Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
mimer-der-laver-numre
1/5
Mimer
Mimer
100% match

Mimer

Book en sjov og underholdene mimer
Book en Mimer til din firmafest, fødselsdag eller byfest! Vores mimer er klar til at underholde dig og dine gæster og du er garanteret et friskt og sjovt ...
Mere information

4,8 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en mimer til dit event

Skal dine gæster have en mindeværdig underholdning? Skal du booke en mimer til din næste byfest, fødselsdag eller reception? Så book en hos Evenses til dit næste event - vi kan levere til alle slags begivenheder.

Hvorfor booke en mimer?

Når de fleste tænker på en mimer, er det hvid ansigtsmaling, striber og hvide handsker. Mime handler heller ikke bare om at beskrive usynlige objekter, spille teater uden ord, eller fortælle historier uden brug af ord. At mime handler mere om skuespillerens evne til at formidle kombination med kroppens uanede muligheder for dygtiggørelse. Mime er i høj grad baseret på øvelser, hvor man bevæger isolerede dele af kroppen, mens andre dele af kroppen holdes stille.

Vores mimer skaber forskellige karakterer, visuelle sketches og animeret interaktion. Med fysisk teater skaber mimeren illusioner, animeret figurer og visualiserer ”usynlige” objekter og kræfter. Dette ville forbløffe og underholde dine gæster og dig. Det bliver et show i sent glemmer.

mimer.jpeg

Uanset om du er ved at arrangere en byfest, vejfest, firmafest eller fødselsdag, så kan du booke en mimer, da de passer til mange typer events. Med en mimer er dig og dine gæster sikret en god underholdning, og alle går derfra med et smil på læben. En mimer er nemlig altid et sikkert hit.

Du kan også kombinere flere typer af underholdning til dit event, så dine gæster er godt underholdt under hele arrangementet. Det kan være at du ønsker en karikaturtegner eller en mavedanser.

Det kan også være at du står og mangler musik eller et lysshow, og det kan vi også hjælpe med. Vi har både flere slags DJs og bands, hvad end du synes vil passe til dit event. Vi har også lasershow eller ildshow, som måske ville være passende til det event du står og er ved at arrangere.

Er du tvivl om hvilken slags underholdning du vil have til dit event? Frygt ej, vi står klar til at hjælpe dig, så vi sammen kan finde det bedste match til din begivenhed og ikke mindst den bedst den bedste underholdning til dig og dine gæster.

mime.jpeg

Book en mimer til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller reception!

Du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, om underholdning til din næste fest. Vi hjælper dig gerne, og vi har helt sikkert en løsning, som passer til dig, dine drømme og dit event.

Ønsker du at booke en mimer? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til dit event. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne.

Se nærmere på hele vores udvalg her.

Hvad koster en mimer?

Prisen på en mimer afhænger af, hvor i landet din begivenhed finder sted, hvor længe mimeren skal være til stede og hvad du har af ønsker og forventninger til mimeren.

Hvilke events passer en mimer til?

En mimer passer til lige præcis det event du går og planlægger og drømmer om. Det kan være du er ved at arrangere en temafest, hvor en mimer vil være passende eller en børnefødselsdag - det er kun din egen fantasi der sætter grænser.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!