Klassikere fra 80’erne og 90’erne. DJ 'Kix' tager dig tilbage i tiden og skaber fantastiske 80'er og 90'er fester. Denne DJ har valgt de bedste albums fra denne særlige musikalske periode. Ud over de valgte numre er der altid mulighed for at ønske noget andet. DJ 'Kix' har flere års erfaring med at levere 80'er og 90'er fester.

80 'er og 90 'er DJ 'Kix' har opnået erfaring i mange store danske klubber. Han har også arbejdet til mange private fester, bryllupper og firmaevents. DJ 'Kix' ved, hvordan man leverer en fantastisk 80'er og 90’er fest for gæsterne.

Komplet pakke med lys, lyd og DJ- udstyr

80 'er og 90’er DJ Show med DJ 'Kix' indeholder alt det nødvendige udstyr. Vi kan levere professionelt DJ- udstyr, en stilfuld DJ Pult, tilstrækkelig god teknik og en flot lysshow.

På grund af vores brede erfaring, har vi leveret shows på stort set alle danske festlokaler. Vi har sørget for underholdning til intime husfester, slotte, tour både og klubber. Vores fleksibilitet gør det muligt for os at tilpasse showet i henhold til festens størrelse eller placering. Et oplyst disco dansegulv eller live video billeder kan også tilføjes til DJ og saxofonistens show. Vi tilpasser det efter dine behov

Dine ønsker er vores hovedfokus:

Vi gør alt for at sikre, at musikken er helt harmoniseret med dine ønsker. Du fortæller os i bookingprocessen, hvilke numre du ønsker, hvordan du vil have showet til aftenen og andre specielle ønsker, som en åbningsdans. DJ 'Kix' har som standard et meget varieret repertoire på omkring 10.000 numre, du kan vælge mellem. Som et resultat af dette er andre stilarter også mulige, ud over det bedste fra 80'erne og 90'erne, hvis publikum gerne vil have det.

Gode tillæg:

Du kan forbedre vores 80'er og 90'er fest med DJ 'Kix' og tilpasse det til dine ønsker. Tænk på et oplyst dansegulv eller en flot videooptagelse. En live musiker, der spiller sammen med Dj’en, kan også arrangeres, hvad med en funky saxofonist, stilfuld violinist, trendy harpist, hyggelig sanger eller en spændende trommeslager!

Ønsker du at booke en 80 'er og 90'er DJ til din fødselsdags fest, fest eller event? Du kan bestille DJ 'Kix' her, for at få en fantastisk fest, bryllup, bryllupsdag, torvefest eller firmafest! Alt er muligt, tøv ikke med at kontakte os for eventuelle specifikke ønsker.