Harpisten Helena

Bestil smuk harpemusik til din reception, åbningsceremonien, bryllup, eller middagsselskab.

4,7 ud af 5 stjerner
Pris på forespørgsel
harpiste-helena-huren-event.jpg
LVqmgivsFqM
FiDsRthQeBI
nTvPcpvA
Harpe og fløjte
Helena og harpen
Harpe og sanger
harpiste-helena-huren-event.jpg
Tjek tilgængeligheden af Harpisten Helena her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Harpespilleren Helena er en begejstret og lidenskabelig harpespiller med en stor kærlighed til sit instrument. Hun kan deltage til dit middagsselskab, bryllup, reception eller fest. Hun spiller både klassisk og populær musik.

Helena er forbundet med Remix Ensemblet for Moderne Musik i Portugal og spiller som freelance harpist i en række danske ensembler og orkestre. Hvad der er specielt ved denne harpist, er at hun ikke er dedikeret til én stil, men spiller klassisk såvel som pop, folkemusik, musical og jazz, alle live som baggrundsmusik.

Hun har mange erfaringer med at arrangere koncerter, intermezzoer og stilfuld baggrundsmusik til din fest, reception, bryllup, kongres, præsentation eller middagsselskab. Hun kan også arrangere andre typer musik efterspørgsler. Repertoiret kan tilpasses arrangementstypen og dine ønsker.

Helena tilbyder harpemusik og kan bestilles til en koncert til din fest, reception, firmafest, åbningsceremoni, bryllup, præsentation, kongres, middag eller intermezzo. Hun optræder også til bryllupsceremonier, kongresser og begravelser. Hun kan spille i forskellige arrangementer, solo og i duo med fløjte, violin, sopran og harpe.

Bliv inspireret af billederne og videoerne på denne side. Anmod om et tilbud uden forpligtelse eller kontakt os via e-mail eller telefon.

Repertoire Harpisten Helena

Genre

Pop
Kirkemusik‎
Klassisk
3 anmeldelser
4,7 ud af 5 stjerner
Lone og krish
5 ud af 5 stjerner
Mange tak for denne dejlige, hyggelige og stilfulde optræden. Tak for dit bidrag til vores bryllupsdag, det var fantastisk. Helenas harpemusik var perfekt til vores lille bryllupsceremoni. Ceremonien gik godt, det var præcis som vi troede at det ville være. Tak skal du have!!
Jonas & Claudia
5 ud af 5 stjerner
Helenas harpemusik har ydet et perfekt bidrag til vores lille bryllupsceremoni. Ceremonien gik godt, og præcis som vi havde i tankerne. Stort tak!!
Julie
4 ud af 5 stjerner
Harpisten har sørget for ro og intimitet under hele vores barns begravelse. Præcis som hun ville have ønsket det. Det var en stor tjeneste og uden Helen var det ikke muligt. Vores tak er stor.

Andre så også på:

Solo cellist

Solo cellist

Book en cellist til dit bryllup eller reception

Pris på forespørgsel
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.