Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Levende statue
100% match

Levende statue

Book levende statue til dit event
Lej en levende statue Skal du booke noget anderledes til din byfest, firmafest, festival eller noget helt andet? Så book en levende statue! Med en levende ...
Mere information

5 (5 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book levende statuer til dit event

Ønsker du at booke levende statuer til din byfest, fødselsdag, temafest eller jubilæum? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows. Vi har et bredt udvalg af teatralsk underholdning, såsom: bugtaler, klovn, mimer, og meget mere, hvis det lyder som noget der vil passe til dit event, så er Evenses det rette valg for dig.

Hvorfor booke en levende statue?

Det er et ret specielt act. Det er som regel noget man oplever på store pladser rundt omkring i europæiske storbyer. Men hos Evenses kan du booke dem til dit næste event.

En levende statue passer godt til en byfest, men det kan også fungere som en underholdning til dit arrangement eller til din galleri åbning, du og dine gæster er i hvert fald garanteret en speciel oplevelse.

En levende statue får publikum til at stoppe op og tjekke efter om det er et levende menneske eller en ægte statue. Da de står helt stille, hvilket gør at man genovervejer om det er en ægte eller et menneske.

Du kan få levende statuer i forskellige karakterer, alt efter hvad du godt kan lide og hvad du søger efter til dit event. Denne slags performer kan få snakken i gang hos dit publikum, og kan fungere til flere forskellige slags arrangementer.

Mange kan godt lide at den levende statue hænger sammen med eventets overordnet tema. Så inden du booker kan det være værd at overveje hvad dit events tema er eller hvad en statue skal tilføre din begivenhed.
Uanset hvad det er, så står Evenses klar til at hjælpe dig. Du kan både have en til dit event, men du kan også have flere, det er helt op til dig og hvad du ønsker.

levende statue.jpeg

Der er en type til enhver lejlighed

Fra antikke græske figurer, statuer baseret på berømte monumenter, tegn fra eventyr og hele ensembler af figurer er der mange forskellige typer statuer. Dette fungerer godt, fordi du helt sikkert kan finde en levende statue, der passer perfekt til den fest eller begivenhed, du har i tankerne.

En levende statue i kombination med en fotograf sikrer sjove minder

En pænt klædt levende statue i sig selv er dejlig, men hvad der gør den komplet er en fotograf, der tager billeder af dine gæster og kunstneren. På den måde sikrer du, at alle dine gæster får en god hukommelse af den fest, du har arrangeret, og den fantastiske statue.

Lidt historie om levende statuer

Kunsten dateres tilbage til middelalderen, da tableau vivant, bogstaveligt talt oversat som levende lærred, blev en populær del af forskellige slags fester og begivenheder. Sådanne grupper af levende billeder kunne observeres, når konger eller andre højtstående personer besøgte en by eller en region.
En typisk repræsentation i en sådan sammenhæng bestod af en gruppe levende statuer på et stativ, der lignede et monument, og som blev placeret langs den kommende gruppes rute.

Siden da er den levende statue blevet etableret som en kunstform og har bevaret en plads i den vestlige kultur. Selv i Storbritannien praktiseres og vedligeholdes kunsten i den levende statue aktivt. Land til land har naturligvis forskellige repræsentationer af levende statuer, men de fleste af de generelle egenskaber forbliver de samme. Kulturelt vigtige ledere, sjove handlinger og enkle skulpturer er alle typer af de mest almindelige levende statuer.

Book en levende statue til din byfest, vejfest, firmafest, eller reception!
Hos Evenses kan du booke den helt rigtige levende statue til dit event, og vi kan finde den helt rigtige, som passer helt perfekt til dit event, og som opfylder dine ønsker.

Ønsker du at booke en levende statue? Det behøver ikke at være vanskeligt, at booke en levende statue, især ikke hvis du allerede mere eller mindre ved, hvilken type begivenhed du skal arrangere.

Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken der er det bedste match til dit arrangement, og du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud.

Se nærmere på vores udvalg her

Hvilke slags levende statuer kan man booke?

Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser. Hvis du har en bestemt figur du ønsker, så kontakt os, og så finder vi en løsning.

Hvad koster det at booke en levende statue?

Prisen afhænger af, hvor i landet dit event er, hvor mange levende statuer du ønsker og hvor længe statuen skal være tilstede til din begivenhed. Hvis det er en utraditionel statue du ønsker, kan det koste lidt ekstra, da der kan skulle laves kostume.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!