Vil du gøre din fest eller dit arrangement til noget helt unikt? Så prøv denne sandsigerske. Du kan booke hende til håndlæsninger eller til at spå ved hjælp af tarotkort. Sandsigersken er et rigtig spændende indslag til dit bryllup, dit firmaarrangement, på en kongres eller til din reception.

Sandsigersken Naria er med sine tarotkort en kærkommen gæst til fester og arrangementer. Hun har brugt tarotkort til at spå siden 2003. Ved at spå ved hjælp af kort eller tarotkort kan hun komme i kontakt med den spirituelle verden. Hun viser gæsterne deres specielle egenskaber og anerkender deres evner. Naria ser sig selv som en del af selskabet. Efter noget tid skifter samtaleemnerne, og gæsterne bliver tydeligt bevægede over samtalen og kommer i en anden og bedre stemning. Naria besidder den nødvendige humoristiske sans, selvironi og har et dejligt smil, som selv den største kyniker har svært ved at modstå. Hun er en sand mester i at læse både kort og mennesker. Sessionerne med gæsterne er helt unikke og varer fra 1 til 10 minutter hver. Det bliver aldrig overfladisk, men er derimod spirituel underholdning på et højt plan.

Kunne du tænke dig at booke sandsigersken Naria til din sammenkomst, fødselsdag eller specielle begivenhed? Du kan booke sandsigersken til din festlige lejlighed eller dit bryllup gennem Evenses. Du udfylder blot kontaktformularen og kontakter os, så sender dig et uforpligtende tilbud. Vi er parate til at besvare din henvendelse alle ugens dage.