset om du ønsker en spåkone, håndlæser eller kortlæse, så kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige match til dit event, så du og dine gæster bliver underholdt og måske kan få et smugkig ind i fremtiden.

Det kan også være du ønsker at kombinere flere former for underholdning såsom en tankelæser, et ildshow eller en karikaturtegner. Så kan vi hjælpe dig. Eller hvis du mangler et band eller orkester til dit event, så kan vi også hjælpe dig med dette. Uanset er du altid velkommen til at kontakte os, og sammen kan vi få opfyldt dine ønsker og drømme for dit event.

Ønsker du at booke en spåkone? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken der er det bedste match til dit arrangement, og du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud.

Se nærmere på vores udvalg her

Hvad koster en spåkone?

Prisen på en spåkone afhænger af flere forskellige faktorer. Herunder hvor mange I kommer til at være til begivenheden, hvilken slags spåkone du ønsker og hvor i landet dit event finder sted.

Hvilke slags events passer spåkone til?

En spåkone kan passe til flere forskellgige slags events, og det er kun din egen fantasi der sætter grænser. Det kan være underholdning til en intim middag, det kan være til en fødselsdag eller til en firmafest - mulighederne er mange.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!