Esbjerg

Esbjerg er den femte største by i Danmark. Byen er kendt for de mange hav og ligger ved Vesterhav og Vadehav. Derudover, så er den kendt for sin store skøjtebane  på Torvet. Det er gratis at skøjte, hvis du ejer et par, ellers kan du naturlighvis lege skøjte og hjelm. I 1994 kunne Esbjerg fejr 100 års jubilæum som et selvstændigt kommnune. Hertil, blev ‘’Mennesket ved Havet’’ rejst i anledningen af ceromonien, men blev først afsløret i 1995. Skulturen af de 4 mænd er blevet set af turister i hele verden.

Vestjyllands største shoppingcenter Broen tilbyder butikker, spisesteder og 700 p-pladser. Byen har også fået bygget street food samt, tilbyder gæster restauranter og caféer. Underholdning er også en vigtig rolle i Den smukke by. I Esbjerg kommune, er streetfood en af de nyer tilholdssteder. Her, tilbydes gode råvarer og giver dig den bedst af streetfood. Esbjerg fortsætter med at bruge innovative ideer til at kunne fremme kommunen.

Her, er der underholdning og aktiviteter hver wekend. Det betyder at der bliver holdt koncerter, fest aktiviteter og andre former for socialskaber. Evenses tilbyder derfor, et bredt udvalg af underholdning i Esbjerg. Vi har lige fra musiker, spåkoner, harpister, tryllekunstner til festplanlægger til fødselsdag, bryllupper, jubilæumer osv. Vi tilbyder enhver form for underholdning og vi har præcis hvad du mangler. Vi stræber efter at være den fortrukne underholdningsbureau. Derfor, har vi ikke en målgruppe, men prøver så hvidt at ramme alle. Book eller bestil underholdning idag og få en aftale til den ønskede dato. kan du bestille en stand up komiker, eller foretrækker du en DJ? så kan alt lade sig gøre. Læs mere nedenfor og udvælg dit ønskede underholdning.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!