< Back to search

Harpisten Helena

Bestil smuk harpemusik til din reception, åbningsceremonien, bryllup, eller middagsselskab.
Pris fra: 
3 450,-
4

Referencer

"Mange tak for denne dejlige, hyggelige og stilfulde optræden. Tak for dit bidrag til vores bryllupsdag, det var fantastisk. Helenas harpemusik var perfekt til vores lille bryllupsceremoni. Ceremonien gik godt, det var præcis som vi troede at det ville være. Tak skal du have!! "
Lone og krish
5
"Helenas harpemusik har ydet et perfekt bidrag til vores lille bryllupsceremoni. Ceremonien gik godt, og præcis som vi havde i tankerne. Stort tak!!"
Jonas & Claudia
5
"Harpisten har sørget for ro og intimitet under hele vores barns begravelse. Præcis som hun ville have ønsket det. Det var en stor tjeneste og uden Helen var det ikke muligt. Vores tak er stor."
Julie
4

Harpisten Helena

 

Harpespilleren Helena er en begejstret og lidenskabelig harpespiller med en stor kærlighed til sit instrument. Hun kan deltage til dit middagsselskab, bryllup, reception eller fest. Hun spiller både klassisk og populær musik.

Helena er forbundet med Remix Ensemblet for Moderne Musik i Portugal og spiller som freelance harpist i en række danske ensembler og orkestre. Hvad der er specielt ved denne harpist, er at hun ikke er dedikeret til én stil, men spiller klassisk såvel som pop, folkemusik, musical og jazz, alle live som baggrundsmusik.

 

Hun har mange erfaringer med at arrangere koncerter, intermezzoer og stilfuld baggrundsmusik til din fest, reception, bryllup, kongres, præsentation eller middagsselskab. Hun kan også arrangere andre typer musik efterspørgsler. Repertoiret kan tilpasses arrangementstypen og dine ønsker.

 

Helena tilbyder harpemusik og kan bestilles til en koncert til din fest, reception, firmafest, åbningsceremoni, bryllup, præsentation, kongres, middag eller intermezzo. Hun optræder også til bryllupsceremonier, kongresser og begravelser. Hun kan spille i forskellige arrangementer, solo og i duo med fløjte, violin, sopran og harpe.

Bliv inspireret af billederne og videoerne på denne side. Anmod om et tilbud uden forpligtelse eller kontakt os via e-mail eller telefon.

Repertoire

Genre

  • Klassisk
  • Pop
  • Kirkemusik‎

Sang