Violinister

Ønsker du at have en violinist til at skabe den perfekte stemning under dit bryllup, middag eller reception? Du kan booke professionelle violinister hos Evenses til at skabe den helt rigtige ramme for din begivenhed. Du kan enten booke en violinist som solist, en duo eller som et ensemble. Når du bestiller en duo, kan violinen kombineres med et andet musikinstrument som et klaver, eller en cello. Dette er selvfølgelig garanteret ved tilfældet af at du booker et helt ensemble.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Vores violinister på Evenses kan lejes til at spille stille baggrundsmusik såvel som forgrundsmusik under din reception, byllup, fødselsdag eller begravelse. De fleste violinister, der kan bookes hos os, spiller klassisk musik. Derudover har vi en duo med en violin og guitar, der spiller jazzmusik og en duo der kan spille mere moderne musik til dit event. Alle vores musikere er professionelle og udannet fra konservatoriet.

Book en violinist til dit bryllup, reception eller noget helt andet, mulighederne er uendelige.

Ønsker du at booke en af vores dygtige violinister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke violinist, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores violinister her.